Ondernemen vanuit je Essentie© Coachingsprogramma

Persoonlijke business coaching

 

Ondernemen vanuit je Essentie© Coachingsprogramma

 

ZET NU DE STAP OM EEN GOEDLOPENDE PRAKTIJK TE CREËREN, ZODAT JE OOK DE STAPPEN KUNT ZETTEN NAAR EEN LEVEN VOL VERVULLING, VRIJHEID EN OVERVLOED

 

Investeer nu in een Ondernemen vanuit je essentie© coachingsprogramma om een enorme sprong te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, te leren hoe je je intuïtie optimaal in te zetten. Om je roeping, missie en levensdoel te volgen, te ondernemen vanuit je essentie, beperkende overtuigingen, patronen en emoties te transformeren, jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn. En daarmee goed kunt gaan verdienen!

De investering in jezelf:
Voor deze shift in jezelf betaal je €1197,00 excl. btw Nu tijdelijk €897 excl. btw

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Intensief persoonlijk Coachingsprogramma voor jou & je bedrijf
Leer om jezelf als expert in jouw branche te profileren.

Voor wie?

Voor ZZP-ondernemers
Je bent een ambitieuze, intuïtieve coach, healer, therapeut, trainer, adviseur of dienstverlener met een missie en je hebt je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Je bent met hart en ziel betrokken bij de bewustwording van je medemensen. Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit. Je wilt mensen en situaties in beweging brengen zodat veranderingen plaatsvinden, je houdt van vrijheid, uitdaging, verbinding, plezier en actie, je ziet overal mogelijkheden. Je bent daadkrachtig en verlangt naar een bedrijf dat in lijn ligt met wie je bent.

Je wilt gaan voor succes. Je weet dat er veel meer in zit dan er nu uit komt. Je wil uitgedaagd worden om mooie resultaten te behalen. Je bent heel geïnspireerd om je eigen werk vorm te geven, maar je bent soms ook erg onzeker. En je vraagt je af: Wie ben ik nu eigenlijk en wat kan ik nu helemaal en hoe vind ik in hemelsnaam klanten? Wie zit er op mij te wachten en hoe kan ik met dit werk mijn brood verdienen? Hoe kan ik mijn praktijk vormgeven op een manier die echt bij mij past? Waar moet ik beginnen? Dan is dit programma voor jou geschikt.

Doel

Het doel van deze coaching is bewuster het ondernemerschap aan te gaan. Ondernemerschap is heel persoonlijk en zo is het een basis en toegevoegde waarde voor je praktijk.

Je leert in deze coaching hoe je je ondernemerschap kunt ontdekken en wat dit voor jou betekent. Welke aspecten horen hierbij en wat betekenen deze voor jou. Hoe breng je je passie in je praktijk. Welke kernwaarden staan hierin voor jou centraal. Je leert werkelijk te gaan staan voor je eigen praktijk, als ondernemer of als coach.

Vastgelopen voelen

Herken jij je hier ook in: Je bent vastgelopen in je werk. Je wilt dolgraag de volgende stap nemen om volledig voor jezelf te gaan werken maar je twijfelt of je wel genoeg in huis hebt en of je je zekerheden en veiligheid zal opgeven. Je weet niet of je met de juiste dingen bezig bent en of je wel op de goede weg bent. Je vraagt je af waar je aan kan werken, waar je je op moet richten. Je hebt zoveel kennis en goede ideeën, je hebt al veel geïnvesteerd in opleidingen, trainingen, cursussen, workshops etc, je hebt de goede intentie. Kortom je hebt alles in huis om succesvol te zijn en toch… toch lukt het je niet om je opgedane kennis te implementeren en de juiste stappen te zetten om succesvol te zijn zowel zakelijk als privé! Je voelt je vastgelopen door alle kansen en kennis en je weet gewoon niet waar te beginnen, wat je enorm frustreert. Het gevoel van vastgelopen zijn is een signaal dat we op een of andere specifieke wijze onze verbinding met onze essentie, onze wezenskern zijn kwijtgeraakt. We hebben ons losgemaakt van onze innerlijke goddelijkheid. We zijn vergeten wie we werkelijk zijn.

