Welk type moeder ben jij of heb jij volgens de astrologie? – Een uniek cadeau voor moederdag

Lieve mensen,

Fijne Moederdag! Happy Mothersday!

Wil je echt iets unieks geven voor Moederdag?

Moederdag cadeau gezocht voor de liefste mama?
Geef haar een astrologie consult!

Ook voor alle moeders zonder kind en kinderen zonder moeder, geef een cadeau aan jezelf. •Een Geboortehoroscoop
•Een Jaarhoroscoop
•Een Spirituele horoscoop
•Een Loopbaanhoroscoop
•Een Astrologische ondernemers sessie

Dit consult kan via Zoom of in de praktijk in Amsterdam gevolgd worden. En kan indien gewenst worden opgenomen. De geluidsopname ontvang je na afloop per email. Je kunt het dus thuis op je gemak naluisteren.

Lees hier meer over de consulten

Welk type moeder ben jij of heb jij?

Elke moeder is uniek. En toch kunnen ook moeders ‘opgedeeld’ worden in verschillende types. Daarom wil ik je hierbij alvast de 12 types moeder voorstellen volgens de astrologie. Kijk dus in de astrologische spiegel en herken jezelf. Of je moeder, grootmoeder of zelfs schoonmoeder. Let’s go!

Rammoeder: Je bent één en al energie en actie en dat zal iedereen gezien en gehoord hebben. Want je zit vol vuur en warmte en bent steeds te vinden voor een avontuur. Bovendien kan je improviseren als geen ander en breng je altijd en overal leven in de brouwerij. En precies daarom houden je kinderen zoveel van jou. Maar…je bent ook vaak gehaast omdat je nog zoveel te doen hebt. En als gevolg daarvan luister je vaak niet goed naar je kinderen. Jammer. En geef toe, je deelt graag de lakens uit. Bovendien heb je weinig geduld met je kids als ze niet doen wat ze volgens jou zou moeten doen in het tempo dat jij verlangt. Vergeet dus het volgende niet: je gezag te sterk laten gelden kan je autoriteit uiteindelijk ondermijnen.

Stiermoeder: Hoewel jij zeker geen doetje bent, is bemoederen je op het lijf geschreven en ben je een geboren huisje-boompje-beestjetype. Je zorgt voor een comfortabel en warm nest waar het voor je kinderen aangenaam vertoeven is. En dat betekent ook dat er altijd voldoende homemade food beschikbaar is. Want uiteraard kook je liever zelf dan kant en klaar voedsel te serveren. Je volgt daartoe extra kooklessen om je gezin het beste en het lekkerste te kunnen voorschotelen. En elke gelegenheid is goed om een familiefeestje te bouwen rond een goed gevulde tafel. Maar …let er toch voor op je kinderen niet teveel te verwennen en hen niet teveel te betuttelen. Op die manier verstik je hun creativiteit plus hun drang om zelf initiatieven te nemen.

Tweelingenmoeder: Niemand doet het qua charme en gekheid beter dan jij. Want jij bent het soort mam dat kinderen vooral de luchtige kant van het leven bijbrengt. Omdat je eigenlijk zelf eeuwig jong blijft. Om die reden ben je steeds op de hoogte van de nieuwste snufjes en surf je soepel mee op de vibes van je kids. Je staat voor alles open en duikt er samen met hen ook helemaal in. Je hecht meer belang aan samen praten dan aan autoriteit. En meer belang aan huiswerk maken dan aan kamers opruimen. Natuurlijk zal het thuis wat chaotisch en rommelig zijn en zal je wat vaker voor kant-en-klare voeding kiezen. So what? En gezien je bij dit alles ook nog volop je eigen ding blijft doen, jawel, zullen je kinderen behoorlijk snel zelfstandig worden.

