Wat kun je met Astrologie?


 

Elke keer als ik iets deel over Astrologie, merk ik dat daar veel reacties en vragen op komen. Daarom heb ik besloten een blog te schrijven met mijn ervaringen en toelichting op wat Astrologie voor jou en je business kan betekenen.

Horoscoop Tekening
Jaren geleden liet ik namelijk zelf mijn horoscoop maken. Op de lagere school was ik al geïnteresseerd in sterrenbeelden. Ik zag een keer een horoscoop tekening voorbijkomen en ik vond het er meteen heel interessant uitzien. Ik weet niet of je wel eens zo’n tekening hebt gezien met zo’n wiel met sterrenbeelden erin. En dan staan er een tiental symbolen in een soort taartpunten.
De horoscoop tekening (astrologische kaart) heeft 12 huizen. Dat zijn de levensgebieden waarin je iets zal uitwerken.

De 10 planeten (symbolen) geven aan wat je drijfveren zijn, je beweegredenen, ze bepalen het thema. De 12 tekens (sterrenbeelden) van de dierenriem geven het karakter weer, elk zonneteken beschrijft een bepaald archetype, die zorgen voor de vormgeving. Dan zijn er nog de vier elementen waaronder de tekens vallen. Er zijn dus 144 verschillende combinaties mogelijk tussen de 12 tekens en de 12 huizen in de radix (geboortehoroscoop). Wanneer je de planeten en de spirituele punten erbij betrekt, krijg je een zeer uitgebreid beeld.

Geboortehoroscoop: jouw gebruikshandleiding: Een soort gebruikshandleiding voor jou als persoon op basis van je precieze geboortemoment. Wat zegt dat over jou? Al die planeten. Wat zou je daar mee kunnen?

Wat zou je leren over jezelf? En wat zou dat betekenen voor de manier waarop jij je business leid?
Zegt jouw geboorte horoscoop iets over hoe uniek je bent? Wat jou onderscheidend maakt?

Uniek en onderscheidend?
Nou ben ik gefascineerd door wat iemand uniek en onderscheidend maakt. Want dat klinkt door in iemands business. Dit is een verlengde van de persoon door wie het bedrijf gecreëerd is. Het is de buitengewone en heldere kwaliteit die voortkomt vanuit de essentie. De drijvende kracht achter een bedrijf. De persoon die het bedrijf gecreëerd heeft.
En als businesscoach kijk ik daarbij naar het karakter van jou als persoon, je identiteit, je DNA, je persoonlijkheid, je essentie.

Hoe kom je het beste uit de verf?
Dus, als ondernemer kan het heel interessant zijn om te kijken naar hoe je (en uiteindelijk ook hoe jouw business) het beste uit de verf komt. Welke strategie je toepast. De strategie die voor jou persoonlijk het beste werkt. Je gaat even een laagje dieper.

Niet dezelfde standaard
Volgens mij is er niet maar een strategie voor iedereen. Er is niet een weg naar succes. We kunnen niet allemaal in hetzelfde tijdsbestek dezelfde stappen zetten. We kunnen niet allemaal volgens dezelfde standaard werken. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Het is dus interessant om te ontdekken hoe jij het beste strategische beslissingen kunt nemen. Keuzes maken die het beste bij jou passen.

Wat werkt voor jou?
Dus als je wilt kijken op basis van jouw unieke eigenschappen, kwaliteiten, talenten en mogelijkheden, welke strategie voor jou het meest succesvol is, dan zou je dat dus kunnen doen aan de hand van het laten opstellen van een Astrologisch profiel.

Je Astrologisch profiel geeft je inzicht in wie je van nature bent, door te kijken naar welk type je bent en waar je het meest krachtig bent. Door een soort persoonlijke SWOT analyse op te stellen met je kwaliteiten, valkuilen, kansen en uitdagingen. Uit je profiel haal je hoe je het beste (strategische) beslissingen kunt nemen en hoe je het beste je business kunt laten groeien.

