Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop

‘Een kijkje in je horoscoop’

Mary van Belzen van Astro-Essence heeft een unieke workshop over astrologie.

Heb je interesse in astrologie en wil je weten wat een geboorte horoscoop is en hoe jou horoscoop eruit ziet ?
Wil je graag meer inzicht in jezelf door middel van je geboorte horoscoop? Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat jouw geboortehoroscoop te vertellen heeft, wil je elkaar eens op een heel andere manier leren kennen?dan is deze astrologie workshop wat voor jou!

Duur: 2,5 uur
Prijs: €60 p.p. voor een investering in jezelf, inclusief btw. en je horoscooptekening
Aantal deelnemers: min. 4, max. 10

Voor deze workshop is het nodig dat de deelnemers hun geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeven.

Meer informatie of aanmelden via inschrijfformulier: https://www.astro-essence.nl/praktijk.html

Wat is astrologie?
Astrologie is een leer over de planeten en de samenhang van de gebeurtenissen op aarde.

De horoscoop:
Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van je persoonlijkheid en geeft je informatie over welke kwaliteiten je bezit en kunt ontwikkelen. De geboortehoroscoop is een uitstekend hulpmiddel om jezelf (nog) beter te leren kennen.

De astrologie workshop ‘Een kijkje in je horoscoop’ is boeiend en verassend. Je geboortehoroscoop verteld veel over wie je bent en welke potentie je in je hebt. In deze astrologie workshop krijg je een kijkje in de keuken van de astrologie. Je leert wat je ascendant is, wat huizen zijn en wat planeten over je zeggen. In deze workshop leer je om op een andere manier naar jezelf kijken.

Ik neem de deelnemers mee naar de vier elementen aarde, water, lucht en vuur en de 12 sterrenbeelden. Je maakt kennis met het huizensysteem en de planeten met betrekking tot het eigen geboortehoroscoop.

Wil je gebruik maken van alles wat in je zit? Ontdek jezelf dan via deze Astrologie workshop. Thema’s die naar voren komen zijn onder andere: Individualiteit, gevoelsleven, imago.

De horoscoop met de twaalf sterrenbeelden of persoonlijkheidstypen: Wie kent het niet? Maar wist je dat de horoscoop helemaal niet zo statisch is als het lijkt?
De horoscoop is een dynamisch en psychologisch model dat verschillende niveaus bevat. De typologie blijkt slechts een van die niveaus, maar niet de belangrijkste. Het procesmodel is het belangrijkste en leert ons het meeste.

Het procesmodel:
Ieders persoonlijk proces is aan de hand van de horoscoop duidelijk inzichtelijk te maken. Het procesmodel laat zien waar jij op dit moment staat in het leven en welke stappen je moet nemen om je doel te bereiken.

Je ziet dat de horoscoop een model in beweging is. Dit zorgt voor progressie en vooruitgang. Je ziet welke van de 12 typen of sterrenbeelden met hun belemmerende overtuigingen de stagnerende processen laten zien in het procesmodel.

Het is dus niet zo van je bent een type en je blijft een type, zo ben je en dit is je karakter.
De horoscoop zegt wat anders, dat je de huizen, sterrenbeelden en planeten kunt gebruiken om vooruit te komen. Je bent het niet, het is je proces.

Dus is de horoscoop een model van meer dan alleen maar 12 typen of sterrenbeelden. Het is gewoon: “Hoe kom ik los van mijn beperkingen zodat ik in vrijheid kan leven”

Leer in de workshop de volgende onderdelen:

– Ontdek je persoonlijkheidstype door middel van je horoscoop
– Inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt
– Wat je uitdagingen, kwaliteiten en valkuilen zijn
– Geef jezelf op basis van je horoscoop de goede richting zodat je evenwichtiger in het leven komt te staan
– Overwin je eigen valkuilen en leer hoe je meer balans in je leven krijgt