DE 10 STAPPEN SOUL CHALLENGE

Exclusief coachingstraject op basis van astrologie:

DE 10 STAPPEN SOUL CHALLENGE

‘We zijn niet bang voor onze zwakheid, maar voor onze kracht’ – Nelson Mandela

Ieder mens wordt geboren met een levensdoel en unieke talenten en gaven.

Talenten en gaven die in de kindertijd ondergesneeuwd zijn en die opnieuw kunnen worden ontdekt.


Je aangeboren talenten en gaven zijn waardevoller dan een diploma. Omdat het je natuurlijke aanleg is en dat wat je niet op school kan leren.

Werken met je unieke talent is werken met passie, spelenderwijs, moeiteloos, vanzelfsprekend en met plezier.  

Het is jouw unieke gave die jou maakt tot wie je bent.

Het gaat over je aangeboren innerlijk weten, je hoogste vermogen, jouw goud. Je waarheidsweten, je hogere zelf, je alwetende wijsheid je contact met gene zijde. Je gouden intuïtie, je gave. Je topadviseur, je superpower, oftewel je zesde zintuig. In deze challenge wordt het proces uitgelegd hoe je het kwijt bent raakt en hoe je het weer terug kan vinden. Het is je oerbewustzijn dat is, was en altijd zal zijn. Het is je kernkwaliteit.

1 – Wat is je ware aard? Ontdek wat astrologie verteld over je karakter. Welke unieke eigenschappen heb je in je en waarvoor kan je ze inzetten? Er zijn 12 sterrenbeelden, jouw sterrenbeeld laat zien wie je bent. Op het moment dat je werd geboren, werd je pad van bestemming en kansen weerspiegeld in de sterren. Je blauwdruk wordt afgebeeld in je geboortehoroscoop. Je geboortehoroscoop is een routekaart voor je persoonlijkheid, je obstakels en je gaven.

2 – Je unieke gave en talenten. Je hebt een levensopdracht gekregen. Je krijgt inzicht in talenten die je in potentie in je hebt. Je levensopdracht heeft te maken met specifieke thema’s en zijn bedoeld om gebruik te maken van het talent dat je hierin hebt.

Laat je talenten bloeien. Talenten zijn als zaadjes die in je zijn geplant om een vervuld en gelukkig leven te kunnen leiden. Hoe breng je jouw unieke talenten en daarmee ook jezelf tot bloei?

3 – Karma uit vorige leven. Verleden en toekomst. Wat is de invloed van karma? Er is meer tussen hemel en aarde. Het universum, de universele wetten, dat wat er meer is. Je komt ter wereld als een unieke persoonlijkheid met kwaliteiten, eigenschappen, (uiterlijke) kenmerken, vaardigheden, ervaringen en gewortelde emoties. Patronen vastgezet in je systeem door een ervaring in een vorig leven. Je bent niet onbevangen in je gedrag. Vorige levens. Welke rol had je, wat speelde er? Wat is je conditionering, je gewoontepatroon, overlevingsstrategie, je rem, je angst?  

Als je de onbewuste patronen van je achtergrond begrijpt, ga je begrijpen hoe het komt dat je op de rotonde telkens rondjes rijdt en de verkeerde afslag neemt. Hiermee kun je een nieuw patroon in jouw leven creëren, da jou niet belemmerd maar juist dient. Nu kun je werk vinden dat zinvol is en blijft. Je levenswerk, je hoeft niet meer met pensioen.

4 – Je levensopdracht. Waarom ben je hier op aarde? Wat is jouw missie en hoe ziet jou levenspad eruit? Wat geeft jou leven richting en vervulling? Het kompas voor je doel hier in dit leven. Als je het doel van je leven kent, weet je precies wat je hier komt doen en waarom je hier bent. Levenskeuzes – relaties – carrière en wat te doen en waneer, worden veel makkelijker. Je leert wat je moet omarmen en wat je moet loslaten. Welke eigenschappen je moet ontwikkelen om verder te kunnen groeien.

Je Noordelijke Maansknoop laat zien wat je doel en missie in dit leven is – noem het je spirituele kompas. Het is het werk dat je moet doen en het pad dat je moet bewandelen als je het beste uit jezelf wil halen en wat het universum je te bieden heeft.  De zuidelijke maansknoop is het werk dat je al hebt gedaan in je vorige leven of levens. Het is waar je je toe aangetrokken voelt als je je carrière kiest, omdat het natuurlijk en gemakkelijk voor je is, omdat het je verleden is.  Wanneer je de talenten kunt zien die je Zuidelijke maansknoop met zich meebrengt en ze kunt gebruiken om je Noordknoop vorm te geven, dan gebeurt er magie.

5 – Zielskwaliteit. Je ontdekt wat je zielskwaliteiten zijn en wat je grootste gave is. Elk mens heeft een volstrekt unieke gave.

