Wat heeft mindset met klanten krijgen en meer inkomen te maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zie veel mensen die gaan ondernemen die denken vanuit angst en tekort. Zij voelen zich onzeker over hun eigen kunnen. En vergelijken zich met anderen. Zo van: Heb ik wel genoeg in huis. Je hebt te weinig klanten en daardoor een constant gevoel van druk en stress over geld. Hoe ga ik mijn rekeningen betalen. Het spaargeld raakt op. Je overweegt om maar weer in loondienst te gaan werken. Wat je veel tijd en energie kost waardoor er weinig tijd en energie overblijft om je eigen praktijk op te bouwen.

Angst komt naar boven als je minder omzet hebt en de financiële druk groter wordt. Hierdoor ontstaan negatieve gedachten als:

– Ik ben het niet waard
– Wie zit er nou op mij te wachten
– Wat zal mijn omgeving raar kijken als ik dit doe
– Ik kan het niet
– Ik mag niet commercieel zijn

Dit kan heel verlammend werken.

Herken je dit? Ga hier dan mee aan de slag.

Zelf heb ik dit ook ervaren. Dingen in mijn leven liepen niet zoals ik wilde. Financieel kreeg ik het zwaar en was bang om mijn huis te verliezen. Ik had toen geen partner om op terug te vallen die mijn rekeningen ging betalen als het me niet lukte. En dat idee om werkte zo verlammend dat ik bang was om geld uit te geven en leuke dingen te doen. Het gevolg was dat ik behoorlijk vastliep en ik mij moe en overwerkt voelde.

Het voelt soms echt zwaar, dat je ermee wilt stoppen. Moe van het overleven, en om steeds op het randje van de afgrond te leven.
Het ondernemerschap is vaak een rollencoaster van emoties.

Een ding weet ik zeker. Het omgaan met deze emoties bepaald je succes. Dat maakt dat je tegenslag doorstaat, dat je optimistisch blijft onder alle omstandigheden, vertrouwen houdt en de moed hebt om keuzes te durven maken, vertrouwen houdt, omdat je weet dat dat nodig is voor je bedrijf.

Maar hoe bereik je dat? Marianne Williamson schrijft over de wet van de voorzienigheid in haar boek “wonderen, werk & geld”. Over principes die de weg wijzen naar overvloed in alle opzichten.

De wet van de voorzienigheid houdt in: als je kies voor liefde, in plaats van angst, treed de wet van de voorzienigheid in werking: het universum organiseert zich op een creatieve manier om te voorzien in al je behoeften. Spirituele wetten zijn niet alleen overtuigingen; ze beschrijven de werking van het bewustzijn. Als we deze spirituele wetten eenmaal kennen en begrijpen dat het universum de natuurlijke neiging heeft om alles beter te willen maken, aanvaarden we de steun van het universum van het leven zelf en laten we ons door het universum optillen.

Als je je openstelt voor liefde, wordt een gebrek in je leven gecompenseerd en vindt er een positieve verandering plaats. Dit is niet alleen theorie, het is een feit. Het universum werkt volgens deze wet.

Het gaat erom, dat je ondanks je omstandigheden, (opdrachten die afgezegd worden, een stapel rekening die je niet kunt betalen), stilstaat bij de manier waarop je over deze zaken DENKT. Als je op een liefdevolle manier denkt, wordt er voor je gezorgd, op een onverwachte, magische manier.

Dat je liefdevol over jezelf denkt (dus niet ik ben niemand, ik kan niks, niemand zit op mij te wachten, maar “ik ben aan het leren”, “ik geniet van het onderweg zijn en alles komt goed”. En dat je liefdevol denkt over anderen, je klanten. Als je kiest voor liefde, ben je creatiever en wijzer. Aantrekkelijker voor mensen. Wanhopig zijn is zo onaantrekkelijk. Je doet de juiste dingen. Je straalt zelfvertrouwen uit, Er gebeuren onverwachte dingen waardoor je de juiste situaties en de juiste mensen aantrekt. Het geld komt dan wel niet van linksom dan wel van rechtsom.