Hoe laat je je business groeien?
Dat is het aspect wat ik er het meest interessant aan vind. Het begint in essentie bij vragen als “wie ben ik nou” en “wat wil ik nou”, “wat heb ik hier te doen”. Maar juist de vertaalslag van eerst terug naar de basis, naar binnen keren, goed weten wie je bent en waar je naar toe wilt. Voor dat je dat ook naar buiten toe kunt laten zien. Dat is waar je het verschil mee maakt. Een stap die heel vaak overgeslagen wordt, maar wat essentieel is in het fundament van je business. Dat is ook de methode die ik toe pas in mijn coachingsprogramma. Ik werk altijd van binnen naar buiten. En Astrologie sluit daar dus heel goed op aan.

Wat is Astrologie?
Astrologie is gebaseerd op de beweging en positie van planeten op basis van hun locatie in de dierenriem en de hoeken die zij met elkaar maken. En is een methode en wordt berekend aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd. Op basis van wanneer je geboren bent stonden zon, maan en verschillende planeten in een bepaalde stand in jouw profiel.
De sterrenbeelden zijn verbinden met archetypes. Een archetype is een herkenbaar karakter. De oude Grieken gebruikten al archetypen.

Persoonlijke lessen…
Ik liet dus jaren geleden door een astroloog, een geboortehoroscoop opstellen en toen ik dat te horen kreeg zorgde dat naast bevestiging ook voor heel wat eye openers. Wat ik in deze blog beschrijf vertel ik als een astrologie deskundige, en is een weergave van de lessen die ik persoonlijk uit mijn reading heb gehaald. Op basis van mijn eigen ervaring deel ik graag met jou mijn lessen.

De vier element types
In je Astrologisch profiel kun je o.a. terugzien tot welk van de vier type mensen je behoort. Als je weet welk type je bent, dan weet je ook hoe je beste kunt handelen en wat de richting in je leven is. Waarom is dit handig om te weten? Als je niet jezelf bent, kan het anders voelen alsof je erg zoekende bent of misschien tegen de stroom in zwemt.

Zo begon ik mij te verdiepen in de astrologie. Je kunt namelijk een:
Vuurtype, aardetype, luchttype of watertype zijn.

Ben je in je element?
Het element dat met je sterrenbeeld is verbonden, zegt veel over wat jou motiveert en over je levensdoel.

– Vuurtekens (Ram, Leeuw, Boogschutter) werken goed in gebieden die uitdaging, competitie, opwinding en risico bieden. Ze zoeken roem en erkenning over geld of zekerheid. Vuurtekens willen anderen inspireren en het woord verspreiden, en uitblinken in gebieden van promotie of coaching.

– Aardetekens (Stier, Maagd, Steenbok) zoeken werk dat tastbare resultaten en zekerheid biedt. Ze willen de wereld als een betere plek achterlaten dan ze hem hebben gevonden. Aardetekens zijn de ambachtslieden en bouwers die plezier beleven aan het werken op het fysieke vlak.

– Luchttekens (Tweelingen, Weegschaal, Waterman) blinken uit op gebieden die veel variatie en reizen bieden. Ze werken graag met ideeën, formules en patronen en houden van analyseren, concluderen en redeneren. Geïnteresseerd in mensen, zijn luchttekens goede advocaten, communicators en verkopers.

– Watertekens (Kreeft, Schorpioen, Vissen) zijn goed in werk waar ze zich emotioneel kunnen verbinden. Gericht op menselijke waarden willen ze anderen van dienst zijn door empathie, zorg en ondersteuning te bieden. Watertekens hebben een uitstekend instinct en intuïtie waardoor ze goede verzorgers zijn.

De twaalf astrologische types De volgende beschrijvingen belichten de kernprincipes van elk sterrenbeeld. Als je het teken van je Noordelijke maansknoop kent (die jouw levensdoel onthult) of je Midhemel (die laat zien hoe je het beste kunt bloeien in de buitenwereld) kun je die tekens ook lezen.

Ram: de vurige pionier

Kansen
Conflicten tegenkomen, oneerlijkheid, op de tweede plaats gezet worden of je buitengesloten voelen heeft je ertoe aangezet om op te gaan staan ​​en mee te tellen, om je eigen behoeften te erkennen, te vechten voor wat juist is en de angst voor afkeuring onder ogen te zien.

