Zijn jouw dromen wel groot genoeg?

Augustus 2018,

Lieve mensen,

We dromen vaak nog veel te klein. Wat ik de afgelopen jaren heb moeten leren is gewoon heel groot te gaan dromen. En steeds groter en groter en groter. Doordat ik groter ben gaan dromen, heb ik dus veel meer kunnen bereiken dan dat ik dacht dat ik zou kunnen bereiken.

Het is mijn droom, mijn missie om heel veel mensen te begeleiden om vanuit bezieling hun eigen werk te creëren. Om hun verlangen en droom te gaan leven. Zoals ik dat zelf ook heb gedaan. Om mijn missie uit te voeren startte ik mijn eigen coachingspraktijk. Voor mij een grote droom die ik eerst niet voor mogelijk had gehouden. Een droom die werkelijkheid is geworden, en met succes.

Een succesvolle onderneming begint met een ambitieuze doelstelling of missie. Dit vormt de zingeving van je bedrijf, met andere woorden je Why.

Waarom is groot dromen belangrijk? Groot dromen is van belang om jezelf een missie te geven, zodat je deze kan vertalen in concrete doelen om je droom echt werkelijkheid te maken. Het geeft een stip aan de horizon, ofwel een richting in wat je wilt bereiken. Doordat je focus hebt zal je de kansen en mogelijkheden die voorbij komen, betreffende jouw droom, ook daadwerkelijk gaan zien.

Het helpt je keuzes te maken. Als je droom of doel helder is, op welke klanten, diensten, producten, activiteiten ga jij je dan richten? Waar ga jij je aandacht op richten? En weet …wat je aandacht geeft dat groeit.

Dus mijn vraag aan jou is, zijn jouw dromen wel groot genoeg? Durf jij echt groots te gaan dromen? Er zijn een paar punten waaraan jij kunt herkennen dat jouw dromen nog niet groot genoeg zijn. De eerste is als jouw droom je geen angst bij je oproept is hij zeker niet groot genoeg. En volgens mij heeft Richard Branson dat gezegd: “If you’re dreams don’t scare you, they are to small” En dat is absoluut waar.

Als jij denkt dat je met focus en wilskracht jouw dromen kunt bereiken, denk je ook veel te klein. Dus je wilt echt dat er diep van binnen een stemmetje zegt: Ik? Zou ik dat durven? Zou ik dat kunnen? En pas als je dat voelt, dan zijn je dromen groot genoeg. En dan droom je ook meer vanuit je hart dan vanuit je hoofd. Dus ga een na, voel je dat echt bij je dromen, en als je dat niet voelt, maak ze groter! Reik naar de sterren en droom groot!

En de tweede waaraan je herkent dat je niet groot genoeg droomt is als jouw dromen alleen gericht zijn op jezelf, in de ik-vorm. Ik houdt van geld verdienen, ik vind ook dat jij heel veel geld mag verdienen. Ik hou van een goed leven, ik hou van vrijheid, ik hou van mooie dingen, en dat staat absoluut in mijn dromen en doelen lijstje. Maar dat is niet het enige.

Ik geloof dat wij moeten dromen in de wij-vorm. Want ik geloof dat wij op deze aarde zijn gekomen met een reden. En dat is iets betekenen voor de mensheid in deze wereld. En als je van daaruit gaat dromen, dus als jij gaat dromen vanuit een groter geheel, echt iets te betekenen voor deze wereld, zal je merken dat het universum en de mensheid jou support. Jou een duwtje in de goede richting in geeft.

En daarnaast dat je daarmee geld gaat verdienen met het delen van jouw gave, met het delen van inspiratie of met whatever. Je mag dat grote huis, die supergave auto, dat strandhuis kopen of die wereldreis maken. Dat hoort erbij en dat moet je ook dromen, maar dat moet je niet alleen dromen. Zorg dat je ook een droom hebt waarmee je echt iets voor deze wereld kunt neerzetten.

En het laatste wat ik je wil meegeven is wanneer je herkent of je te klein droomt, is als jij droomt vanuit jouw beperkingen. En wat bedoel ik daarmee, Als jouw droom realistisch is, dan is jouw droom vanuit een beperking. Want wat betekent realistisch nou eigenlijk? Ik heb het een keer opgezocht in de Dikke van Dalen, en daar staat iets in, in de trant van dat wat zichtbaar is, dat wat waarneembaar is, als je hem al kan zien liggen, als je hem al binnen handbereik hebt, ja dan is hij alweer te klein.

En je hebt vast weleens gehoord van als jouw droom smart is: maak hem specifiek, ok daar kan ik me wel bij inkomen. Maak hem meetbaar, ok. Maak hem haalbaar, hmm. Maak hem realistisch, en daar is de valkuil, en geef hem een tijdslijn, nee! Jouw doel, jouw droom moet absoluut niet realistisch zijn. Want als hij realistisch zou zijn dan bedenk je hem vanuit je hoofd, vanuit dat wat jij denkt wat mogelijk is. Maar, je kunt zoveel meer.

Er is zoveel meer, dus zorg ervoor dat jouw droom voorbij alle beperkingen gaat, voorbij realistisch gaat en dat je er gewoon voor gaat!

Dus ik ben heel benieuwd wat jij droomt, hoe groot jij droomt en wat je zou kunnen doen om nog groter te kunnen dromen! En ik hoor graag je reactie, je ervaring, je comment hier onder de post.

Het is belangrijk om zicht te krijgen op waar jij last hebt van beperkende overtuigingen. Ben jij klaar voor verandering? Klaar om het heft in eigen handen te nemen en overvloed in je leven toe te laten? Dan is dit coachingsprogramma waardevol voor jou!

Leer hoe geld en bezieling goed kunnen samenwerken en jij vanuit overvloed meer mensen kunt helpen.

Van Bezieling naar Inkomen coachingsprogramma

Leer hoe geld en bezieling goed kunnen samenwerken en jij vanuit overvloed meer mensen kunt helpen.

Leer door de spirituele astrologie en business coaching hoe je je dromen kunt realiseren.

Meld je hier aan voor Van Inkomen naar Bezieling:

per e-mail: info@astro-essence.nl of per telefoon 06-29028924

Of plan hier je gratis strategie sessie in het online afspraken systeem: En klik op standaard afspraaktype, bedrijfsadvies en coaching en dan op gratis strategie sessie met horoscoop: https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/mhom25artk11-azdi01/at/0/ln/3/l/11111/t/38c/f/e0c010e/c/00aeef,f49bc1,111,ed008c,9e005c,fff,0,f49bc1/s/550_1500/o/theme:advanced,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html

Een ondernemende groet, tot de volgende keer, dag!

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