Coachingsprogramma Van Bezieling naar Inkomen

Persoonlijke business coaching

 

Coachingsprogramma Van Bezieling naar Inkomen

 

ZET NU DE STAP OM EEN GOEDLOPENDE PRAKTIJK TE CREËREN, ZODAT JE OOK DE STAPPEN KUNT ZETTEN NAAR EEN LEVEN VOL VERVULLING, VRIJHEID EN OVERVLOED

 

 

Het coachingsprogramma voor coaches, therapeuten en andere dienstverleners voor wie een gelddoorbraak wil creëren met zijn passie en missie.

Ben je coach, trainer of andere zelfstandige dienstverlener, en wil je graag…
• dat je inkomen continuïteit heeft?
• veel meer gaan verdienen dan nu?
• een eigen aanbod van diensten en producten opzetten waardoor je het werk doet dat je het liefste doet?
• goed betalende klanten aantrekken?

Voor veel zelfstandige coaches, trainers en dienstverleners is ondernemen een worsteling: voor jezelf werken is lang niet altijd gemakkelijk.
De grootste uitdaging is om voldoende klanten en inkomen te krijgen, en dat in een continue stroom.

In het coachingsprogramma van Bezieling naar Inkomen leer je in 12 weken op een praktische manier hoe je geld kunt verdienen met je passie en je missie. Hoe jij vanuit de Spirituele Astrologie en vanuit mindfulness jouw missie helemaal kan gaan leven. Deze zielsstrategie is uitgewerkt aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen.

Leer hoe je
• Geld gaan verdienen met je passie en je missie
• Jouw waarde kunt delen met de wereld
• Wat je kunt doen om een gelddoorbraak te creëren
• Continuïteit in je inkomen krijgt
• Meer klanten krijgt en meer geld gaat verdienen
• Direct geld kunt gaan verdienen in ieder geval zo snel mogelijk
• De valkuilen van snel geld verdienen die kan zorgen voor een totale energie blokkade
• De meest voorkomende reden waarom je diensten niet verkopen
• Wat je kunt doen om een doorbraak te creëren
• Wat levert geld op?
• Jouw geldstroom de ruimte geeft om op een krachtige manier te stromen
• Magnetisch wordt voor geld door je energie te laten stromen

Herken je dit?
Je bent aan een spannende uitdaging begonnen en je wilt graag je zielswerk gaan doen. Of je bent al begonnen om voor jezelf gaan werken maar je hebt te weinig klanten en te weinig inkomen. Je maakt je zorgen over geld en hoe je maandelijks je rekeningen moet betalen en een dak boven je hoofd te houden. Je wilt in de toekomst voldoende overhouden voor je pensioen. Continuïteit in geld verdienen.
Je bent geblokkeerd door geld als het gaat om het in de wereld zetten van je missie en je passie en het creëren van je droomonderneming. Ik ga de voornaamste redenen met je delen waarom je diensten niet verkopen en hoe je in de flow kan komen terwijl jij je onderneming creëert.

• Geldzorgen waar je s’nachts wakker van ligt
• Je niet weet waar je straks de rekeningen van moet betalen
• Je dagelijks stress hebt over je inkomen
• Je hebt te weinig klanten en komt daardoor niet tot je recht
• Je verdient te weinig en bouwt geen pensioen op
• Je doet te weinig acquisitie omdat je het gevoel hebt klanten daarmee lastig te vallen
• Je doet niet het werk wat je echt wilt doen
• Je werk en inkomen zijn onvoorspelbaar: dan weer heb je het heel druk, dan weer heb je te weinig te doen en verdien je te weinig

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Stel je eens voor dat je situatie zo is:
• Dat jij geld verdient met je passie en je missie
• Dat je mooie dingen kunt doen met geld dat je leven binnenkomt
• Dat je in staat bent om voor jezelf en je gezin te zorgen
• Dat je in staat om in jezelf te investeren
• Dat je genoeg vrije tijd hebt voor jezelf en je dierbaren
• Dat je trainingen en opleidingen kunt volgen om je te ontwikkelen
• Dat je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren
• De mogelijkheid hebt om mooie vakanties te boeken waarin je tot rust komt en nieuwe energie op kan doen
• De mogelijkheid hebt om anderen te helpen
• De mogelijkheid hebt om een prachtig huis te creëren voor jezelf en de mensen van wie je houd
• Je trekt klanten in overvloed naar je toe in een continue stroom
• Je hebt impact en betekenis voor veel mensen
• Je verdient een zeer goed inkomen
• Je doet het werk dat je het allerliefste doet, voor goedbetalende klanten

