Goodbye 2023. Dit jaar zorgde bij veel mensen de nodige veranderingen maar ook van innerlijke strijd. Het was collectief een 7 jaar, dat hoort bij de planeet Neptunus en een uitnodiging om je te verdiepen in de zin van het leven.

Een jaar waarin we op zoek waren naar rust, bezinning, spiritualiteit, het opdoen van kennis en innerlijke vrede.

De belangrijkste les van 2023: We wilden gewoon iets te hard gaan en het was tijd voor rust en bezinning. Dat vroeg om een collectieve pauze. Even een pas op de plaats om de verdieping op te zoeken. Om naar binnen te keren en te reflecteren. Wie ben ik? Wat zijn mijn normen en waarden? Wat is belangrijk voor mij?

Hoewel het op veel fronten moeilijk was, begon er zich een nieuwe jij te kristalliseren. Sommige kristallen kunnen zich snel vormen, maar de echte bijzondere hebben veel druk, tijd en bijzondere omstandigheden nodig om zich te ontwikkelen.

2023 bracht die moeilijke omstandigheden met zich mee. Geef jezelf waardering voor hoever je in het proces bent gekomen. Je hebt het gehaald en er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden voor waar de nieuwe jij naartoe gaat.

Het jaar 2024 heeft het jaargetal 8 die hoort bij de planeet Saturnus en het jaargetal 8 wordt geassocieerd met succes, prestatie en materiële overvloed. Het is een cruciaal jaar om te manifesteren en financiële overvloed.

Dit is een jaar van kansen, vooral op zakelijk en materieel gebied, en deze kansen moet je grijpen. Met de invloed van Saturnus kunnen we vorm en structuur geven aan ons leven en business.

Het moment is aangebroken om risico’s te nemen en verder te komen in je leven.
De focus ligt op persoonlijke en financiële vooruitgang. De nadruk ligt op carrière, financiële zekerheid vinden, strategisch te investeren, een onderneming starten of laten groeien.

Een jaar waarin je langzaam maar gestaag aan je bedrijf kunt bouwen. Een jaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en je business en je financiën op orde te brengen en een duurzame oplossing te vinden voor de groei van je inkomen.

Misschien is het nodig om naast je bedrijf in loondienst te gaan werken, of een kamer te verhuren aan een student.


Dit 8-jaar is een tijd van kracht en presteren. Een tijd voor persoonlijke prestaties, empowerment en grote financiële winsten. Je kunt nu je kracht inzetten om er een succes van te maken.

Je hebt alle kans van slagen als je je capaciteiten weet in te zetten.

Tijdens dit 8 jaar word je aangemoedigd om je op je doelen te concentreren, ijverig te werken en enorme beloningen voor je inspanningen te verwachten.  Je kunt je inkomen verviervoudigen. Het is absoluut de beste tijd voor financieel gewin.

Het getal 8 is ook verbonden met macht, autoriteit en leiderschap; Saturnus staat bekend als de krachtpatser. Dit jaar word je uitgenodigd om een invloedrijke positie in te nemen, je autoriteit te laten gelden en een leiderschapsrol op je te nemen.

De focus op prestaties en financieel succes kan ertoe leiden dat je prioriteit geeft aan externe zaken, ten koste van je welzijn, relaties of ethische overwegingen.

De symboliek van de lemniscaat dat bij het getal hoort, die symbool staat voor oneindigheid, en legt de nadruk op het vinden van evenwicht, of het nu gaat om het balanceren van werk en privéleven of het bereiken van harmonie tussen materiële doelen en spirituele bezigheden.

De schaduwkant van Saturnus en het corresponderende teken Steenbok is te hard werken en het overdreven najagen van materiële zaken en macht.

De drang naar succes en financiële winst kan dit jaar zorgen voor stress en burn-out. Het vinden van een evenwicht tussen ambitie en zelfzorg is cruciaal om de negatieve gevolgen van veel te hard werken zonder voldoende rust. Let op dat je niet te hard gaat werken.

Als je in 2023 veel werk hebt verzet, dan zul je in 2024 de vruchten plukken. Dit is het moment om je verzamelde wijsheid toe te passen en om te zetten in tastbare resultaten. Het universum geeft je de sleutel: De echte vraag is: ben je bereid de deuren naar succes te openen?

Mary


Gratis Masterclass: Ben je benieuwd hoe je astrologie kunt inzetten voor jouw business?

Schrijf je gratis in

Donderdag 18 januari 14.00 – 15.30 uur