Mijn persoonlijke ervaring

Ik ben zelfstandig ondernemer sinds 2000. Als Astrologe en Coach begeleid ik mensen bij het ontdekken van hun talent en levensdoel. Vanuit m’n praktijk in Amsterdam coach ik mensen op basis van hun horoscoop. Dit werk is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring en de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid, afwisseling, verbinding, verantwoordelijkheid. Als hooggevoelig mens liep ik steeds weer tegen dezelfde dingen aan in reguliere banen: Leidinggevende die vanuit hun ego werken en niet vanuit een natuurlijk overwicht. Hoe er met mensen omgegaan wordt in organisaties verdient meestal geen schoonheidsprijs. De machtsspelletjes, de achterkamertjespolitiek, hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld worden. Ik voelde me niet thuis in de werkomgeving. Ik wilde voor mezelf beginnen, werken onder mijn voorwaarden. Daarom heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is een manier om te werken onder je eigen voorwaarden. Graag draag ik mijn kennis aan je over!

Hoe coacht Mary?

Vanuit de astrologie en met je horoscoop kan ik verder kijken dan dat een reguliere coach doorgaans doet, het is een extra deur die toegang biedt tot kennis en inzicht die verder reikt dan de gemiddelde coach. Het mooie van coaching op basis van je horoscoop is dat astrologie een mooi instrument is om te kijken waar je vermogen ligt, wat je allemaal in huis hebt. Wat je talenten en kernkwaliteiten, valkuilen en allergieën zijn, waar je grootste kracht en uitdaging ligt. En welke soort werk en bezigheden daarbij passen.

Mijn werkwijze is op basis van je horoscoop een karakteranalyse te maken en om te zien wat je zielsmissie is. Om vandaaruit inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden, belemmeringen, drijfveren en motivatie. En om vervolgens een effectief plan op te stellen wat helpt bij het ondersteunen en bewerkstelligen van je beoogde doelen. Met een praktische, heldere aanpak. Resultaat- en doelgericht. Veel aandacht voor spiritualiteit en de praktische vertaling daarvan naar handelen, houding en gedrag. Een astrologisch consult is diepgaand en tegelijkertijd praktisch om inzicht te krijgen in mogelijke stagnaties in je leven en geeft handvatten om emoties te gebruiken als stuurkracht. Die je helpen bij het maken van een goede keuze welke richting bij je past. Dit is precies wat kennis van je eigen horoscoop je vertelt.

Ik weet gemakkelijk de kern te raken en leg snel verbanden vanuit de geboortehoroscoop, en jij kunt gebruik maken van mijn inzicht, creativiteit en ervaring. Met name als het gaat om het tot ontplooiing brengen van je talenten, het leren van nieuwe vaardigheden of het realiseren van persoonlijke doelen.
Met behulp van de astrologie en mijn heldervoelendheid breng ik je in contact met je levensbestemming. Aan de hand van je geboortehoroscoop die een blauwdruk vormt van je persoonlijkheid en je essentie worden blokkades zichtbaar die je ervan weerhouden je levensdoel te bereiken.

Ik heb daarvoor je geboortedatum, -tijd en –plaats nodig. Een geboorte-uittreksel is op te vragen bij het bevolkingsregister in je geboorteplaats.

Wat gaan we doen:

Het coachingsprogramma bestaat uit:

• 3 maanden coachingsprogramma

• 6 persoonlijke Zoom of telefonische Coachingssessies van 1 uur, iedere 2 a 3 weken met beeld en geluidsopname

• Ontdek je kwaliteiten, leer je talenten en unieke gave kennen op basis van spirituele astrologie

• In deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding van Mary bij het uitoefenen van je vak en coachvaardigheden
• en hoe je je klanten helpt sneller de doelen te realiseren.

• Uitgangspunt is de geboortehoroscoop, hierin wordt je blauwdruk, je persoonlijkheid, je talenten, valkuilen,
• uitdagingen, je essentie en levensmissie besproken

• Tips, methodieken, checklisten etc.

• Tussentijdse opdrachten die je thuis maakt

• Besloten Facebookgroep voor al je vragen. De werking van de groep mensen met een missie is enorm stimulerend en leerzaam.

• Live Online Vraag & Antwoordsessies, waar je vragen kunt stellen

• Omgaan met overtuigingen

• Kernkwaliteiten

• De juiste ondernemers mindset

• Je kwaliteiten als ondernemer te ontwikkelen

BONUS 1: TOEGANG TOT DE BESLOTEN FACEBOOKGROEP ‘ONDERNEMEN VANUIT JE ESSENTIE©’. (ter waarde van €497) Met gelijkgestemden, waar je jouw ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Dit is support uit de groep zelf. En live uitzendingen met Q&A sessies komen in de groep.

BONUS 2: WEKELIJKSE EMAIL CONTACT (ter waarde van €497). Over de voortgang en voor het behandelen van vragen. Ik sta voor je klaar om je wekelijks te helpen, om 12 weken lang je vragen te beantwoorden en feedback te geven.

