Ontdek je hoogste potentieel

Ontdek je hoogste potentieel

Een astrologisch consult bestaat uit:

Duur consult 1,5 uur Je horoscoopuitleg met de belangrijkste thema’s die een rol spelen in jou leven. De spirituele punten in combinatie met je traditionele geboortehoroscoop.

Hierin wordt besproken:

Je creatieve kracht en je essentiële zelf

Je zielsmissie

Je zielskwaliteiten

Je kosmische identiteit

Op een lijn komen met wie jij werkelijk bent – je passie

De consulten worden via Zoom of in de praktijk in Amsterdam gegeven.

• Kosten €297,- incl. btw

De betaling van een consult dient vooraf te worden voldaan.

Je ontvangt:

• Plus direct de uitkomst van je blauwdruk en advies. Met praktische handvatten waarmee je concreet aan de slag kunt om je doel te realiseren. Want wie weet wat zijn doel is, heeft meer succes om dat te bereiken.

Dit consult kan indien gewenst worden opgenomen. De opname ontvang je direct na afloop in je mail. Je kunt het dus thuis op je gemak naluisteren.

* Benodigde gegevens:

geboortedatum

geboortetijd

geboorteplaats

(Een geboorte-uittreksel of geboorte-akte is op te vragen bij de burgerlijke stand in je geboorteplaats, je kunt je geboorteakte ook digitaal online aanvragen. Je hebt hiervoor een DigiD-code nodig. Je krijgt de geboorteakte dan binnen 3 werkdagen per post toegestuurd.
Aanvragen per post is ook mogelijk. Voor het afhalen van een uittreksel aan de balie bij burgerzaken kun je online een afspraak maken. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Het uittreksel kan uitsluitend door de burger zelf worden aangevraagd of door iemand die door jou daarvoor wordt gemachtigd).

Meld je hier aan voor Ontdek je hoogste potentieel :
of per e-mail: info@astro-essence.nl of per telefoon 06-29028924