De zwarte maan staat voor je zielkwaliteit en staat in dienst van je levensopdracht. De zwarte Maan wordt zwart genoemd, omdat je het niet kan zien. Het manifesteert zich niet in de stof. Elf herken je het niet, je omgeving vaak wel. De zwarte Maan is een spiritueel kanaal. Je essentiële kwaliteit, hier heb je een hoge graad aan kennis en ervaring in vorige levens opgedaan. Dit stond al bij je geboorte op de harde schijf. Hier heb je al een kosmische diploma behaald. Weet jij wat jouw speciale gave is? Dat is je geldmaker. Je verdient er in je werk goud geld mee,

 6 – Passie. Wat voor werk past bij jou? Het is de hoogste tijd om jouw eigen vuur aan te wakkeren voor jezelf en voor de wereld. De planeet Mars staat voor je passie. Waar loop je warm voor, waar zit je daadkracht en actie. In deze sessie nodig ik je uit om je eigen sparkle te ontvlammen en dat houd in dat je gaat leven naar jouw waarheid om het juiste pad te bewandelen en je doel te bereiken.

7. Zaaien en oogsten. Je vermogen om structuur aan te brengen, je leven en werk vorm te geven. Saturnus is de planeet van verantwoordelijkheid en wat je in het leven door eigen verdienste moet bewerkstelligen. Het wordt je niet aangereikt, je moet het zelf doen. De aardeplaneet Saturnus symboliseert het “Wie zaait zal oogsten” principe in het leven. Dat betekent: als je goed je best doet, krijg je er iets voor terug. Dus als je veel tijd steekt in iets, dan krijg je er voldoening voor terug. Onder Saturnus valt het werk dat geduld, continue en hard werken vereist.  

Saturnus in de horoscoop geeft dus aan waar jij verantwoordelijkheid voor moet nemen. Het is als het beklimmen van de Mount Everest. Wanneer je via een leerproces tot zelfinkeer en zelfkennis bent gekomen, je huiswerk doet, je beperkingen weet, verantwoordelijkheid neemt, krijg je ruggengraat, wordt je volwassen en zal je andere dingen gaan zaaien. De opbrengst zal dan ook meer in overeenstemming zijn met wat de bedoeling is.

Ga je het werk dat nodig is uit de weg, dan is de prijs dat je een druk voelt, in een kramp blijft, dan voelt het zwaar. Ben je bereid om de moeilijke keuzes te maken, dan wordt het leven makkelijk. Wil je alleen de makkelijke keuzes maken, dan wordt het leven lastig. Durf moeilijke keuzes te maken.

Werken  aan je zakelijke doeleinden geeft voldoening. Zelfgekozen routines, verplichtingen geven stabiliteit en zul je als bevrijdend ervaren omdat ze je duurzame bevrediging schenken en je de vrijheid geven om je energie en tijd te besteden aan dingen die je belangrijk vindt.

8 – Keerpunt. Wat zijn je levenslessen? Waar je grootste kracht ligt, ligt je grootste angst. De planeet Pluto staat transformatie en voor de angst om van de geest in de stof te gaan, iets op aarde te zetten, maar ook om weer vanuit de stof naar de geesteswereld te gaan, te sterven. In beide processen is er de angst voor het loslaten van datgene waar je op dat moment mee verbonden bent.  

Wat zijn je grootste obstakels? Astrologie is een manier om een rotsblok aan te kijken, onder ogen te zien en de lessen te ontdekken die ermee verbonden zijn. Pas als je dit begrijpt verdwijnen de rotsblokken vanzelf. In deze sessie gaan we nog meer rotsblokken op je levenspad opruimen, zodat er weer ruimte ontstaat voor de mooie dingen in het leven die naar je toe kunnen komen.

Dat je ongezonde patronen gaat loslaten. Zodat je nieuwe grond onder je voeten krijgt, waarop je werk vorm kan krijgen.

9 –  Groeipotentieel. Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel. In de horoscoop symboliseert deze planeet de drang naar inzicht op een intellectueel, filosofisch en religieus of spiritueel niveau. Jupiter geldt als een gelukbrenger en oefent een expansie-bewerkstelligende invloed uit op alles waarmee hij in contact komt.

In je horoscoop is Jupiter de planeet die een groot geluksgevoel vertegenwoordigt en een enorm groeipotentieel. Waarin alles wat je aanraakt kan veranderen in goud. Dat kan letterlijk over geld gaan, maar meestal gaat het om geestelijke rijkdom: dat wat je voor geen goud op de wereld zou willen missen, het maakt je gelukkig.

Misschien zit jouw geluk in je kinderen, je vrienden, verre reizen, de natuur of je boekenkast. Door je af te stemmen op je Jupiter energie, krijgen de wat donkerdere pagina’s van je levensboek meer kleur. Hoe je het beste je horizon kunt verruimen.