Resultaten van dit 3 maanden programma zijn:

• Je ontdekt hoe je je energiepijl omhoog kunt brengen, zodat je uitgerust en met energie onderneemt

• Je ontdekt je expertise, je specialisme, waardoor je je kunt onderscheiden van anderen

• Je ontdekt jouw persoonlijke visie en missie waardoor jouw zaak bijdraagt aan een betere wereld

• Je ontdekt jouw doelgroep en niche, zodat jouw zaak betekenis heeft voor anderen

• Je ontdekt hoe je marketing en sales in kan zetten, waardoor jouw zaak winstgevend wordt

• Je ontdekt manieren om vanuit je essentie te ondernemen, zodat je op een manier onderneemt die bij jou past

• Je ontdekt hoe je een eigen aanbod kunt creëren, waardoor je stapsgewijs aan de groei van je bedrijf kunt werken

Heb je het coachingsprogramma Ondernemen vanuit je Essentie© gevolgd, dan heb je helder wat het ondernemen voor jou kan toevoegen, weet je welke betekenis jij geeft aan de ondernemer in jou en heb je een stevige basis om jouw praktijk neer te zetten en te ontwikkelen.

P.S. Deelname aan Ondernemen vanuit je Essentie© betekent niet alleen het ontdekken van je unieke gave en je talenten. Het leert je ook hoe je veel effectiever je marketing en sales in kan zetten, waardoor jouw zaak winstgevend wordt. Dit heeft een bijzonder effect.

BEKIJK DE VERHALEN VAN INSPIRERENDE ONDERNEMERS DIE JE VOOR GINGEN:

Hier een reactie van Frank Zuijdweg, scheidingsmediator, die deelnemer is van het coachinsprogramma:

“Ik heb bij aanvang voor Mary van Belzen gekozen omdat Astrologie op een mooie manier door haar wordt gebruikt waardoor je weer verder kan komen. Het verklaart een hoop dingen en het helpt je om te ondernemen op de manier die bij jou past. In mijn geval is er een ommekeer ontstaan in mijn ondernemerschap. Bij aanvang van het coachingsprogramma dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens het coachingsprogramma met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingstraject. Mijn website ga ik aanpassen. Ook een coachingsbedrijf op spiritueel vlak heeft een coach nodig. Kortom, ik beveel Mary van Belzen van harte aan”.

Frank Zuijdweg, scheidingsmediator en ondernemer www.frankmediation.nl

‘Uit eigen ervaring kan ik aangeven dat de coaching sessies met Mary erg waardevol zijn. Het brengt mij heel snel naar de essentie en laat mij heel duidelijk zien welke stappen ik te zetten heb om mijn doelen te bereiken en dus ook waar ik afscheid van moet nemen, omdat het niet bijdraagt aan het realiseren van mijn doelen. Je krijgt als het ware een duidelijke handleiding mee wat wel en wat niet te doen’

Miranda Broeren, Marketingcoach, Livestreamer https://www.facebook.com/sparkll.nl/?eid=ARACifMeKegUhzddj0C2iXPho26Avklx-UlUxyRWNpEkntTyK1IhEkAFQfpa5LaDvCHySZ77R7KWa-22&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000900583982&fref=tag

Wil jij dit ook? Meld je dan hier aan voor het Coachingsprogramma Ondernemen vanuit je Essentie via Deze Link

Hoe gaat het in zijn werk?

Middels de astrologie verkregen informatie gaan we kijken naar: Wat is jou levensdoel. Tijdens de sessies zullen de belangrijkste thema’s uit de horoscoop uitgebreid worden besproken, aansluitend op je vragen. Samen zullen we gaan bekijken wat je mogelijkheden zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Inclusief een prognose. De tijdelijke planeetstanden die jou beïnvloeden op dit moment.

Na je aanmelding ontvang je een korte vragenlijst zodat ik weet waar jouw pijnpunten zitten en neem ik telefonisch contact met je op om het coachingsprogramma met je te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden in jouw proces en jij voor mij de juiste klant bent. Wanneer we er beiden van overtuigd zijn dat we met elkaar verder willen gaat het coachingsprogramma van start.

*Vermeld je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd. (Een geboorte-uittreksel is op te vragen bij de burgerlijke stand in je geboorteplaats)

Jouw investering:

Wordt 2021 jouw jaar van doorbraak???
Meld je dan aan voor het Coachingsprogramma Ondernemen vanuit je Essentie©

• 3 maanden Coachingsprogramma

Investering en opties om te betalen

Je kunt in 1 keer betalen (dit is de beste prijs) of in 3 maandelijkse termijnen.