Je levenswerk
Je bent geboren om mensen te inspireren met je grenzeloze energie, ongebreideld enthousiasme en hoop. Je hebt een spontane, dynamische en avontuurlijke geest. Je bent onafhankelijk van aard en mist het geduld om te wachten op groepsbeslissingen of om in een team te werken, dus het is belangrijk dat je een positie van autonomie vindt en leert jezelf te motiveren. Wacht niet op de goedkeuring van anderen en verwacht niet dat ze jou gaan ondersteunen. In plaats daarvan sprint je vooruit op de groep, toon je moed, vecht je voor de underdog, durf je nieuwe wegen in te slaan en zet je jezelf op de eerste plaats, zonder excuses.

Stier: de principiële rots

Kansen
Doordat mensen je bevelen geven op een neerbuigende manier of mensen die willen hebben wat je bezit, heb je geleerd om “nee” te zeggen, je bent gehecht aan sterke principes en hebt een hardnekkige weerstand ontwikkeld tegen de invloed van anderen.

Je levenswerk
Je hebt een krachtige vastberaden energie, en het is voor jou belangrijk dat je een sterk idee hebt van waar je voor staat. Jij bent de “rots”, de constante factor waarop anderen kunnen vertrouwen. Productief en oprecht, je doet jouw beste werk in een stabiele omgeving van loyaliteit en integriteit, waar verandering zeldzaam is en het liefst op je eigen voorwaarden. Anderen helpen om een ​​stevig fundament te leggen en hun ondernemingen te ondersteunen, zijn twee van je talenten, maar vergeet niet ook voor je eigen zekerheid en veiligheid te zorgen en te genieten van de genoegens in het leven zonder dat die je leven bepalen.

Tweelingen: de snelle communicator

Kansen
Door het zien van misverstanden of mensen die geen relatie met je kunnen of willen hebben, heeft je aangemoedigd om informatie te verhelderen, onduidelijke berichten te ontwarren en de communicator en tolk te worden waarvoor je geboren bent.

Je levenswerk
Eeuwig nieuwsgierig en rusteloos, je ideale werkomgeving is er een die je geïnteresseerd houdt en u vrij laat bewegen. Je hebt stimulerend werk nodig dat je niet met te veel routine of verantwoordelijkheid opzadelt, en een werk dat opties biedt om je vele verschillende interesses te bevredigen. Als een natuurlijk verkoper, handelaar of agent, is het je talent om complexe ideeën te vereenvoudigen en deze met helderheid over te brengen. Met een behendige humor bied je mensen altijd ‘het andere gezichtspunt’ aan en kom je met ideeën die ze niet hadden overwogen. Maar blijf bij de feiten en raak niet te gehecht aan één goede manier om iets te doen.

Kreeft: de tedere verzorger

Kansen
Door perioden van emotioneel somberheid of je geïsoleerd voelen heeft je geholpen om het juiste soort ondersteuningssysteem te zoeken, je favoriete gezin te creëren, afstand te nemen van situaties waarin je afhankelijk bent en emoties los te laten die door je gezin of familie zijn ontstaan.

Je levenswerk
Je beschermende, gevoelige geest en bijna mediamieke empathie zijn ideaal in werksituaties die een sterke emotionele betrokkenheid en lessen van moeilijke liefdes vragen. Het is essentieel voor je om deel uit te maken van een familie op het werk – een stam van gelijkgestemde mensen die voor elkaar zorgen – in plaats van dat je verbitterd raakt over het spelen van verzorger of raadgever voor iedereen. Je verleden zal altijd een belangrijk onderdeel zijn van je heden. Je talent helpt jezelf (en anderen) om opnieuw verbinding te maken met je verleden en je geschiedenis te koesteren, zonder dat het je verhardt of je acties teveel bepalen.

Leeuw: het goddelijke kind

Kansen
Door de druk te voelen om ‘iemand te zijn’, aan de verwachtingen van anderen te voldoen of om te gaan met een dominant figuur, heb je de kans gekregen om jouw behoeften los te zien van die van anderen, om uit hun schaduw te komen en de controle over je eigen lot te nemen. Om je eigen baas te zijn.

