JAARPROGNOSE

Jaarprognose 

• Jaarhoroscoop als Routeplanner

In deze sessie bespreken we de belangrijkste thema’s en vooruitzichten voor het komend jaar. En op welk gebied jouw ontwikkelingen en kansen liggen. (Deze sessie kan ook een vervolg zijn op een astrologie consult of coachingsprogramma.)

De consulten worden via Zoom gegeven

Duur: 1,5 uur

Kosten: €297,- incl. btw.

inclusief een gesprek. Het gesprek word opgenomen. Je krijgt de Zoom opname na afloop in je mailbox en kunt deze dus later op je gemak terugkijken.

*Je kunt van te voren per mail en ook tijdens het consult je vragen inbrengen.

Vermeld je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd. (Een geboorte-uittreksel of geboorteakte is op te vragen bij de burgerlijke stand in je geboorteplaats, je kunt het ook digitaal online aanvragen. Je hebt hiervoor een DigiD-code nodig. Je krijgt de geboorteakte dan binnen 3 werkdagen per post toegestuurd.

Meld je nu aan voor een Jaarprognose:

Of per e-mail: info@astro-essence.nl

Mary van Belzen

Ik ben spiritueel Astroloog en Ondernemerscoach. Ik help professionals, dienstverleners, coaches en freelancers om hun bedrijf te creëren met behulp van de astrologie. De horoscoop geeft je inzicht in jezelf. Wie ben je en hoe functioneer je. De astrologie typeert daarin 12 karakterstructuren met 12 aangeboren zielskwaliteiten. Wanneer jij weet met welke structuur jij geboren bent, dan geeft de astrologie waardevolle handvatten hoe jij jouw ware essentie leeft.

Ervaringen van deelnemers over de jaarhoroscoop:

“Ik heb Mary ingeschakeld omdat ik een aantal vragen had met het oog op de toekomst. Zowel persoonlijk als werkgerelateerd nieuwsgierig voor het zetten van nieuwe uitdagingen.

Mary gaat met veel kennis en passie vanuit een professionele methodiek aan de slag. Juist een combinatie van mijn
(geboorte ) jaarhoroscoop laten maken en tijdens een video consult bespreken, vond ik heel indrukwekkend en boeiend!
Jouw enthousiasme in je vak straal je uit en tijdens het consult kijk je verder met een heldere visie en weet deze ook te onderbouwen. Wat ik ook fijn vond dat je een paar dagen later een samenvatting + video opname per mail ontvangt.

Mary, jij bent een trendsetter en hebt een radar als het gaat om toekomstige en maatschappelijke ontwikkelingen. Als coach ben jij in je vak sociaal inlevend en inspirerend om mee te sparren.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw methode meer mensen zal gaan bereiken. Bij mij is alles goed aan bod gekomen en kan Mary zeer zeker aanbevelen. Mary, super bedankt!”

Sylvia van Gils

“Alle puzzelstukjes vallen. Zoveel herkenning en fijn om te weten wat mijn zielskwaliteiten zijn. Ben op de goede weg. Zoveel duidelijk nu. Een nieuwe fase in Italië en ik mag gaan ondernemen zodat mijn kwaliteiten tot zijn recht komen. Zin in!! Nogmaals dank.”

Anita de Jong, Levensstijl coach

Ervaringen van andere deelnemers

“Wat een mooi en waardevol gesprek hebben we gehad.

Je gaf me inzichten vanuit de astrologie waardoor ik meer helder ben gaan krijgen waardoor ik tegen bepaalde zaken aan ben gelopen in mijn leven.

En ook wat mijn thema’s zijn en die ik nog tegen ga komen. Ik kan nu door het gesprek allerlei dingen beter met elkaar verbinden en beter plaatsten.

Ook kreeg ik een beter beeld op de stukken waar ik nu eigenlijk al een tijdje op vastloop en wat ik daarmee kan doen. Het gesprek gaf me energie.

Energie om los te laten, te gaan vertragen en in de toekomst weer verder te kunnen. Dankjewel daarvoor.”

Nancy Hulstede, Verpleegkundige

“Ik heb Mary als heel waardevol ervaren. Ik heb weer veel stappen gezet. Nu moet ik echt de laatste actie gaan ondernemen. Ik was niet zo ver gekomen als ik de Astro-coaching niet had gevolgd. Ik raad het een ieder aan die nog een stap heeft te zetten met zijn onzekerheden. Mary van Belzen helpt je daarbij. Zij weet de juiste snaar te raken.”

Margreet Overdijk, Coach

“Het consult bij Mary van Belzen over mijn geboortehoroscoop was heel verhelderend. Mary legt de horoscoop op een zeer duidelijke wijze (ook voor mij als leek) uit. Een spirituele geboortehoroscoop kan als zweverig worden weggezet, maar daar is bij Mary geen sprake van. Het gesprek wordt opgenomen zodat je op een later tijdstip alles nog terug kunt luisteren. Mocht je met vragen zitten omtrent je passie, levensdoel, missie ed. kan ik je Mary van harte aanbevelen.”

Mary Beumer
Acupuncturist, masseur