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?
1. Leer hoe je van je dienst een echt bedrijf maakt. Om op de lange termijn rendabel en gemotiveerd je werk uit te oefenen, is het van belang om je dienst tot een echt bedrijf te bouwen. Succesvolle ondernemers weten hoe ze systemen kunnen toepassen om te zorgen voor een continue klantenstroom en groei van hun inkomen.
2. Maak je marketingkennis eigen. Het geheim van de succesvolle coach/therapeut is – behalve een flinke dosis doorzettingsvermogen – kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en sales. Iedere keer blijkt dat de meest succesvolle ondernemers niet degenen zijn met het meeste vakmanschap of talent. Het zijn degenen die goed zijn in marketing en verkoop.
3. Kies coaches om je te begeleiden Succesvol zijn kan niet in je eentje. Kies coaches die zelf aantoonbaar succesvol zijn en winstgevende bedrijven hebben, en die je kunnen leren hoe je ook zelf succesvol kunt zijn.

Dit is wat mijn coachingsprogramma van Bezieling naar Inkomen voor je kan betekenen!
In dit individueel programma, op basis van de spirituele astrologie, begeleid ik je om de 6 essentiële stappen te nemen, die nodig zijn om een succesvol bedrijf te hebben waarmee je een goed inkomen kunt verwerven en met gemak klanten aantrekt.
Door de stappen te volgen van deze training zal er een shift komen in jouw bewustzijn dat je het waard bent. En dat je prachtige dingen doet en dat je kan ondernemen vanuit moeiteloosheid en echt een doorbraak gaat bereiken.

In het programma doorloop je de volgende 6 stappen:
1. Hoe je klanten krijgt met je website – door een duidelijke doelgroep te kiezen

2. Gratis strategie sessie – Geef iets gratis weg waardoor je vertrouwen kan opbouwen bij jouw potentiële klanten

3. Wat is jouw specialisme, je expertise – bepaal wat jou onderscheid

4. Hoe kies je je niche – een doelgroep met specifiek probleem

5. Je eigen aanbod creëren – je dienst creëren en lanceren

6. Hoe je systematisch klanten werft – met e-mailmarketing een klantenkring opbouwen

Wie is Mary van Belzen?
Vanuit de astrologie en met de horoscoop kan ik verder kijken dan dat een reguliere coach doorgaans doet, het is een extra deur die toegang biedt tot kennis en inzicht die verder reikt dan de gemiddelde coach. Het mooie van coaching op basis van je horoscoop is dat astrologie een mooi instrument is om te kijken waar je vermogen ligt, wat je allemaal in huis hebt. Wat je talenten en kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën zijn, waar je grootste kracht, je levensdoel en uitdaging, je essentie ligt. En welke soort werk en bezigheden daarbij passen.
Ik ben ondernemer sinds 2000. Als Astrologe en Coach begeleid ik mensen bij het ontdekken van hun talent en levensdoel en dat te manifesteren. Vanuit mijn praktijk in Amsterdam coach ik mensen op basis van hun horoscoop. Dit werk is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring en de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid, afwisseling, verantwoordelijkheid. Als hooggevoelig persoon liep ik steeds weer tegen dezelfde dingen aan in een reguliere baan: Leidinggevende die vanuit hun ego werken en niet vanuit een natuurlijk overwicht. Hoe er met mensen omgegaan wordt in organisaties verdient meestal geen schoonheidsprijs. De machtsspelletjes, de achterkamertjespolitiek, hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld worden. Ik wilde voor mezelf beginnen, werken onder mijn voorwaarden. Daarom heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is een manier om jezelf een baan te verschaffen onder je eigen voorwaarden. Graag draag ik mijn kennis aan je over!