Kreeftmoeder: Jij verdient niet alleen de titel van “beste moederkloek” maar ook die van “tederste mammie”. Want jij houdt niet zomaar van je kinderen, je adoreert hen. Het centrum en het doel van je leven, wordt gevormd door je kinderen en eventuele kleinkinderen. Gewapend met in de ene hand een zakdoek en in de andere een gezondheidsgids, baan je de weg voor het kleine (en grotere) grut. Gaat een kind kuchen? Dan snel je meteen naar de dokter. Jij bent heel zorgzaam. Besef dat niet elk kind zich goed voelt bij deze voortdurende toestand van overbescherming. Mensen vragen zich soms terecht af: lijm jij de kids nu aan je vast? Of gaan zij spontaan aan jouw rokken hangen? Wie zal het zeggen.

Leeuwmoeder: Jij houdt niet van het modale en je legt de lat dus hoog. En daarom ben jij ervan overtuigd dat jouw kinderen de mooiste, de slimste en de beste van de hele wereld zijn. Of dat zeker zullen worden. Want je moet en zal uitpakken met je kinderen. En die waarheid lepel je hen dagelijks ook in. Het effect daarvan kan twee kanten opgaan. Ofwel creëer je een kind met veel pretenties of je maakt er echte winnaars van. Je bent vrij veeleisend en vaak streng naar je kids toe, maar tegelijk ook enorm gul en liefdevol. Als een kind erin slaagt je trots te maken, kan het bijna alles van je gedaan krijgen. Slimme kinderen hebben dit natuurlijk snel door en doen er uitgebreid hun voordeel mee. Maar geen nood, zo blijft iedereen tevreden.

Maagdmoeder: Jij hebt niet echt kinderen nodig om je leven zinvol in te vullen. Maar als je toch kinderen hebt, ontpop jij je tot een supermam die probleemloos bereid is zich dubbel te plooien voor haar kids. Daarnaast ben je vriendelijk, goed georganiseerd en gestructureerd. En soms ronduit geestig en altijd in voor spelletjes met een educatief tintje. En ja, je kinderen lopen er altijd proper en smaakvol gekleed bij. Ook het eten staat steeds op tijd op tafel. En niemand is beter voorbereid dan jij op alles wat je kinderen eventueel zou kunnen overkomen. Het minpunt hier is dat je meestal op het ergste voorbereid bent. En dat bezorgt je vaak hopen stress die kan overslaan op je kinderen. Blijf dus positief, Maagdmam, want meestal komt alles weer goed.

Weegschaalmoeder: Als moeder doe je wat er van jou verwacht wordt en dat doe je dan ook uitstekend. Je houdt oprecht van je kinderen die netjes gekleed gaan en door jou opgevoed worden tot goede studenten en beleefde volwassenen. Maar kinderen kunnen nooit de plaats van je man of vaste partner innemen. Want die blijft altijd boven staan in je hart en je leven. Je probeert de dagelijkse brandjes te blussen op je eigen elegante en redelijke manier. Want je hebt een bloedhekel aan ruzies en conflicten. Je bent tolerant tot op een bepaald punt. Dan barst de bom, neem je de leiding en daarmee basta! En dat zullen ook je kinderen meteen voelen. En o ja, je haat het nemen van drastische besluiten, iets wat je kids handig kunnen uitbuiten.

Schorpioenmoeder: En dus een alles of niets moeder. Want je bemint of bemint niet meer en ertussenin zit niets. Natuurlijk hou jij van je kinderen en kan je zelfs blind zijn voor hun fouten of houdingen die moeten bijgestuurd worden. En toch ben je op een bepaalde manier veeleisend. Zo test je via spelletjes vaak hun moed en volharding. Meestal bied je de kinderen een gezonde structuur aan waarin ze zich prima kunnen ontwikkelen. Want je speurt naar talent(en) in je kind en geeft dit alle kansen. Soms ben je niet voor rede vatbaar omdat je teveel handelt vanuit je intuïtie en gevoel. Je bent een mam die bereid is te vechten voor haar kids. En staat iets of iemand hun geluk in de weg? Dan ben je in staat alles en iedereen te verpletteren, hun vader inbegrepen.