Je levenswerk
Jouw werk moet jouw individualiteit en behoefte aan zelfexpressie weerspiegelen. Je bent geboren om te schitteren en je te onderscheiden van de massa. Zelfs als je ervoor kiest om dit op een rustige manier te doen, is het je uitdaging om je creatieve vermogen te ontdekken en de krachtige energie die in je ligt tot uitdrukking te brengen. Maar in plaats van dat het allemaal om jou draait, is het de uitdaging om anderen ook de kans te geven om in de schijnwerpers te staan ​​en hen aan te moedigen hun eigen visie te vinden. Kortom, je bent geboren om de leider te zijn.

Maagd: de vaardige criticus

Kansen
Omgaan met chaos, ongelijkheden of gebrek aan discipline bij de mensen om je heen heeft je vermogen om te bekritiseren, te ontdekken wat gezond voor je is, de veilige zone van de geest te verlaten en te ontdekken waar je plezier in hebt aangescherpt.

Je levenswerk
Je uitdaging omvat het leren van een vak en het perfectioneren van een vaardigheid waarmee je een essentiële rol kunt spelen in elke werksituatie. Je bent de ijverige vakman of vakvrouw van de dierenriem – het is je taak om tot de kern van de zaak te komen, chaos te vermijden en ervoor te zorgen dat de machine efficiënt werkt. Je hebt een servicegerichte geest die een plan heeft om van de wereld een betere plek te maken. Maar het is belangrijk om je vitale rol niet te bagatelliseren, niet te bescheiden zijn, anders kunnen anderen dat ook doen, waardoor je je ondergewaardeerd of slachtoffer voelt.

Weegschaal: de onpartijdige tacticus

Kansen
Door in je leven omringd te zijn door conflicten of gedwongen te worden om levensveranderende beslissingen te nemen op basis van schijnbaar onmogelijke keuzes, zijn je diplomatieke, bemiddeling- en besluitvormingsvaardigheden ontwikkeld.

Je levenswerk
Je bent geboren om een ​​strateeg en een expert in onderhandelen te zijn, en je hebt misschien het vermogen om anderen te verleiden om zich te binden. Je bent het meest effectief als je objectiviteit in situaties brengt en bruggen bouwt tussen tegengestelde partijen, in plaats van tegenstand uit te lokken of manipulatief te zijn. Je bent altijd goed in teamwork, je schittert in het aanpakken van machtsongelijkheden of in omgevingen waar een rationele, eerlijke en beschaafde aanpak nodig is om complexe oplossingen op te lossen of conflicten op te lossen. Twee thema’s van je uitdaging zijn: vechten voor gerechtigheid en de gewoonte loslaten om te behagen.

Schorpioen: de machtige alchemist

Kansen
Door de ervaring met de zelfkant en traumatische kant van het leven en de machtsspelletjes die anderen spelen, heeft je kennis en een zeldzaam psychologisch inzicht gegeven waarmee je kracht kunt tonen in tijden van crisis en om jezelf opnieuw te uitvinden.

Je levenswerk
Je uitdaging is een diepe verkenning van de donkere kanten van de menselijke natuur. Je hebt een opmerkelijke moed en wilskracht om aspecten van jezelf en de wereld om je heen onder ogen te zien die de meeste andere tekens zouden afschrikken. Als diepe onderzoeker van de mysteries van het leven, is het jouw pad om macht, taboes en dat wat verboden is psychologisch te onderzoeken – alles in een zoektocht naar intimiteit, vertrouwen en een diepe vereniging met een paar gekozen mensen. In je comfortzone blijven of alleen focussen op het seksuele of financiële, zal nooit echt voldoening geven aan je complexe aard.

Boogschutter: de eeuwige leerling-leraar

Kansen
De onrechtvaardigheid waarin je je hebt uitgesproken en niet werd geloofd, kan een levenslange wens hebben gewekt om je waarheid te vertellen, om schijn te onderuit te halen, hypocrisie onder de aandacht te brengen of corruptie omver te werpen. Bekrompenheid of onverdraagzaamheid om je heen zet je aan om naar een grootsere visie op het leven te reiken.

