Als kind had ik al iets met een wijze vrouw een tovenares.
Een tovenares? Dat klinkt natuurlijk heel vaag. Een tovenares staat vaak bekend als goede fee of heks.

Ik heb altijd wel iets met magie gehad, met het bovennatuurlijke. Dit leek me mooi toen ik nog jong was. En misschien wist ik helemaal niet wat het was, maar als je klein bent dan denk je van ja een tovenares dat klinkt wel spannend ook. En ik heb me altijd een beetje met dat soort zaken beziggehouden dat er meer is dan wat wij waarnemen met onze zintuigen. Dat is ook wat ik aan het doen ben voor mezelf en in mijn praktijk.

Oorspronkelijk betekende een heks: ziener, heler, priesteres, wijze vrouw. Een heks ziet meer dan de meeste mensen. En weet haar intuïtie, haar zesde zintuig, te gebruiken.

Het heeft allemaal te maken met energie. Alles op deze aarde, ons leven alles bestaat uit energie en verschillende dimensies van tijd en ruimte. Vergelijk het met dat je naar meerdere televisie kanalen kunt kijken. En die kanalen zijn dan verschillende dimensies die er zijn in ons universum.

Ik ontdekte dat ik daar wel een soort talent voor had, dat ik eigenlijk meer kon zien dan andere mensen. Dat ontdek je pas als je merkt dat andere mensen dat niet kunnen zien. Op de lagere school werd er heel erg raar naar gekeken dat ik bijvoorbeeld boeken las over esoterie en bezig was met sterrenbeelden van mensen uit mijn omgeving en toen heb ik dat maar weggestopt.

Totdat ik later een beroepsopleiding astrologie ben gaan volgen en in 2000 een astrologie praktijk ben begonnen. Sinds een aantal jaren geef ik ondernemerscoaching en voel heel snel wat er met mensen aan de hand is. Zo kom ik snel tot de kern.

Ik geef intuïtief door wat die persoon op dat moment kan helpen en ik weet wel welke vragen ik moet stellen om te zorgen dat de boodschap bij die persoon aankomt die ze nodig zouden hebben. En daar heb ik een methode voor ontwikkeld met behulp van de spirituele astrologie en coaching zodat ik veel mensen kan helpen met allerlei vragen en problemen. Maar dat is dus gekoppeld aan iets veel groters. Aan het kosmische, planeten en sterrenbeelden bezitten bepaalde krachten die benut kunnen worden.

Magie werkt eigenlijk heel simpel. Het is gedachtenkracht. Alles is energie, ook onze gedachten, alles is met elkaar verbonden en alles heeft invloed op elkaar. Met gedachtenkracht de werkelijkheid beïnvloeden, dat is magie.

Er bestaan verschillende soorten magie, waaronder de magie van planeten: De zogeheten Astrale magie. Magie komt wereldwijd voor sinds de prehistorie. In de westerse cultuur bestaan verschillende vormen van magie die gerelateerd zijn aan uiteenlopende tradities, aan vakgebieden als astrologie en alchemie.

Je hebt toegang tot een soort database waar alle antwoorden zijn waar je verbinding mee kan maken. En dat kunnen sommige mensen wel en sommigen niet. En dat is voor mij een vorm van magie. Op aards niveau uit zich dat als ik bijvoorbeeld een coachingsessie doe of voor een groep sta dat ik bijvoorbeeld heel goed kan voelen van wat speelt hier, wat zijn de diepere lagen. Met als resultaat dat ik soms mensen kan helpen terwijl ze zoiets hebben van hoe kan dit. En dat weet ik ook niet dat kan ik ook niet uitleggen.

Het gaat om het resultaat en dat je mensen op een vrij makkelijke en eenvoudige manier in een korte tijd kan helpen en dat dit heel dankbaar werk is om te doen.

Ik kan 2 voorbeelden geven van mensen die wel een behoorlijke indruk op mij hebben gemaakt;

Een klant van mij van begin 50, die bij mij een coachingsprogramma volgde: zijn zakelijke plannen kwamen al 2 jaar niet van de grond.
Hij zat al 2 jaar thuis, zonder werk en zijn vrouw begreep hem niet ze vond het ook allemaal maar niks dat hij voor zichzelf wilde beginnen en dat het maar niet lukte. En hij wist het ook allemaal niet meer. Ik wist vrij snel aan de hand van de astrologie dat het te maken had met zijn zelfstandigheid.

Omdat hij relatieproblemen had en in zijn privé leven en geen beslissing daarover nam omdat hij bang was om het allemaal alleen te moeten doen.
Hij wilde graag voor zichzelf kiezen maar durfde de knoop niet door te hakken om dat er angst onder zat. Angst beheerste zijn leven. Hij had de overtuiging van ‘Ik kan niet op mijn eigen benen staan.’

