Aanbod Coaching

Coaching vanuit astrologie

Astro-Essence Coaching kan je helpen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wilt, zodat je je kunt gaan richten op je (levens-)doelen.

Coaching is een proces waarbij je begeleid wordt bij je eigen bedrijf. Begeleiding bij het maken van keuzes op een kruispunt in je leven, in de werksfeer. Veel problemen ontstaan door een onbalans in werk en privé. Vaak komen hierbij vragen over bezieling en bezinning aan de orde. Wanneer mensen zicht krijgen op de essentie van hun leven geeft dat veel helderheid over het vraagstuk waarmee ze rondlopen.

Coaching geeft inzicht en ruimte. Het is de kunst de antwoorden te vinden die al in jezelf verscholen liggen. Bij het beantwoorden van de vragen die je bezig houden is het belangrijk keuzes te maken die bij jou passen, zodat je volledig jezelf kunt zijn.

Ik coach op basis van de Astrologie, wat betekent dat ik mensen bewust maak van hun unieke talenten en kwaliteiten. Coaching is voor iedereen die bereid is aan zichzelf en zijn bedrijf te werken en daar tijd en energie in wil steken. Waarom zou je dit wel aan je uiterlijk en niet aan je innerlijk besteden?

Een coachingsprogramma volgen is bezinningstijd. Je richt je op de essentie, datgene waar het werkelijk om draait, dat wat je het meeste bezielt. Je eigen wijsheid boven tafel halen en hierop leren vertrouwen om zo je eigen weg te vinden en zelfbewust die weg te kunnen gaan.

Doel is dat je weer regisseur wordt van je eigen leven.

In de coaching wordt er o.a. gewerkt met

gesprekken
astrologie
biografisch werk
geleide meditatie/visualisatie
affirmaties
kernkwaliteiten
transformeren van beperkende overtuigingen
doelen stellen en een plan maken

Ontwikkeling

Bij Coaching wordt er aandacht besteed aan je mogelijkheden en wensen op het gebied van welzijn, werk, en zingeving alsook aan:

 • zicht willen krijgen op eigen kwaliteiten
 • beter willen leren omgaan met gedachten en emoties
 • omgaan met hooggevoeligheid

 

Thema’s

Coaching kan ook zinvol zijn bij vragen in een specifieke richting:

·  beroepskeuze

·  loopbaanorientatie

·  levensdoel

Herken je je in onderstaande situaties?

 • Je hebt de situatie al van alle kanten bekeken, maar komt niet verder.
 • Je maakt je zorgen dat je dingen over het hoofd ziet. Je twijfelt.
 • Je bent op zoek naar manieren om je te ontwikkelen en vraagt je af wat voor jou nu een goede stap kan zijn.
 • Je ontkomt niet aan keuzes maken in je werk. Welke richting ga je op?
 • Astrologische coaching is gericht op het bereiken van jouw werkgerelateerde doelen.

  Dit levert het programma jou op:

  je bent je bewuster van wie je bent en wat je kan
  je ervaart veel meer vrijheid
  je weet wat je wilt
  je hebt vertrouwen
  je geniet meer van het leven

  Wil je een (door)start maken met je praktijk of bedrijf, dan is dit een investering in jezelf.

  *Vermeld je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd. (Een geboorte-uittreksel of geboorte-akte is op te vragen bij de burgerlijke stand in je geboorteplaats, je kunt het ook Digitaal online aanvragen. Je hebt hiervoor een DigiD-code nodig. Je krijgt de geboorteakte dan binnen 3 werkdagen per post toegestuurd.
  Aanvragen per post is ook mogelijk. Voor het afhalen van een uittreksel aan de balie bij Burgerzaken kunt u online een afspraak maken. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Het uittreksel kan uitsluitend door de burger zelf worden aangevraagd of door iemand die door jou daarvoor wordt gemachtigd.)