Je levenswerk
Je bent geboren om hoog te reiken en de mogelijkheden te verkennen die verder gaan dan de simpele feiten. Je weet dat de reis veel interessanter is dan de aankomst, en je buitengewone honger naar kennis kan veranderen in een zoektocht naar de zin van het leven en het doel van je bestaan. Je hebt werk nodig waarbij je anderen kunt aansteken met jouw visie en optimisme. En waarbij je jezelf losmaakt van resultaten of verwachtingen, zul je voorkomen dat je je teleurgesteld voelt wanneer anderen niet kunnen of niet willen matchen met je enthousiasme en vrijgevigheid.

Steenbok: de meester van onderscheiding

Kansen
Tegenslag, een gebrek aan steun of een tirannieke figuur in je leven hebben misschien de eerste vooruitgang vertraagd, maar het heeft je ertoe aangezet om zelf grote dingen te bereiken en te geloven dat geduld en toepassing later in een bevredigend soort succes zal resulteren.

Je levenswerk
Je bent geboren om uit te stijgen boven aanvankelijke ontberingen of vertragingen, om een ​​lange leertijd te doorstaan, verantwoordelijkheden op je te nemen en een positie van respect en autoriteit te verwerven. Je uitdaging is een positie te bereiken door hard werken, ruggengraat en individuele prestatie. Net als goede wijn rijp je goed en lever je vaak jouw grootste bijdrage in het tweede of derde hoofdstuk van je leven. Maar let altijd op je reputatie, voorkom dat je het type tiran wordt waartegen je vocht en houd vast aan een morele code die onberispelijk is.

Waterman: de vernieuwende individualist

Kansen
Door gebeurtenissen of een gebrek aan rolmodellen heeft het innerlijke gevoel bevestigd dat je er niet bij hoorde, neem niet de rol van mensenbehager op je en ontken daarmee je eigen behoeften. Gebruik in plaats daarvan je vroegere gevoelens van vervreemding om de minder gebaande weg te bewandelen, bepaal je eigen regels en word je eigen rolmodel van leiderschap.

Je levenswerk
Je bent geboren om de spelregels te verbreken en tradities, stereotypen en hiërarchieën omver te werpen. Je hebt een innovatieve geest en bent in staat een heldere, originele kijk te geven in je werk. Je bent op je best op gebieden waar verschillen, onderscheidend vermogen en originaliteit waardevolle sterke punten zijn. Je bent een katalysator die de minder gebaande weg zou moeten durven nemen, de groep zou moeten helpen begrijpen dat iedereen zowel gelijk als speciaal is, en vermijd dat je eigen ego-behoeften teveel je acties bepalen.

Vissen: de spirituele Samaritaan

Kansen
Je verzet tegen de controle en ongepaste invloed van anderen heeft ertoe geleid dat je meer op je eigen intuïtie vertrouwt, je overlevingsinstinct herkent, een sterker zelfgevoel ontwikkelt en je talent voor acceptatie en vergeving erkent.

Je levenswerk
De belangrijkste vaardigheden van je teken zijn mededogen, intuïtie, gevoeligheid voor lijden en altruïsme. Je doet het beste werk wanneer je tijd besteedt aan het genezen van mensen in nood of het verbeteren van de omstandigheden voor anderen, in plaats van een ambitieus pad voor jezelf uit te stippelen of obsessief te proberen de kleine dingen onder controle te houden. Door je artistieke, spirituele of poëtische energie kunnen de mensen om je heen de onderlinge verbondenheid van het leven zien. Je kunt anderen een kijkje geven in de spirituele wereld en hen eraan herinneren dat we allemaal empathie, vriendelijkheid en steun nodig hebben.

Watertype:
Ik blijk van deze 4 types een watertype te zijn. Het type dat er eigenlijk voor gemaakt is om te reageren op het leven. Watertypes zijn emotioneel en gevoelig. Dit geeft ze het vermogen om zich goed in te leven in anderen. Ze zijn nauw betrokken bij de ander en kunnen anderen van dienst zijn door empathie, zorg en ondersteuning te bieden. Het allerbelangrijkste voor een watertype is om gevoelens te ervaren.

Dat kwam mij wel bekend voor. Een passie heeft om aan te voelen voor dat wat niet te beredeneren valt. Watertekens voelen vaak heel veel aan wat niet te beredeneren valt, maar ze slaan veelal wel de spijker op zijn kop. Ik houd ervan om met een gevoelsmatige benadering mensen te helpen om erachter te komen wie ze zelf zijn en wat ze willen en wat ze te bieden hebben. En voldoening willen halen uit wie je aan het ondersteunen bent. Ja, dat klonk voor mij wel logisch.