Waarom zou je voor mij kiezen? Reacties van klanten:
“Mary heeft mij tools en tips gegeven die ik in de dagelijkse zakelijke onderneming in ben gaan zetten”
Mary is een topper! Als je een eigen bedrijf wilt opzetten en je hebt daar hulp bij nodig dan is zij daar de aangewezen persoon voor. Ik ken haar persoonlijk en heb vorig jaar een aantal consulten van haar gehad. Ik kon er meteen mee aan de slag. Ik kan je haar echt aanbevelen. Ze is helder, oprecht en concreet in haar raadgeving en met haar inzichten.

Anouk Wijnbergen Jungiaans analytisch therapeut, voetreflexzone masseur, kindercoach en reiki behandelaar, ZZP-er en eigenaar van IBlossom

“Ik heb een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waartoe ik op aarde gezet ben”
“Ik heb voor Mary van Belzen gekozen omdat Astrologie op een mooie manier door haar wordt gebruikt waardoor je weer verder kan komen. Het verklaart een hoop dingen en het helpt je om te ondernemen op de manier die bij jou past. In mijn geval is er wel een ommekeer ontstaan in mijn ondernemerschap. Bij aanvang van het coachingstraject dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens het coachingstraject met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingstraject. Mijn website ga ik aanpassen. Ook een coachingsbedrijf op spiritueel vlak heeft een coach nodig. Kortom, ik beveel Mary van Belzen van harte aan”.

Frank Zuijdweg, zelfstandig ondernemer

“Ik was het laatste puzzelstukje kwijt, maar die heb ik weer gevonden”
Ik vond de coaching erg indrukwekkend! Het is echt de moeite waard! Diep in mijn hart weet ik wel hoe het zit, maar het is een bevestiging om het van een ander te horen. Ik ben erg enthousiast over de sessies met Mary. Complimenten, ik vind dat zij het goed heeft uitgelegd….. De combinatie van diepgang en nuchterheid spreken mij erg aan.

Peggy Sloote, coach, danseres, schoonheidsspecialiste, visagiste en reiki behandelaar en eigenaar van Inner & Outer Coaching

“Ik weet nu wat mijn blinde vlekken zijn en mijn talenten en welke stappen ik te nemen heb ondanks mijn onbewuste angsten om mijn zielsverlangen te kunnen realiseren en leven”
Wat een mooie coachsessie heb ik vanmorgen mogen ontvangen van Astrologe Mary van Belzen van Astro-Essence Astrologie & Coaching. In deze eerste van zes sessies hebben we vanuit mijn horoscoop gekeken wat mijn levensdoel is waar mijn, (ziels)kwaliteiten en talenten liggen, mijn uitdagingen, belemmeringen en waar deze belemmeringen vandaan komen. Ik kijk nu al uit naar de volgende vijf sessies.

Miranda Broeren, marketingcoach
Vrouwen Verdienen Meer

Meld je aan
Jouw investering
• 3 maanden Coachingsprogramma €1197 excl. btw

Wordt 2021 jouw jaar van doorbraak?
Meld je dan aan voor het Coachingsprogramma Van Bezieling naar Inkomen!

• Iedere twee weken een Zoom of telefonische sessie van 1 uur met beeld en geluidsopname
• Formats, methodieken, checklisten etc.
• Inclusief 2 bonussen:

BONUS 1: TOEGANG TOT DE BESLOTEN FACEBOOKGROEP ‘ONDERNEMEN VANUIT JE ESSENTIE©’. (ter waarde van €497) Netwerken met gelijkgestemden, hulp vragen, feedback vragen en potentiële klanten tegenkomen. De werking van de groep mensen met een missie is enorm stimulerend en leerzaam.

BONUS 2: WEKELIJKSE EMAIL CONTACT (ter waarde van €497). Over de voortgang en voor het behandelen van vragen. Ik sta voor je klaar om je wekelijks te helpen, om je vragen te beantwoorden en feedback te geven.
Let op: Wacht niet te lang, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Meld je hier aan voor het coachingsprogramma
Als je een nieuw resultaat wilt zien …Dan moet je nieuwe keuzes maken!