10 – Magneet. Nu je je levensopdracht weet, weet je wat er wel en wat er niet bij je past. Je wordt als een magneet. Je gaat mensen en situaties loslaten die niet meer bij je passen. Je gaat mensen , kansen en situaties aantrekken die wel bij je passen. Dat is de manier waardoor de mooie dingen als vanzelf naar je toekomen.

Als je je onbewuste patronen  begrijpt, begrijp je waarom je de verkeerde afslag in het leven neemt en neem je vanaf nu de juiste afslag. Nu kun je nieuwe patronen creëren die je levenspad niet meer blokkeren maar die je juist dienen en stimuleren om alles uit het leven te halen wat je wilt.   

Ik leer je hoe je de aantrekkingskracht kunt vergroten en hoe je de magneet optimaal toepast. En hoe je jouw unieke talent kunt verzilveren.

Mijn missie als astrologisch coach, dat wat ik jou gun als ondernemer, dat je mensen kunt helpen met jouw ideeën, jouw waarde, jouw visie, jouw kennis. Dat je dit ook doet om een heel goed leven te hebben voor jezelf, maar ook voor je gezin en andere mensen, je team, daar zorg je voor. Maar ook dat je helemaal tot je recht komt, zodat je talent helemaal kan bloeien, dat je echt jezelf ontwikkeld. Zoals het leven eigenlijk bedoeld is.

Het programma bestaat uit 10 stappen. 

Deze 10 stappen worden individueel gevolgd.

We maken 10 afspraken, doorgaans eens in de twee weken. 

Elke afspraak duurt 60 -90 minuten afhankelijk van wat er aan bod komt en afhankelijk van je leersnelheid.

De individuele gesprekken gaan via Zoom.

Na elk gesprek ontvang je een video-opname.

 Inclusief uitgebreid werkboek met stappenplannen, formats en modellen.

Bij dit traject heb je 10 afspraken van 60 – 90 minuten. Het traject bestaat dus gemiddeld uit 900 minuten oftewel 15 uur. 

Met 10 individuele afspraken ben ik er 100% voor jou. Je ontvangt dus maatwerk.

Elke afspraak is afgestemd op jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

Dat maakt elk gesprek uniek.

Data individueel

Dit individuele traject kan binnen 2 weken starten.

De investering is €2795,- bij betaling in een keer of €579,- per maand (x5).

Daarvoor zit je 5 maanden lang in het #1 programma om een stevig fundament voor je bedrijf te bouwen. 

Kun je me elke 2 weken alles vragen, ontvang je de zoom opnames, ontvang je korte samenvattingen, krijg je een uitgebreid werkboek, krijg je mijn persoonlijke feedback, heb je 10 x 1.5 uur 1:1 tijd met mij.

Resultaat

Tijdens De 10 Stappen Soul Challenge kom je er onder andere achter:

  • Wat jou uniek maakt en hoe je dit vertaalt naar betekenisvol werk
  • Hoe je jouw passie kunt vertalen naar een succesvol businessmodel
  • Wat de rode draad is in je levenslessen en wat je door te geven hebt
  • Helder krijgen wat je écht wilt en wat je levensdoel is zodat je een duidelijke koers krijgt
  • Hoe je helemaal afstemt op wie je werkelijk bent: op je volste potentieel

Kortom: je gaat aan de slag met je Levensdoel en je maakt het concreet

Hoe werkt De 10 stappen Soul Challenge?

Het is heel eenvoudig.

De 10 Stappen Soul Challenge bestaat uit 10 stappen.

Deze 10 stappen vormen een uiterst zorgvuldig opgebouwd programma.

Meer dan 50 jaar levenservaring, 20 jaar werkervaring en 20 jaar ervaring met >5.000 klanten

De challenge bestaat uit 10 individuele en exclusieve recharge your soul sessies van max. 1.5 uur.

10 Stappen is dus 10 eyes opening sessies met 100% pure soulfood, just for you. 

Om je te spiegelen en bekrachtigen van jouw zielskwaliteiten.

We zetten de stappen samen. 

Ik sta je bij. Kijk met je mee, confronteer je, sta achter je.

Met inzichten waar je concreet mee aan de slag kunt.

Blokkades transformeren naar passie en bezieling. 

Wat blijft, zijn de inzichten en ervaringen die je nu steunen.

De keuze is aan jou!

Klik hier voor betaling

Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek

 

Anüska Bisewar over de Ondernemersbegeleiding:

“Mary verdiend wel meer dan 5 sterren! De werkwijze aan de hand van astrologie is waar Mary zich onderscheidt van andere business coaches. Mijn doel was het afbakenen en vooral achterhalen op welk gebied ik mijn medemens het beste kan coachen en dat doel had ik zonder de ondersteuning van Mary waarschijnlijk niet achterhaald of zou er nog veel langer mee bezig zijn, tegen sessie 3 of 4 was mijn levendoel me duidelijk geworden en zo is Soul2life geboren. Mary, ik ben jou ontzettend dankbaar voor je inzet, ondersteuning en advies.”