Waarom wil jij ondernemer worden?

Waarom wil jij ondernemer worden?

We leven in een bijzondere tijd, een tijd van transformatie en veel veranderingen.
Je kunt ontdekken dat je niet het werk doet wat je graag zou willen doen, of dat je baan je geen voldoening meer geeft en op zoek bent naar zingeving.

Ook maatschappelijke systemen die lang goed gewerkt hebben zijn aan vernieuwing toe, financieel, onderwijs, gezondheidszorg, enz.
Er zijn nu veel mensen nodig om de veranderingsprocessen die gaande zijn te begeleiden. Als je als professional, coach, counsellor, healer, teacher, masseur, medium, begeleider, trainer en therapeut de benodigde kwaliteiten hebt en overweegt een eigen praktijk te starten, en als zzp-er aan de slag te gaan, wil ik je aanmoedigen om dat ook daadwerkelijk te doen.

Ieder mens is hier met een levensdoel. Omdat we meestal niet bewust zijn van dit doel, hebben we de uitdaging dit opnieuw te ontdekken. Ieder mens heeft recht op vrijheid, om in dit leven te doen wat hij of zij wil. Hoe meer vrijheid je ervaart, des te groter zijn je mogelijkheden om invulling te geven aan je levensdoel. In de tijd waarin we nu leven, kun je alleen nog maar je hart volgen en doen wat bij jou past. Daarom is het goed om eventuele angsten los te laten en vertrouwen in jezelf te vinden. Het is hierbij belangrijk je te omringen met mensen die je steunen, en bij elkaar te komen met gelijkgestemden. Het is mijn overtuiging en ervaring dat het mogelijk is, in deze maatschappij zoals die nu is, in je inkomen te voorzien met dat wat je leuk vindt en waar je talent voor hebt.

Ieder mens heeft een eigen rol, een eigen betekenis, een eigen bestemming, die bestemming manifesteert zich als een innerlijke aandrang, een innerlijk verlangen, door je naar dit verlangen te richten, levert ieder zijn bijdrage aan het grotere geheel.
Astrologie is een mooi instrument om te kijken waar iemands vermogen ligt, wat diegene allemaal in huis heeft.

Er zijn verschillende redenen om te besluiten om voor jezelf te beginnen.
Ondernemer wordt je om bepaalde persoonlijk behoeftes in te vullen.

• Je kunt voor jezelf willen beginnen vanuit de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid, variatie, verantwoordelijkheid.
• Omdat je financieel onafhankelijk wil zijn en je eigen tijd wil kunnen indelen.
• En je datgene wil doen waar je goed in bent, waar je echte passie voor hebt, iets waar je geld mee kunt verdienen.
• En met meer voldoening je werk wil doen.
Ondernemerschap is een manier om jezelf een baan te verschaffen onder je eigen voorwaarden.
Anderen redenen kunnen zijn:

– De enige mogelijkheid om werk te combineren meteen zorgtaak of een arbeidshandicap
– Als je niet goed functioneert in een reguliere baan omdat je kwaliteiten op een ander gebied liggen en wil werken vanuit je hart
– Als je niet onder een baas kunt werken en een eigen bedrijf pure noodzaak is

Ondernemerschap is een vak dat je kunt leren, je zult tijd moeten besteden aan hoe je jezelf kan presenteren, hoe je je zichtbaar kunt maken aan je doelgroep. Welk imago wil je neerzetten? Je ‘personal branding’ is je imago.
Als professional bewust aan de slag gaan met het ontdekken, ontwikkelen en uitdragen van jou toegevoegde waarde aan je omgeving.

Als Astrologe en Coach begeleid ik mensen bij het ontdekken van hun levensdoel en te manifesteren.
Wil jij ook je echte passie volgen en met meer voldoening je werk doen?

Maak van jezelf een krachtige en succesvolle ondernemer en ga ervoor!

“Een gebaand pad is het pad van een ander en daar zul jij je eigen schat niet ontdekken”

Wil je meer weten:
Als Astrologe en Coach van Astro-Essence geef ik astrologie consulten, individuele coaching, loopbaanconsulten, individuele training voor ZZP-ers en workshops. Voor meer informatie: www.astro-essence.nl