Hij was 3 maanden aan het werk met me heeft hij de moed gekregen om voor zichzelf te kiezen. De scheiding kwam er en het huis werd verkocht. En in 3 maanden tijd lijkt hij wel een herboren mens en hij heeft weer zin om te ondernemen. Hij heeft een ommezwaai gemaakt en zijn bedrijf omgegooid van een marketingbedrijf naar scheidingsmediator met een spirituele invalshoek.

En ik zie het ook, volg het ook op zijn Facebook, hij doet leuke dingen. Gaat alleen op reis om sportwedstrijden te doen. En dat het tot hem door is gedrongen dat het niet aan hem lag maar aan dat hij zich conformeerde aan de verwachtingen van zijn omgeving. Er is een ommekeer ontstaan in zijn ondernemerschap.

Zijn ervaring: “Bij aanvang van het coachingsprogramma dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens de coaching met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingprogramma”

Hij is nu een succesvolle ondernemer, dus dat vind ik een mooi resultaat.

Een ander voorbeeld is van een dame, van 40 jaar, single moeder van 4 kinderen. Die vastliep in haar praktijk als pedicure…. En ook al jaren geen relatie had en dat wel graag wilde. En die liep al jaren met het probleem dat ze haar intuïtieve kant niet durfde in te zetten voor haar cliënten. En daardoor iets miste in haar werk er geen voldoening meer uithaalde. Ze werkt nauw samen met artsen en in die wetenschappelijke wereld durfde ze niet uit de kast te komen met haar talent om meer te kunnen zien dan anderen.

En in de 3 maanden coaching die ze bij mij volgde kwam ze erachter dat ze haar talent om buiten het fysieke lichaam te kunnen aanvoelen wat haar cliënt scheelde en dat is durven gaan benoemen zonder het feitelijk te kunnen onderbouwen. Zodra er een cliënt op de behandeltafel ging liggen en ze voelde aan de voeten, en het gesprek begon van hoe gaat het, en de cliënt zei van ja hoor alles gaat prima dan voelde zij vrij snel wat er aan de hand was.

De ommezwaai die ze heeft gemaakt om haar werk als pedicure, uit te breiden naar een praktijk voor alternatieve geneeswijzen. Het heeft ervoor gezorgd dat weer plezier in haar werk kreeg en weer goed in haar vel kwam. Dat kan ik volgen op Facebook, ze deed weer leuke dingen en heeft sinds een tijdje ook een gelukkige relatie.

Unieke kwaliteiten
Je unieke kwaliteiten, je talenten, je levensdoel en je zielsmissie zijn aanwijsbaar in je spirituele geboortehoroscoop. Deze zijn beslist niet alleen maar te ontdekken met behulp van de spirituele geboortehoroscoop.
Je kunt er op je eigen manier mee bezig gaan, bijvoorbeeld via je intuïtie of meditatie. Het is wel zo dat je spirituele geboortehoroscoop een buitengewoon heldere en duidelijke aanwijzer hiervoor zijn.

Missie en roeping
Je spirituele geboortehoroscoop laat de kennis en ervaring die je in eerdere levens hebt opgedaan zien. Het voelt vertrouwd en natuurlijk om daarop voort te bouwen en het is ook noodzakelijk voor het vervulling van je levensmissie.

Aan de andere kant kan het ook voor een onbevredigend gevoel zorgen. Je wéét dat je ergens (relatie, baan, studie) mee door moet gaan, want er is geen betere weg, maar het voelt alsof het (nog) niet klopt. Dit hangt van ook samen met karmische lessen die onlosmakelijke met jou verbonden zijn en je veel opleveren voor je huidige missie.


Als je een toverstok had en je mocht drie dingen wensen, wat zouden die zijn? Vul in:
1 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………
2 …………………………………………………………………………………………………………………………………………… 3 …………………………………………………………………………………………………………………………………………….Wat leert dit blog jou? Waar doe jij nog concessies of dingen waar je niet in gelooft in je werk? Wat heb je nodig om trouw te zijn aan jezelf en daarmee voor nog veel betere resultaten te zorgen. En per wanneer ga je dat doen? Ik ben heel benieuwd. Wil je het hieronder met me delen?

Klaar om je missie en levensdoel te ontdekken en je doelen te halen deze lente? Maak dan een afspraak voor een gratis strategie gesprek klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek met horoscoop.

Benieuwd naar jouw levenslessen en -missie? Ontdek wat ik vanuit je geboortehoroscoop kan vertellen over je karakter, je roeping en wie je in essentie bent. Boek een astrologie consult.


Op een bloeiend bedrijf,


Groetjes, Mary

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee een goed inkomen verdienen.

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