Weer in actie komen als coach, therapeut en dienstverlener

Juni 2020

Hallo allemaal!

Het is alweer even geleden, maar hier een bericht van mij.

Ik ben net terug van een week Luxemburg. Samen met mijn Italiaanse vriend, hij woont sinds kort in De Luxemburgse Ardennen. De Ardennen is een prachtig gebied met heuvels, bossen, leuke stadjes en rivieren. Ik was er even helemaal eruit, in een andere omgeving. En nu weer vol met energie aan de slag.

Heel veel mensen hebben de afgelopen maanden ervaren wat het is om in isolatie te leven en te werken.
Even geen netwerkbijeenkomsten, seminars, events en andere activiteiten waar vaak nieuwe business te vinden is.

Veel ondernemers konden maar niet wennen aan de isolatie modus, kregen weinig gedaan en hadden daarom maar besloten af te wachten tot het allemaal voorbij is. Een soort terugtrekkende beweging.

Ik hoop dat je als ondernemer inmiddels de omschakeling hebt gemaakt en weer in actie bent gekomen.

Zoals je inmiddels denk ik wel weet hou ik ervan om rustig en op mezelf te leven. Het leven wat veel mensen op dit moment ervaren is hoe ik al jaren leef.

Wat ik bij mezelf heb opgemerkt de laatste weken is dat ik door alle drukte van het werk en het wonen in de stad Amsterdam al lange tijd toe was aan rust, groen en stilte. Het duurde 3 dagen om in de vakantiemodus te komen. Een week in de natuur maakt een wereld van verschil.

De bedoeling is dat ik regelmatig heen en weer ga reizen. Ik zal zowel in Amsterdam als in Luxemburg gaan werken.

Ik ben even benieuwd naar de afgelopen maanden, is er nog iets veranderd, heb je nog nieuwe stappen gezet met je business of je persoonlijke ontwikkeling?

Is er op dit moment iets waar ik je mogelijk mee kan helpen? Ik hoor het graag.

Laat even weten als je vragen hebt. Een reactie in een reply is goed maar mag ook via een privé berichtje.

Speciaal voor Coaches, therapeuten en dienstverleners: Leer nu in een gratis gesprek met mij welke mogelijkheden er voor je zijn om je bedrijf te laten groeien en een goed inkomen te verdienen zodat je financieel onafhankelijk wordt, volop vrije tijd hebt en vervulling ervaart.

Bepaal in een gratis strategiegesprek (op basis van je horoscoop) met mij je persoonlijke strategie om je ideale bedrijf – en leven – te creëren. Helemaal passend bij jou! Meld je dan hier even dan ontvang je een mail met info, dan bel ik je om te overleggen wat nu de beste stap is voor jou.

Op een bezield bedrijf,
Tot snel weer!

Mary

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, astrologisch businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun zielskwaliteiten om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