Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan – E-zine 20 september 2017

Lift mee op de golven van de kosmos

De nieuwe maan symboliseert een nieuwe cyclus van 28 dagen. De Maan heeft genoeg kracht om de zee te beïnvloeden. Zo heeft de maan ook invloed op onze emoties en gedrag. Zoals altijd is de nieuwe maan, het moment van bezinning en het zetten van je focus naar dat wat je in de realiteit wilt brengen tegen de volle maan. Spiritueel gezien symboliseert de Nieuwe Maan een nieuw begin. Veel mensen ervaren een verandering tijdens de nieuwe maan fase. Het is een uitgesproken moment voor een fonkelende nieuwe start.

Maak optimaal gebruik van de nieuwe maan.
De oppositie van Jupiter en Uranus zorgen tijdens de nieuwe maan voor plotselinge gebeurtenissen en belangrijke veranderingen. Door nieuwe maan in maagd en een inconjunct van de zon en Uranus in ram kun je je nerveus, angstig en gespannen voelen. Je kunt een druk voelen door een persoon of een situatie, door een onverwachte situatie op het werk kun je je gedwongen voelen om je koers te veranderen. Veranderingen zijn nu noodzakelijk om je doelen haalbaar te maken.

Het goede nieuws! De nieuwe maan geeft je nieuwe mogelijkheden, nieuwe rondes en kansen om het verleden en de spanning los te laten. Je krijgt een mogelijkheid om een krachtige intentie neer te zetten die helemaal afgestemd is op jouw verlangen. Deze nieuwe maan helpt je om helemaal in lijn te komen met jouw dromen en wensen.

Kosmische voorspoed; De nieuwe maan van 20 september brengt onverwachte veranderingen waardoor je meer bewust wordt van wat jij hier te doen hebt en van jou zielsmissie. De maagd energie zet je aan om je dienstbaarheid in te zetten in je eigen werk zodat de wereld beter wordt. Mensen zijn het zat om een speelbal van de maatschappij te zijn en als een worm door het stof te kruipen, onder de onderdrukking van het geld, machtshebbers, gebrek aan echt leven en vrijheid. Meer en meer mensen zullen wakker worden en dat niet meer pikken en zoeken naar hun eigen waarheid.

Begin met orde op zaken te stellen en neem afscheid van een situatie die niet langer werkt. En stel je nieuwe doelen voor de toekomst, en schrijf ze op en visualiseer ze.
Stel jezelf de vraag wat maakt je gelukkig, en welke zaken zorgen voor onnodige stress en frustratie in je leven? Wordt je bewust wat je tegen houdt om het leven te leiden wat jij wilt.

Zet de eerste stap die je dichter bij je doel brengt.
Maak ruimte voor nieuwe ideeën en plannen. Breng tijd alleen met jezelf door en trek je terug in de stilte en de rust. Ga mediteren Tijdens een nieuwe maan schijnen de positieve effecten van meditatie krachtiger te zijn. Probeer het uit en laat gedachten en zorgen los.

Start iets nieuws
Je kunt een energieboost ervaren tijdens de eerste twee weken van de maancyclus. Benut deze kracht en start iets nieuws: die cursus waar je al maanden mee wilt beginnen, een carrièreswitch of de reis die al enige tijd door je hoofd dwaalt. Vandaag is hét moment om een nieuwe weg in te slaan.

Dit is je kans om definitief je zielsmissie te ontdekken. Om te ontdekken waar je nou echt goed in bent. Je positie in de maatschappij in te nemen. Een expertstatus te bereiken in jouw vakgebied. Alleen nog het werk doen wat je het allerleukst vindt. Niet kiezen voor een sleurbaan die de rekeningen betaald, maar om je eigen werk te creëren op een manier die echt de moeite waard is. Zodat je echt doorbreekt naar de top. Veel verdient met jouw werk.

Wil jij je missie volledig gaan omarmen? Dat kan me het Coachingsprogramma Ondernemen vanuit je essentie voor iedere coach, therapeut of andere dienstverlener die zijn eigen werk wil creëren. Omdat je weet dat dat het beste bij je past.

Speciale aanbieding is tijdelijk en geldt voor 10 deelnemers. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden en starten binnen 2 weken.

Geef je nu op, dan krijg je als eerste bericht als aanmelding mogelijk is.

Wacht niet te lang want Vol=Vol!
Ik spreek je graag!
Mary