Boogschuttermoeder: Moeder worden stond niet echt bovenaan je to-do lijstje. Maar eens de baby er is en jij je angst voor die grote verantwoordelijkheid hebt overwonnen, draait alles rond. Je wil het beste voor dat kleine wonder en gaat er plichtsbewust mee om. Het zal je kids dus aan niets ontbreken. Je optimisme en gelijkmatig humeur werken aanstekelijk, en je draagt het hart op de tong. Ook ben je vaker grote zus dan moeder, daar je moeite hebt met het opleggen van discipline. Want je bent zelf een vrije vogel die het liefst doet waar ze zin in heeft. En volgens jou moet iedereen, ook je kinderen, net zo vrij kunnen zijn. Je balanceert dus vaak tussen streng zijn en maar laten waaien. En intussen gids jij je kinderen letterlijk en/of figuurlijk naar nieuwe horizonten.

Steenbokmoeder: Je kan wat hard lijken als moeder, maar in werkelijkheid ben je vooral diep bezorgd om je kinderen. Want jij wil echt het allerbeste voor hen. En ja, die kinderen moeten gehoorzaam, schoon, zuinig en ordelijk zijn. En ook beleefd en gefocust op hun studies. En daar kijk je streng op toe. Maar terwijl het huishouden op rolletjes loopt omdat je een kei bent in organiseren, maak je wel tijd om je kinderen te beluisteren. En om met hen te praten. Je houdt tradities in ere en menig (verjaardags) feestje vindt dus plaats in jouw gastvrij huis. De tienertijd van je kinderen is de moeilijkste voor jou. Je opvattingen zijn vrij conservatief en druisen in tegen die van de ideeen van de jongeren. Aarzel niet om hulp in te roepen zodat je je kinderen beter kunt begrijpen.

Watermanmoeder: Jij draagt vooral vrijheid hoog in het vaandel. En zodra je kinderen groter worden, ga jij opnieuw je eigen gang. Maar dat vormt geen probleem want je blijft tegelijk een zeer eigentijdse moeder die daarbij creatief en ontzettend origineel is. En niet te vergeten: je kan zo lekker gek doen. Een verjaardagsfeestje dat jij organiseert zal men niet snel vergeten. Bovendien hou je van allerlei soorten mensen wat ook je kinderen ten goede komt. Je staat open voor wat je kids te melden heeft en bent zelfs bereid je manier van opvoeden bij te sturen. Je bent altijd rechtvaardig. Daarom zal jij je kinderen niet in bescherming nemen als ze dat niet verdienen of gaan liegen. Want eerlijk duurt het langst. Geen nood, ze snappen het meteen!

Vissenmoeder: Jij bent meestal wat bohemien. Daarom voel jij je vaak verpletterd door de vele verplichtingen en beperkingen die het runnen van een gezin meebrengt. Toch is je liefde voor je kinderen grenzeloos. Probeer om je kinderen niet teveel aan jou te binden, want dat kan hun ontwikkeling vertragen en belemmeren. Jij probeert hen alles te geven wat jij nooit kreeg. En jij kan hen entertainen en laten wegdromen als de beste. Via vertellen en fantaseren, en door hen kennis te laten maken met humor, schoonheid, muziek en andere kunstvormen. En ja, je bent soms te toegeeflijk en je zit soms met je hoofd in de wolken. Maar maak je geen zorgen, je kinderen voelen feilloos aan hoeveel jij van hen houdt. En vooral dat blijft hun een leven lang bij.

Ook voor alle moeders zonder kind en kinderen zonder moeder, geef een cadeau aan jezelf. •Een Geboortehoroscoop
•Een Jaarhoroscoop
•Een Spirituele horoscoop
•Een Loopbaanhoroscoop
•Een Astrologische ondernemers sessie

Dit consult kan via Zoom of in de praktijk in Amsterdam gevolgd worden. En kan indien gewenst worden opgenomen. De geluidsopname ontvang je na afloop per email. Je kunt het dus thuis op je gemak naluisteren.

Lees hier meer over de consulten

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele consulten, coaching, presentaties, groepen en workshops.

Ja, ik wil graag een consult boeken

Fijne moederdag!

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op Social Media:

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