De sterren bevestigen mij dat wat ik van binnen al weet en dat is goed voor m’n zelfvertrouwen

Artikel ‘De sterren bevestigen in mij dat wat ik van binnen al weet… …………..… en dat is goed voor m’n zelfvertrouwen’ 😉 (2 Maart 2010)

De analyse: “Je hebt een Geld karma” Ik zit op de bank bij Mary van Belzen (Astrologe van Astro-Essence) en terwijl ze naar mijn horoscooptekening kijkt, zegt ze: ”Je hebt een Geld karma. Vanuit het verleden heb je een grote drang naar zekerheid en dat uit zich in geld en materialisme.” Ok, dus dat heeft ervoor gezorgd dat ik bij een bank heb gewerkt en in een kasteel heb gewoond. Maar het bracht me niet de bevrediging waarnaar ik op zoek ben in dit leven. Het voelde leeg en niet van mij.

In 2004 heb ik het luxe vertrouwde leventje achter me gelaten en ben ik in het diepe gesprongen. Ik ben begonnen met een opleiding tot Kundalini yogadocent en een paar jaar later heb ik de bank gedag gezegd en heb ik Invest in Yoga opgezet. Ik wilde vanuit mijn hart werken.

De bevestiging
Mary bevestigt dit, “in dit leven staat jouw zielsontwikkeling in het teken van contact en communicatie, van passie en van transformatie.” Het voelt fijn om dat bevestigd te krijgen. Omdat ik van mijn passie mijn werk gemaakt heb, voelt mijn passie af en toe aan als werk. Het is goed voor mijn zelfvertrouwen om te horen en te voelen dat mijn ziel inderdaad gelukkig wordt van het door mij gekozen pad.
M’n opdracht: breng spirituele wijsheid op een nuchtere manier.

Mary vertelt verder en zegt dat het mijn opdracht in dit leven is om hoge spirituele wijsheid op een nuchtere manier te communiceren en uit te dragen. Grappig, ik denk direct aan de missie van Invest in Yoga. Yoga & meditatie is net als tandenpoetsen, iets wat in je dagelijks ritme hoort, om je van binnen schoon te maken en te houden.

Dan vertelt ze me dat met Pluto in het 2de huis ik iemand ben met een enorme potentie en tegelijkertijd ook enorme angsten om die talenten in te zetten. Die angst komt doordat ik in vorige levens niet mocht doen waar ik goed in was en dat heeft mij veel pijn gegeven. Ah… vandaar dat ik nog geen tonnen verdien met Invest in Yoga ;-( Weer valt er een puzzelstukje op z’n plaats! Ik voel die potentie en ik voel ook die angst. Gelukkig is die angst al een stuk minder dan voorheen. Mary zoekt ondertussen de data van mijn *Pluto kraak op. Blijkt dat ik op 26 februari 2010 begonnen ben met m’n*Pluto kraak. Ik heb hier tot 2015 de tijd voor…

De verandering, zorg voor structuur en laat je potentie groeien!
Ze vervolgt en vertelt me dat ik iemand ben die graag de diepte in gaat en dat een ontmoeting met mij voor een ander transformerend kan zijn. Kort en krachtig, ja, dat is mijn kracht! Bij de oprichting van Invest in Yoga heb ik de naam NineMinMax® meditaties geregistreerd. Dit zijn krachtige en speciaal voor drukbezette mensen ontwikkelde meditaties. Ik zeg altijd “Go 9 minutes to your max and you can totally relax!!”. Echter, omdat structuur voor mij de grootste uitdaging is, heb ik deze meditaties nog niet tot hun volle potentieel laten groeien! Dit ga ik veranderen en met de hulp van de uitgever, waar ik zojuist een GO van heb gekregen, verschijnt binnenkort mijn boek “Business Yoga”.

Cirkeltje rond
Tot slot komen we nog even terug op het thema Geld. In de workshops “Geld is energie”, die ik sinds een jaar verzorg, gaan we op zoek naar de relatie die iemand heeft met geld. Die relatie zegt namelijk heel veel over de relatie die iemand met zichzelf heeft en vaak komen we erachter dat dat teruggaat tot aan de kindertijd… Tja, lekker diep! Ik vind het heerlijk om die workshops te begeleiden!

……………………..… en dat is goed voor m’n zelfvertrouwen ;-))

* de ‘Pluto-kraak’ is een periode van algehele transformatie. Een periode waarin Pluto vierkant je geboorte Pluto komt te staan, ongeveer tussen 35 en 40 jaar: De belangrijkste periode in een mensenleven. Een omslag periode. Het is een tijd van bezinning op wat emotioneel van belang is, welke diepe emotionele banden nog waarde hebben en welke nog maar oppervlakkig zijn. Dit is de kans om verstandig te leren om gaan met je emotionele behoeften. In deze periode kom je volledig in je kracht te staan. Het Is het kraken van de schil van je ego om zo bij je kern te komen. Dat doe je door de confrontatie aan te gaan met jezelf. Je angsten onder ogen te zien en de sprong in het diepe te wagen. Datgene gaan doen wat je altijd al hebt willen doen!

Mirelle van den Anker is Kundalini Yoga docente van Invest in Yoga. Voor meer informatie: www.investinyoga.nl

Wil je meer weten:
Mary van Belzen is Astrologe en Coach van Astro-Essence. Zij geeft astrologie consulten, individuele coaching, loopbaanconsulten,workshops en individuele training voor ZZP-ers. Voor meer informatie: www.astro-essence.nl
of mail naar info@astro-essence.nl