Innerlijke autoriteit
Naast je element type heb je ook nog een astrologisch type, En vanuit de combinatie elementtype en astrologisch type (sterrenbeeld), weet je hoe jij het beste kunt handelen, beslissingen kunt nemen en je leven kunt vormgeven op de manier wat bij jou past. Omdat je volgens de Astrologie ergens van binnen voelt of gewoon weet wat de beste beslissing is.

Stuitchakra: onderbuikgevoel
Mijn astrologisch type is schorpioen. Ik ben dus ook een alchemist en onderzoeker. Het psychologisch inzicht geven waarmee je kracht kunt tonen in tijden van crisis en om jezelf opnieuw te uitvinden.
Schorpioen is verbonden met het stuitchakra en is eigenlijk de plek waar je onderbuikgevoel zit. Het loont dus voor mij om bij beslissingen af te gaan op mijn buikgevoel. Om in het moment goed te voelen. In kan mijzelf vragen stellen als: “krijg ik hier energie van”? Of “Krijg ik hier voldoening van”? En dan pas reageren.

Het verborgene en mysterieuze trekken mij aan. En ik ben gek op het ontrafelen van geheimen en alles wat verborgen is. In mijn werk als astrologisch business coach gebruik ik mijn talent voor onderzoek om iemand zijn verborgen talenten op te graven. Als een soort detective met röntgenogen zal ik graag diep in een probleem duiken en ik hou ervan als ik kan uitvinden waarom anderen precies zo handelen als ze doen. Wat hun drijfveren zijn. En om een transformatieproces te bewerkstelligen, zodat je goud van je leven maakt. (alchemie)

Een waterteken en schorpioen luistert, observeert, neemt waar, luistert naar zijn onderbuikgevoel (daar zit mijn superpower) en geeft reactie op wat er gebeurt of wat er van hem gevraagd wordt. Die is er dus echt om te reageren op het leven.

Waarvoor komen klanten bij jou?
Ik ben ook op mijn best vanuit reageren: wanneer ik met iemand mee kan denken wanneer iemand bij mij komt die richting en houvast zoekt. Of wanneer ik ideeën aan kan reiken, wanneer iemand bij mij komt met een vraag. Allemaal vanuit reageren dus. Reageren op wat er speelt, vanuit mijn expertise.

Intuïtie
Maar ook vanuit wat mijn intuïtie zegt, mijn onderbuikgevoel. Omdat ik eigenlijk in het moment goed weet wat goed voelt en niet. Daar zit mijn kracht.

Wat kan ik anders doen in mijn business?
En wat ik anders kan doen in mijn business, is naar een manier zoeken om meer te kunnen verbinden met mijn doelgroep. Waar ik kan luisteren naar wat er speelt en waar ik kan reageren op de vragen waarmee men bij mij komt.

Energie
Uit mijn horoscoop blijkt dat ik mijn Noordelijke maansknoop in ram heb en heel veel energie heb en ook een bijdrage aan anderen kan leveren met mijn energie. Dit klopt ook bij mij. Ik krijg dat ook heel vaak terug in reacties op consulten en coaching sessies dat mensen zich geïnspireerd en gestimuleerd voelen, en ze enthousiast zijn om aan de slag te gaan. Dus dat is zeker één die bij mij past.

In de Actiemodus
Het is fijn om veel energie te hebben. En die energie kan ik ook juist inzetten om in actie te komen. Ik houd van actie en beweging. Maar het zou voor mij dus beter uitpakken als ik pas in actie zou komen, als ik eerst voel, en als dat echt een duidelijke JA is, en dan ga knallen. En dat is dus een hele andere werkwijze dan hoe ik het nu vaak doe.

Bevestiging
Wat ik ook mooi vond om te ontdekken. Wat voor mij meer een bevestiging was. In mijn horoscoop staat dat mensen bij mij komen omdat ze verwachten dat ik het gevoel dat ze over hun toekomst hebben, kan veranderen. En dat is denk ik omdat ik hun potentie zie. Omdat ik zie wat hun uniek maakt en waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Dat is ook gewoon wat ik het liefste doe, ondernemers activeren om vanuit hun unieke kwaliteit zichzelf en hun business op de kaart te zetten, dus dit was meer een bevestiging dan een eye opener, maar dat was ook heel goed om te lezen.