Mijn favoriete quote: Als je dingen doet zoals je ze altijd gedaan hebt, krijg je het resultaat dat je altijd gekregen hebt. Wil je andere resultaten, dan moet je andere stappen zetten!

Ook jij bent in staat om de verandering te maken!
Onthoud dat alle redenen om nu niet te beginnen allemaal horen bij de mindset die je tot nu toe hebt gehad. Deze mindset heeft je gebracht waar je nu bent. En dat is waar ik je met dit programma mee ga helpen, zodat jij na dit programma wel die stappen zet naar jouw succes!
Ben jij die ambitieuze dienstverlener die er klaar voor is om uit het vastgelopen gevoel te stappen om nu wel die stappen te kunnen zetten naar je mooiste leven? Meld je dan hier aan!

Nog meer redenen waarom je voor mij zou willen kiezen!

“Mary kan ik je echt aanraden als je je carrière of levensloop weer op de rails wilt krijgen”

Mijn astrologie coachingssessies met Mary waren verbluffend – zo accuraat!!! Ik kon me helemaal herkennen daarin en haar bevindingen 100% beamen. Ik heb er veel aan gehad – het bevestigde mijn eigen vermoedens en tot de dag van vandaag put ik nog kracht uit haar coaching. Beoordeling: *****

Ian Stevenson – Freelance schrijver, illustrator, Elsevier, Opzij, Psychologie.

“Wat de gesprekken met Mary mij hebben opgeleverd is dat het mentale en emotionele lijntjes verbindt”
Dat geeft mij houvast in deze periode waarin er veel gebeurd in mij. Die houvast zorgt ervoor dat ik met meer vertrouwen de stappen blijf zetten die ik nu moet zetten. Mary benoemt dingen naar mij en over mij die ik zelf wel wilde zeggen maar eigenlijk (nog) niet durfde te zeggen. Het maakt het makkelijker om moedig voorwaarts te gaan.

Merlijn Kooyker Lifecoach, eigenaar van LifeDesign

“Mary heeft mij op een deur gewezen heeft die er altijd wel was, maar wat versluierd was doordat een en ander mij niet mogelijk leek”

Mary heb ik leren kennen als een kundige warme hartelijke vrouw. Ze neemt de tijd voor je en geeft je het gevoel dat je welkom bent, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Haar coaching heeft mij inzichten gegeven in wie ik ben, waarom ik hier ben en ook waarom bepaalde dingen nog niet lukken. Waar ik in kan groeien. Naast haar astrologische kennis beschikt ze ook over een fijne intuïtie, waardoor een consult bij haar meer diepgang krijgt en echt op je persoon is afgestemd.

Marielle Rozemond – Assertiviteitstrainer Vu, mediator/ advisor/ counsellor/ trainer at ARBO dienst VU/ VUmc

“Heel fijn om mijn leven eens via een heel andere… heldere invalshoek te bekijken”

Heel veel dingen vallen nu wel op zijn plek. Ik ben daardoor aan de slag gegaan met opmaken van een uitnodiging voor een workshop schilderen, dus dat is al stap 1

Sylvia van Houten – Coach en eigenaar van Hart&Art

“Ik ben met die waardevolle tips direct aan de slag gegaan en dit heeft me weer een enorme motivatie- en energieboost gegeven”
Ik wil Mary van harte aanbevelen vanwege haar astrologische vakkennis, haar scherpe heldervoelende vermogens, haar brede levenservaring en daarmee ervaringsdeskundigheid en niet in de laatste plaats haar aimabele persoonlijkheid. Door haar concrete- en praktische adviezen, heb ik besloten de ingeslagen weg te blijven volgen.
André.

“Mijn potentieel kwam duidelijk naar voren en waarom ik deze tot nu toe niet voluit benut”
Er is veel op zijn plek gevallen. Ik ben al een aantal jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en ondanks deze inspanning leken sommige gevoelens niet te verdwijnen en kon ik er ook niet echt mijn vinger op leggen waar het vandaan kwam. Ik had wel een idee maar de bevestiging was wel welkom. Ook over gebeurtenissen in vorige levens die nu nog invloed hebben op mijn leven in het hier en nu. Mary heeft me de bevestiging gegeven over een aantal kwesties en gevoelens, hierdoor kan ik nu de keuze maken om anders te handelen. En ik heb mijn nieuwe project inmiddels ingeschreven bij het KvK!

