Workshop astrologie

Astrologie Workshop ‘Een kijkje in je horoscoop’

Een kijkje in horoscoop, deze unieke workshop kun je volgen op een prachtige locatie in Amsterdam. Deze workshop werd eerder gegeven exclusief voor ELEGANCE-lezeressen ❤️

Mary van Belzen van Astro-Essence heeft een unieke workshop over astrologie.

Heb je interesse in astrologie en wil je weten wat een geboorte horoscoop is en hoe jou horoscoop eruit ziet ?
Wil je graag meer inzicht in jezelf door middel van je geboorte horoscoop? Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat jouw geboortehoroscoop te vertellen heeft, wil je elkaar eens op een heel andere manier leren kennen? Dan is deze astrologie workshop wat voor jou!

Wat is astrologie?
Astrologie is een leer over de planeten en de samenhang van de gebeurtenissen op aarde.

De horoscoop:
Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van je persoonlijkheid en geeft je informatie over welke kwaliteiten je bezit en kunt ontwikkelen. De geboortehoroscoop is een uitstekend hulpmiddel om jezelf (nog) beter te leren kennen.

De astrologie workshop ‘Een kijkje in je horoscoop’ is boeiend en verassend. Je geboortehoroscoop verteld veel over wie je bent en welke potentie je in je hebt. In deze astrologie workshop krijg je een kijkje in de keuken van de astrologie. Je leert wat je ascendant is, wat huizen zijn en wat planeten over je zeggen. In deze workshop leer je om op een andere manier naar jezelf kijken.

Ik neem de deelnemers mee naar de vier elementen aarde, water, lucht en vuur en de 12 sterrenbeelden. Je maakt kennis met het huizensysteem en de planeten met betrekking tot je eigen geboortehoroscoop.

Wil je gebruik maken van alles wat in je zit? Ontdek jezelf dan via deze Astrologie workshop. Thema’s die naar voren komen zijn onder andere: Persoonlijkheid, passie, levensdoel.

De horoscoop met de twaalf sterrenbeelden of persoonlijkheidstypen: Wie kent het niet? Maar wist je dat de horoscoop helemaal niet zo statisch is als het lijkt?
De horoscoop is een dynamisch en psychologisch model dat verschillende niveaus bevat. De typologie blijkt slechts een van die niveaus, maar niet de belangrijkste. Het procesmodel is het belangrijkste en leert ons het meeste.

Het procesmodel:
Ieders persoonlijk proces is aan de hand van de horoscoop duidelijk inzichtelijk te maken. Het procesmodel laat zien waar jij op dit moment staat in het leven en welke stappen je moet nemen om je doel te bereiken.

Je ziet dat de horoscoop een model in beweging is. Dit zorgt voor progressie en vooruitgang. Je ziet welke van de 12 typen of sterrenbeelden met hun belemmerende overtuigingen de stagnerende processen laten zien in het procesmodel.

Het is dus niet zo van je bent een type en je blijft een type, zo ben je en dit is je karakter.
De horoscoop zegt wat anders, dat je de huizen, sterrenbeelden en planeten kunt gebruiken om vooruit te komen. Je bent het niet, het is je proces.

Dus is de horoscoop een model van meer dan alleen maar 12 typen of sterrenbeelden. Het is gewoon: “Hoe kom ik los van mijn beperkingen zodat ik in vrijheid kan leven”

Leer in de workshop de volgende onderdelen:
– Ontdek je persoonlijkheidstype door middel van je horoscoop
– Inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt
– Wat je uitdagingen, kwaliteiten en valkuilen zijn
– Geef jezelf op basis van je horoscoop de goede richting zodat makkelijker keuzes kunt maken die echt bij je passen
– Overwin je eigen valkuilen en leer hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
– Vanuit je levensdoel te gaan leven om jouw ultieme leven te creëren

Het staat in de sterren geschreven!
Neem een kijkje in je eigen horoscoop tijdens de deze astrologie workshop. Je krijgt hierbij hele persoonlijk informatie. Zo geeft de geboortehoroscoop bijvoorbeeld aan waar je blokkades zitten. Maar ook: welk werk het beste bij je past. Wat je levensdoel is. Tijdens de workshop vul je je astrologisch profiel in en krijg je de gelegenheid een aantal persoonlijke vragen te stellen. Doel van de workshop is om kennis te maken met de astrologie en de horoscoop te leren duiden. Kennis van de astrologie is niet vereist. De workshop wordt gehouden in Amsterdam.

Praktische informatie

Om aan de workshop mee te kunnen doen heb ik datum, plaats en tijd van je geboorte nodig. Het tijdstip is vaak terug te vinden in fotoalbums en geboortekaartjes, maar ook (digitaal) op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent (€13,40). Je ontvangt het geboorte uittreksel binnen 5 werkdagen per post.

Data:

– zaterdag 20 maart 2021

– zaterdag 27 maart 2021

Belangstelling? Kijk onderaan de pagina bij “praktische informatie” en “aanmelden”. De workshops vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. Het minimum aantal is 4 deelnemers.

Locatie en kosten

Locatie Binnenkant 24, 1011BH in Amsterdam
700 meter lopen van het Centraal Station in Amsterdam
In een stijlvolle ruimte in een Rijksmonument gelegen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Parkeren
Je kunt betaald parkeren voor de deur en in de directe omgeving. Over het algemeen goede parkeergelegenheid.

Tijd 14:00 tot 16:30 uur
Kosten €150,- excl. btw p.p.
Inclusief koffie en thee, draadloos internet
Aanmelden via de mail

Andere dagen, tijden en locaties in gezamenlijk overleg. Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Over astrologe Mary van Belzen

Je maakt op deze bijzondere bijeenkomst kennis met Mary van Belzen. Mary is astrologisch businesscoach van Astro-Essence, een praktijk voor astrologie en coaching in Amsterdam. Twintig jaar geleden begon zij met het bestuderen van astrologie. Ze volgde een 5-jarige beroepsopleiding en diverse trainingen en workshops op het gebied van spirituele astrologie. Ook geeft zij coaching en workshops aan ondernemers.
Mary gaf eerder workshops op de locaties Amstel Hotel, Sofitel The Grand hotel in Amsterdam en Hilton Hotel in Antwerpen.

Referenties

“Het was een hele leuke en interessante ervaring voor ons allemaal.
Een leuke en confronterende spiegel’
Stéphanie Anzellotti, executive assistant, Andreas STIHL NV”

“Mary, Dank voor de geweldige middag.
Met onze afdeling communicatie hebben we erg genoten van de verrassende inzichten die je hebt gegeven tijdens de workshop over de zielskwaliteiten, talenten, uitdagingen en valkuilen van ieder van ons en hoe we kunnen bijdragen aan ons team. Helemaal in sfeer op de prachtige locatie van het Amstel Hotel. Dankjewel!
Michelle Mulders,
Ingenieursbureau Amsterdam”

Aanmelden

Om je aan te melden: stuur een mail naar info@astro-essence.nl en geef aan of je voorkeur hebt voor een bepaalde dag (wanneer je wel/niet kan), zodat ik daar rekening mee kan houden. Stuur ook alvast je geboortegegevens als je deze paraat hebt.

Ik meld mij aan voor de workshop

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