Lieve mensen,


Weet wat jou bijzonder maakt en claim jouw unieke plek in een overvolle markt.

“Je mag eerst zijn wie je werkelijk bent, vervolgens doen wat je wilt doen, om te hebben wat je wilt hebben.”– Margareth Young

Mensen offeren hun gezondheid op om geld te verdienen. Vervolgens offeren ze geld om hun gezondheid te redden. Daarna maken zij zich zo veel zorgen over de toekomst, dat zij niet van het huidige moment genieten. Zodoende leven zij noch in het heden, noch in de toekomst. Ze leven alsof ze nooit zullen sterven. En dan sterven ze zonder ooit werkelijk te hebben geleefd. – DE DALAI LAMA

Vaak proberen mensen hun leven achterstevoren te leven. Wanneer ze voor de keuze staan het leven te leiden dat ze echt willen, het werk doen wat ze het allerliefste doen zijn ze zo bezig zijn met meer geld te hebben om meer te kunnen doen wat ze willen doen zodat ze gelukkiger zijn. Dat ze de essentie vergeten van de dingen die ze doen. Ze vergeten het ‘zijn’, ofwel ze vergeten ‘waarom’ ze dingen doen en dingen willen hebben. Het werkt eigenlijk net andersom.

Hierdoor kun je het gevoel dat er iets mist in je leven, dat er iets ontbreekt.
Als dat zo is, hoe ga jij dan bereiken wat jij wilt bereiken in het leven? Wat ga je anders doen?
Wat zou het fijn zijn als er een manier is om daadwerkelijk te zijn wie jij bent. Jezelf zijn vanuit jouw essentie en jouw volle potentieel.

Een manier waardoor je de kracht vindt om knopen door te hakken. Een manier waardoor je actie neemt en stappen zet richting jouw manier van leven. Is door het om te draaien.

In plaats van wat wil ik doen en hoe ga ik dat doen. Draai het om naar wie je werkelijk bent en wat jij belangrijk vindt in je leven. Wat zijn jouw waarden? Niet die van je ouders, niet die van je omgeving, de maatschappij, maar die van jou. Van daaruit kun je dingen gaan doen. Dan volgt het geld vanzelf.

Zet jezelf op nummer 1. Jezelf op de eerste plaats zetten betekent niet de ander niet belangrijk vinden, het betekent dat je het waard bent. Er is maar één jij, en dat maakt jou al heel bijzonder. Niemand anders kan zo goed jij zijn als jijzelf. Twijfel daarom niet aan jezelf, maak je zelf niet onbelangrijk en onzichtbaar. Jij bent net zo goed uniek als ieder ander.

Hoe kun je ondernemen vanuit wie jij bent als ondernemer? Door vertrouwen te hebben in waar jij in gelooft. Je kernkwaliteiten, jouw waarden, jouw visie en missie helder voor ogen hebben. Deze zijn het sterkst vanuit jouw eigenheid als ondernemer en niet bedacht omdat het zo leuk klinkt.

Wat is er voor nodig om geld te verdienen met je unieke kwaliteiten? Door geen standaard marketing methoden te gebruiken maar authentiek dus vanuit jouw verhaal.
Door zelfacceptatie, zelfliefde en vertrouwen, wat anderen van je denken is niet van belang.
Ga voor je waarde gaan staan en deel je waarde met mensen.

De bereidheid om aan jezelf te werken, door te zorgen dat je eerst zelf helemaal heel bent of wordt: onafhankelijk, vrij, stabiel, in balans en vol vertrouwen te zijn, gebaande paden los te laten, zekerheden los te laten, te investeren in jezelf. De moed hebben om keuzes te durven maken.

Commitment aan jezelf en het resultaat dat je wilt hebben. De bereidheid om er alles voor over te hebben om het een succes te maken. No matter what it takes! Buiten je comfortzone te stappen. Geen excuses.

