Strategiegesprek

Maak je plan om dit jaar
nog een goed verkopend 1-op-1 Traject te maken voor je ideale doelgroep

en een winstgevende praktijk te hebben

 

VRAAG HET STRATEGIEGESPREK AAN

Is het belangrijk voor jou om binnen één jaar een winstgevende praktijk te hebben? Laten we in een persoonlijk gesprek kijken hoe jij dit kunt bereiken.

  • Krijg in één gesprek helder wat jou als intuïtieve coach belemmert in het aantrekken van je ideale doelgroep en tegen welke uitdagingen jij aanloopt.
  • Ontdek welke kansen ik zie voor jou om goedverkopend traject te maken en de juiste doelgroep aan te spreken en eindelijk de laatste ontbrekende schakels in je business te vinden.
  • Maak een concreet plan om dit voor elkaar te krijgen.

 

 

Je bent op dit moment maar één keuze verwijderd van een goedlopende praktijk

De optie om met mij in gesprek te gaan is beschikbaar voor je als je…

  • Intuïtieve Coach, of therapeut bent en al werkt met klanten
  • Al minimaal een jaar ervaring hebt als coach of therapeut, behalve de juiste klanten hebt
  • heel zeker weet dat je een succesvolle praktijk wilt en bereid bent zelf actie te ondernemen
  • openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en dat als een fijne uitdaging en extra groeimogelijkheid ziet

Vraag hieronder je strategiegesprek aan je hoort op korte termijn of wij met elkaar in gesprek gaan. Zodra ik je aanvraag ontvangen heb, ontvang je een informatief en inspirerend cadeau voor een booming business in je inbox.

VRAAG HET STRATEGIEGESPREK AAN

 

Deze coaches delen hun ervaring

“Mary verdiend wel meer dan 5 sterren! De werkwijze aan de hand van astrologie is waar Mary zich onderscheidt van andere business coaches. Mijn doel was het afbakenen en vooral achterhalen op welk gebied ik mijn medemens het beste kan coachen en dat doel had ik zonder de ondersteuning van Mary waarschijnlijk niet achterhaald of zou er nog veel langer mee bezig zijn, tegen sessie 3 of 4 was mijn levendoel me duidelijk geworden en zo is Soul2life geboren. Mary, ik ben jou ontzettend dankbaar voor je inzet, ondersteuning en advies.”

Anüska Bisewar, coach

 

 

 

“Zojuist met tranen het verslag gelezen. Tranen van ontroering, van herkenning.

Mijn zielsmissie, de weg die ik moest bewandelen om te komen waar ik nu ben en te worden zoals ik ooit bedoeld was te zijn, het klopt allemaal.

Wat ik de afgelopen 3 jaar heb geleerd, is precies wat je vertelde tijdens de astrologie sessie. Namelijk dat ik een healer ben op het hoogste niveau.

Het is me gelukt om me vanuit zelfstandigheid en heel veel zelfliefde te verbinden met anderen. En meer te observeren dan te absorberen. Niet meer bezig te zijn met wat anderen vinden, maar te staan voor mijn visie en mijn mening.

We leven in een intense en prachtige tijd. Van zoveel mensen afscheid genomen door mijn ‘afwijkende’ kijk op wat er gebeurt in de wereld en er alleen maar sterker, trotser, rustiger en milder door geworden.

En de angst als eeuwige drijfveer: hij is nagenoeg verdwenen. Daarvoor in de plaats is er nu diep respect voor Moeder Aarde, verwondering over de magische kosmos en verbinding met de bron, mijn hogere zelf.

Lieve Mary, mij rest alleen maar dankbaarheid voor het leven dat ik heb geleid, met veel ups en downs. Omdat ik nu haarscherp zie dat het de meest logische voorbereiding was op het hier en nu.
Mijn nieuwe bestemming heb ik gevonden”

De uitleg van mijn geboortehoroscoop was een feest van herkenning. Vermoeden zijn bevestigd en prangende vragen beantwoord. Inspiratie genoeg om mijn levensreis te vervolgen. Mary verstaat de kunst de zaken heel helder te duiden. Fijne persoonlijkheid!

– Irene van Druijten

 

 

 

“Mooi inzichten, eerlijke feedback en een mooi mens. Wil jij starten of verder gaan en je weet het even niet? Astro-Essence Astrologie & Coaching helpt je verder door te kijken naar je essentie, je kwaliteiten, met je mee te denken.. Super gaaf en interessant.. jezelf leren kennen en tegelijk je business tot een next level brengen.”

– Nina Kouwenhoven, coach

 

Zet vandaag nog je eerste stap naar een bloeiende, winstgevende praktijk

 

Vraag hieronder jouw strategiegesprek aan en je ontvangt dan een informatief en inspirerend cadeau voor een booming business.

Ook hoor je snel of we met elkaar in gesprek gaan. Op naar een Bloeiende praktijk!

VRAAG HET STRATEGIEGESPREK AAN

 

Voeg je koptekst hier toe