Gaven
Als ik mijn ‘gaven’ volgens mijn horoscoop bekijk, komt dat neer op dat ik anderen kan helpen om ongebaande paden te bewandelen en vormgeven aan hun eigen business. Helpen met blokkades doorbreken, transformeren, met richting geven, lesgeven, ondersteunen, mijn visie geven, vernieuwende ideeën aandragen, met een toekomst perspectief, helpen om je meer te kunnen onderscheiden en zorgen voor meer daadkracht, autonomie en vrijheid,

De pionier
Bovendien ben ik volgens mijn geboortehoroscoop: de pionier. Ik ben van tegen de stroming in. Nou, werkelijk……dat herken ik zeker. Ik noem zelf vaak dat ik er juist ben voor die gedreven outsiders die het anders willen doen. De buitenbeentjes die misschien nu nog onbegrepen zijn, maar waar zoveel potentie in zit. Dus dit snapte ik wel.

Pionieren
Zo ben ik ook jaren geleden begonnen met Astrologie in combinatie met (business) coaching Het was destijds nieuw, het was anders, het was niet mainstream, niet wat iedereen al deed, tegen de stroming in. Het was pionieren. Durf hebben. Dus “de pionier” is wel een herkenbaar type voor mij. Daar gaan anderen op aan bij mij. Maar daar ga ik ook op aan bij anderen.

Gratis geboorte horoscoop
Ik weet dat er gratis sites zijn waar je kunt kijken welk astrologisch type je bent. Je hebt bijvoorbeeld astro.com. En dat is op zich interessant. Maar wil je hier echt mee aan de slag, dan moet je je horoscoop ook echt kunnen uitlezen. En begrijpen wat je hier in de praktijk mee kunt gaan doen. En wat dat voor jou kan betekenen. En voor je business kan betekenen. En dat is nog best een uitdaging om je dat allemaal eigen te maken.

Je levensdoel volgen
Maar ik vind het fascinerend om de te kijken of ik nog meer mijn levensdoel kan volgen volgens mijn geboortehoroscoop. Of er weer een puzzelstukje te plaatsen is. Of het meer klikt in mijn hoofd. Of ik nog meer mezelf kan worden.
En het gaf mij ook al die jaren een bevestiging dat met wat ik nu doe, en het liefste doe, vanuit mijn werkelijke kwaliteiten.

Mijn boodschap en Astrologie
Want ik je wil meegeven: als zzp’er en ondernemer ga alleen nog maar doen wat je echt leuk vindt. Doe wat jij echt wilt doen. Wat jij het liefste doet. Zet jezelf op één. Neem de tijd om aan je business te bouwen. Stap voor stap. Maar ga staan voor je waarde. Wees die professional, die specialist, die expert. Je kunt zoveel meer dan je denkt, in ieder van ons zit zoveel potentie. Het is ook voor jou mogelijk. Dat is de boodschap die ik graag wil meegeven.

Zeker nu is er meer dan ooit behoefte aan zelfstandigen die leiderschap nemen op basis van hun unieke kwaliteit en hun visie en ideeën. Die hun roeping volgen en alleen nog maar doen waarvoor ze geboren zijn, omdat hierin een kracht zit die tot in alles doordringt.

Lessen uit de praktijk
Dus, tot zover mijn eigen bevindingen en ervaring met de Astrologie. Ik hoop dat je het inspirerend vond om te lezen en hopelijk ook verhelderend over welke lessen je er in de praktijk uit kunt halen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Leuk als je laat weten wat je er van vond. Stuur mij gerust een mailtje, een DM, of reageer onder deze blog, of wil je meer mensen attenderen op deze blog, deel hem dan gerust. Ik ben ook erg benieuwd naar welk type jij bent? Laat het me weten!

Mary

Laat een reactie achter en ik neem snel contact op. Ik vertel je graag meer!

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult of een persoonlijke business reading.

Heb je interesse in het Soul Business Programma?

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