Roel Vinck, natuurgeneeskundige en ondernemer, eigenaar van ROEL.pro
Lees hier voor meer ervaringen

Omdat ik bezig ben mijn het schrijven van mijn E-book en het ontwikkelen van een online coachingsprogramma heb ik ruimte voor maximaal 10 klanten. Vol=Vol
Wanneer ik 10 aanmeldingen heb neem ik geen nieuwe klanten meer aan, maar kom je op de wachtlijst.

De resultaten van morgen beginnen bij vandaag.
Het moment om vorm te geven aan de volgende 20 jaar is nu.
Niet over 20 jaar, als je denkt: “Ach, had ik nou maar dit, of had ik nou maar dat”.
Verander alles, nu.
Trots, opwinding en het gevoel dat jij het heft in eigen handen hebt: het veranderd alles.
Dit is het moment van jouw doorbraak.
Neem afscheid van middelmatigheid. Verhoog je energieniveau, word vitaal, verbeter prestaties, realiseer je droom. Kies ervoor om je mooiste leven te leven, zodat je het beste uit jezelf haalt. Dán komt je ware kracht pas naar voren.
Ja, ik doe mee

Investering en opties om te betalen

Je kunt in 1 keer betalen (dit is de beste prijs) of in 3 maandelijkse termijnen.

• 3 maanden Coachingsprogramma €1197 excl. btw

Je kunt in 1 keer betalen (de beste prijs)

Of in 3 maandelijkse termijnen normaal 3 x €447 excl. btw

• 6 maanden Coachingsprogramma voor €2397 excl. btw

Je kunt in 1 keer betalen (de beste prijs)

Of in 6 maandelijkse termijnen 6 x €447 excl. btw

Intensief individueel Coachingsprogramma voor jou & je bedrijf
Leer om jezelf als expert in jouw branche te profileren.

Is je bedrijf in het buitenland gevestigd en hoef je geen btw te betalen? Geef dit dan aan bij de factuurgegevens

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Ja, ik wil!
Je kunt je aanmelden via de button bestel nu of via het contactformulier.
Ook jouw missie draagt bij aan een mooiere en betere wereld.
Ik ga graag met je aan de slag van Bezieling naar inkomen, zodat jij je droomwerk kunt creëren.

Als je ‘ja’ zeg tegen dit programma, zeg je geen ‘ja’ tegen mij, maar tegen jezelf En dat ben je waard!
Als ik iets zou kunnen veranderen aan mijn beslissing om de stap te zetten naar mijn mooiste leven, dan is er maar één ding dat ik anders zou doen: er veel eerder mee starten!

Op aankoop van deze dienst zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen

‘Wat is de volgende stap?’
Vul het onderstaande vragen in. Als ik dit ontvangen heb dan zal ik contact met je opnemen met wat tijdvoorstellen voor een gratis strategiesessie van 20 – 30 minuten telefonisch of per Skype (voorkeur). Ik stuur je vooraf een intakeformulier, zo dat ik meer weet over je wensen en waar je in je/de praktijk tegen aan loopt. Tijdens deze sessie kun je zoveel vragen stellen als je wilt en kan ik een inschatting maken hoeveel tijd we samen nodig hebben om voor definitief resultaat in jouw praktijk te zorgen.

Meld je aan voor een strategiegesprek

Heb je vragen? Mail mij op info@astro-essence.nl of plan een gratis strategiegesprek in https://www.astro-essence.nl/contact

Stuur dan onderstaande vragen ingevuld per mail aan mij retour en zet de eerste stap richting een succesvolle praktijk; in balans, vanuit je missie en met een goed inkomen.

Naam*
E-mail adres*
telefoon*
Beste tijd voor een strategiegesprek*

Meld je aan voor een strategiegesprek van 30 minuten

Heb je vragen dan hoor ik dat graag via info@astro-essence.nl

Hartelijke groet,

Mary van Belzen