Hoe kies je voor liefde als je angst voelt en boos bent? Dat is heel simpel; je vraagt erom. Je onderzoekt je gedachten. Je gedachten bepalen hoe je je voelt. Je mindset is allesbepalend. Focus je op waar je dankbaar voor bent. Met mooie gedachten trek je mooie dingen aan.

Liefde als sleutel voor meer klanten meer omzet! Je goed voelen over jezelf en anderen, ongeacht hoe zwaar de omstandigheden zijn. Je zult gauw weer overvloed ervaren, en succes.

Deze verschuiving in je denken kan je leven totaal veranderen. Hoe meer je jezelf open stelt voor liefdevolle gedachten, hoe eerder er een gebrek in je leven gecompenseerd wordt. Je innerlijke overvloed is de bron van je uiterlijke welvaart. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Als je met liefde denkt kunnen er wonderen gebeuren. Deze verschuiving in je denken kan je leven totaal veranderen. Hoe meer je jezelf open stelt voor liefde, hoe eerder er een gebrek in je leven gecompenseerd wordt.

Voel jij ook dat je die shift aan het maken bent?
Dat je klaar bent om datgene te manifesteren waar je naar verlangt?
Om het werk te gaan doen wat je het allerliefst doet?

Ik help je er graag mee!

Dat kan door: Door mee te doen met 1 van mijn 3 individuele coachingsprogramma’s.

Lees er hier alles over:
In mijn 3 coachingsprogramma’s voor coaches, therapeuten en andere dienstverleners leer je vanuit de Spirituele Astrologie en mindfulness hoe jij jouw missie helemaal kan gaan leven.
Maak Werk van je Zielsmissie: waarin ik je begeleid om jouw zielmissie te gaan ontdekken.
Ondernemen vanuit je Essentie: Om jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn.
Van Bezieling naar Inkomen: Voor wie een gelddoorbraak wil creëren met zijn passie en missie.

En zet direct je volgende stap.

Elk programma bestaat uit 3 maanden begeleiding, 6 individuele sessies, opdrachten, checklists, tussentijdse mail op telefooncontact als je vastloopt en deelname aan een besloten online Mastermindgroep. Het zijn super waardevolle programma’s. Lees er alles over en reserveer direct jouw plaats:

Maak werk van je Zielsmissie

Programma Ondernemen vanuit je Essentie

Van Bezieling naar inkomen (nieuw!)

De investering in jezelf:
Voor deze shift in jezelf betaal je normaal €1197,- excl. btw.,
Nu tijdelijk voor slechts €947,- excl. btw.

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
Mocht je vragen hebben, laat het direct weten. Dit kan door een reply te sturen op deze mail.

Ik zou het geweldig vinden, om je in een van deze unieke 3 maandenprogramma’s te mogen verwelkomen. En heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van je.

Heb je vragen?
Mail mij op info@astro-essence.nl

Of plan een gratis strategiesessie in:
https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/mhom25artk11-azdi01/at/0/ln/3/l/11111/t/38c/f/e0c010e/c/00aeef,f49bc1,111,ed008c,9e005c,fff,0,f49bc1/s/550_1500/o/theme:advanced,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html

Vul dan de onderstaande vragen in.
Een gratis strategiesessie van 20 – 30 minuten telefonisch of per Skype. Tijdens deze sessie kun je je vragen stellen en kan ik je inzicht en advies geven. En alvast een tipje van de sluier op te lichten vanuit je persoonlijke geboortehoroscoop.

Stuur de onderstaande vragen ingevuld per mail aan mij retour:

Naam:
Geboortedatum:
Geboortetijd:
Geboorteplaats:
E-mail adres:
Skype/ telefoon:
Beste tijd voor een strategiesessie:

Mijn Missie:

Het is mijn missie om mensen te inspireren en stimuleren om hun levensdoel en zielsmissie te ontdekken en te manifesteren. Zodat dat ze met bezieling het werk kunnen doen wat ze echt willen doen en daarmee geld kunnen verdienen. Zodat zij een gelukkig leven kunnen creëren. En daarmee een mooiere wereld kunnen bouwen.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