•3 maanden Coachingsprogramma €1197 excl. btw

Je kunt in 1 keer betalen (de beste prijs)

Of in 3 maandelijkse termijnen normaal 3 x €447 excl. btw.

• 6 maanden Coachingsprogramma normaal voor €2397 excl. btw
Je kunt in 1 keer betalen (de beste prijs)

Of in 6 maandelijkse termijnen normaal 6 x €447 excl. btw.

Intensief individueel Coachingsprogramma voor jou & je bedrijf
Leer om jezelf als expert in jouw branche te profileren.

Ja, ik wil!

Je kunt je aanmelden via de boek nu knop of via het contactformulier

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Meld je hier aan voor het coachingsprogramma: info@astro-essencce.nl

DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN!
Uit eigen ervaring weet ik dat er pas veranderingen plaatsvinden als je het geleerde gaat toepassen. Alleen dan gaan dingen veranderen, kan jij jouw doelen bereiken en succesvol worden.

Omdat ik volledig gecommitteerd ben aan jouw succes en ook mijn tijd waardevol is, werk ik alleen samen met mensen die bereidt zijn om datgene te doen wat nodig is om die verandering te laten plaatsvinden en dus ook bereid zijn om buiten hun comfortzone te stappen en te implementeren wat ze geleerd hebben. Want alleen buiten je comfortzone ontstaat het succes!
Wanneer jij alle stappen zet die we samen afspreken en jij de kennis die je opdoet via de (Zoom) gesprekken en artikelen, ook daadwerkelijk toepast en daarnaast gebruik maakt van de formats, checklisten, systemen etc die ik je aangeef, dan kan het niet anders dan dat jij resultaten zal zien!

ALS JE EEN NIEUW RESULTAAT WILT ZIEN…Dan moet je nieuwe keuzes maken!

Je resultaat tot nu toe voor zowel je bedrijf, je persoonlijke leven, je energieniveau en je vrije tijd is ontstaan door de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Met dit programma laat ik je zien hoe het ook anders kan zodat ook jij onderstaande punten zal gaan ervaren.

OOK JIJ BENT IN STAAT OM DE VERANDERING TE MAKEN!
Onthoud dat alle redenen om nu niet te beginnen allemaal horen bij de mentale instelling die je tot nu toe hebt gehad. Deze mentale instelling heeft je gebracht waar je nu bent. En dat is waar ik je met dit programma mee ga helpen, zodat jij na dit programma wel die stappen zet naar jouw succes!
Ben jij die ambitieuze onderneemster die er klaar voor is om uit het Vastgelopen gevoel te stappen om nu wel die stappen te kunnen zetten naar Succesvol Ondernemen? Meld je dan hier aan!

Veel gestelde vragen:

‘Moet ik al iets gedaan hebben om het meeste profijt te hebben van één-op-één coaching?’
Deze sessies zijn bedoeld voor als je een praktijk wil starten of voor coaches en therapeuten die al een praktijk gestart zijn en nu tegen bepaalde zaken aanlopen zoals; waar ben ik nou echt heel erg goed in, (hoe kan ik me onderscheiden) met wat, voor wie en waarom, vol ideeën maar niet weten hoe. Mocht je toch nog twijfelen of ik iets voor je kan betekenen, vul dan toch onderstaande vragen in. Dan kunnen we een gratis strategiesessie plannen om dat samen vast te stellen. Ik ben er van overtuigd dat ik je dan van inzichten en praktische tips kan voorzien.

‘Wat is de volgende stap?’
Vul het onderstaande vragen in. Als ik dit ontvangen heb dan zal ik contact met je opnemen met wat tijdvoorstellen voor een strategiesessie van 30 minuten telefonisch of per Zoom. Ik stuur je vooraf een kort vragenformulier, zo dat ik meer weet over je wensen en waar je in je/de praktijk tegen aan loopt. Tijdens deze sessie kun je zoveel vragen stellen als je wilt en kan ik een inschatting maken hoeveel tijd we samen nodig hebben om voor definitief resultaat in jouw praktijk te zorgen.

Heb je vragen? Mail mij op info@astro-essence.nl

Stuur dan onderstaande vragen ingevuld per mail aan mij retour en zet de eerste stap richting een succesvolle praktijk; vanuit je missie en met een goed inkomen.

Naam*
E-mail adres*
telefoon*
Beste tijd voor een strategiegesprek*

Meld je hier aan voor een strategiegesprek van 30 minuten

Mary van Belzen