Wacht niet op toestemming van anderen om jezelf te zijn, en je droom te volgen, geef jezelf toestemming. Laat je begeleiden door mensen die al doen wat jij wilt doen. Omring je met mensen die in je geloven en die hetzelfde pad volgen. Neem elke dag geinspeerde acties, vooral voor je bedrijf!

Het begint dus allemaal bij jezelf. Wie jij bent, jouw unieke kwaliteiten, jouw eigen mindset, jouw vaardigheden, jouw kennis, breng je op het hoogste peil, om zo je waarde te delen en je diensten te gaan aanbieden aan de leukste klanten en daar goed mee te verdienen.

Daarmee breng je je ideale leven binnen handbereik. Want: als jij het werk doet wat je het aller-leukste vindt, voelt werken niet als werken en wordt je niet moe, en hoef je niet meer met pensioen.

Hoe weet je welke zielskwaliteit of unieke gave bij jou als persoon hoort? De meest doeltreffende manier is door je spirituele geboortehoroscoop te laten uitleggen.

Wil je daar meer over weten?

Graag neem ik je mee om vanuit de methodiek van de spirituele astrologie je horoscoop uit te leggen. Hiermee zet jij de stappen die nodig zijn om expressie te geven aan wie jij werkelijk bent. Dat zijn de stappen die je op jouw pad kunt zetten om te worden wie je bent en hoe je dit deelt met de wereld. Met de astrologie leer je hoe je je weer verbindt met jezelf, de ander en de wereld om je heen.

”Je mag eerst zijn wie je werkelijk bent, vervolgens doen wat je moet doen, om te hebben wat je wilt hebben”

Wil jij graag werk doen vanuit wie jij werkelijk bent? En anderen inspireren hetzelfde te doen? Wil jij het beste uit jezelf en anderen halen? Wil jij stappen zetten richting het leven dat jij wilt leven? En wil je heel graag jouw passie, jouw kennis en jouw ervaring doorgeven en zo de wereld een beetje mooier maken?

Ga aan de slag met het leven dat jij wilt leven vanuit jouw volle potentieel en maak een afspraak voor een astrologie consult.

De consulten worden live in Amsterdam in de praktijk gegeven of via Skype of telefoon.

Maak hier een afspraak voor een spiritueel astrologie consult

Een spiritueel astrologie consult bestaat uit:
Duur consult 1,5 a 2 uur. Je horoscoopuitleg met de belangrijkste thema’s die een rol spelen in jou leven. De spirituele punten in combinatie met je traditionele geboortehoroscoop.

Hierin wordt besproken: Je levensdoel, Je kernkwaliteiten, Je zielsmissie, je essentie, Je kosmische identiteit, Het pad van je ziel.

Op een lijn komen met wie jij werkelijk bent geeft passie en duurzame levensvreugde.

Er zijn 12 huizen x 12 dierenriemtekens dus 144 combinaties mogelijk. De combinatie die jij hebt, breng ik in verband met je persoonlijkheid en met wie jij in essentie bent. En dat maakt jou nu juist weer zo uniek!

Aan het einde van dit consult: •Weet je wie jij bent en wat je bijzonder maakt en kun je jouw eigen unieke plek in een overvolle markt claimen.

De consulten worden live of via Skype of telefoon gegeven.

• Kosten €150,- excl. btw en €181,50 incl. btw. De betaling van een consult dient vooraf te worden voldaan.
• Ontvang direct de uitkomst van je blauwdruk en advies.

Met inzichten en praktische handvatten waarmee je concreet aan de slag kunt om je eigen werk te creëren. Of meer vanuit je essentie te gaan leven en ondernemen.

Dit consult kan live in de praktijk in Amsterdam of via Skype. En kan indien gewenst worden opgenomen. De opname ontvang je binnen 2 dagen in je mail. Je kunt het dus thuis op je gemak naluisteren.

* Benodigde gegevens: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Meld je hier aan voor een astrologie consult:
per e-mail: info@astro-essence.nl of per telefoon 06-29028924
Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