Maak van 2015 je beste jaar tot nu toe!

Ik wil je uitdagen om met mij mee te doen om van 2015 ook het beste jaar tot nu toe te maken; zakelijk en privé.

Een plan en goede voornemens alleen leveren niets op. Je hebt actie nodig om ze te laten slagen. Ga voor jezelf na wat jij nodig hebt:

5 tips hoe je jouw plannen omzet in actie

1. Richting kiezen

Om richting te kiezen moet je weten wat je belangrijk vindt. Wat zijn jou belangrijkste kernwaarden?
kies de 5 belangrijkste kernwaarden voor jou. Kijk hier voor meer info over kernwaarden http://www.invoorzorg.nl/docs/ivz/bedrijfsvoering/Handvat_formuleren_van_kernwaarden_en_persoonlijke%20missie.pdf

2. Wat zijn je sterke punten?

Concentreer je op je talenten en gebruik deze als basisingredienten en daaruit kijk je verder vooruit. Wat kan jij goed? Voor het ontdekken en gebruiken van je sterke punten, is het niet genoeg dat je ergens goed in bent: het is essentieel dat je er ook plezier in hebt! Naar welke bezigheden kijk je uit? Waar heb je echt plezier in? Wat geeft je energie? Op welke momenten vergeet je de tijd? Schrijf 3 belangrijkste sterke punten op.

3. Waar geloof jij in?

Onderzoek waar jij in gelooft. Het maakt echt uit wat je levensbeschouwing is. Als je van dit jaar je beste jaar tot nu toe wilt maken, is het belangijk dat je helder krijgt waar je in gelooft. Waarom doe je wat je doet? Waar sta je voor? Waar doe je het allemaal voor? Kijk terug op je leven. Kijk naar beslissende momenten en vraag je af wat toen je overwegingen waren. Waarom koos je wat je koos?

Kijk vooruit. Als je later 80 bent wil je terug kijken op een mooi leven. Een leven waarin je alles gedaan hebt wat je had willen doen. En niet van ‘Had ik maar ….’ Waar wil je op terug kijken?

4. Suggesties om aan te werken

Meer tijd doorbrengen met je dierbaren zoals familie, vrienden, gezin, collega’s. Meer energie door gezonder eten, meer bewegen, voldoende rust nemen. Meer tijd voor jezelf; me-time, ontspanning, leuke dingen doen. Ontdekken waar je de meest energie van krijgt. Een sprankelend bedrijf of meer geloof in jezelf.

5. Doelen kiezen

Doelen stellen is gezond. Doelen stellen zorgt voor richting, voor energie en voor creativiteit. Doelen die je formuleert, hebben duidelijk impact op je gedrag en op veranderingen in je leven.

Nu je weet wat je belangrijk vindt en wat je sterke punten zijn ….Welke doelen ga je kiezen voor het komende jaar?

Gedaan? Mooi! Je hebt een plan gemaakt voor 2015 en daarmee maak je veel meer kans om je goede voornemens ook echt werkelijkheid te laten worden. Je kan de komende dagen gebruiken om je plannen verder uit te werken en wat daar voor nodig is.

Lees verder hoe je jouw plannen omzet in actie ……

Nieuw bij Astro-Essence: coachingsprogramma
In 6 stappen meer plezier in je werk en toenemende verdiensten.

Het coachingsprogramma In 6 stappen meer plezier in je werk en toenemende verdiensten is bij uitstek geschikt om een nieuwe start te maken. Tijdens de coachingssessies leer je alles over mindset, positief denken, assertiviteit, zelfontwikkeling het vergroten van je zelfvertrouwen en zelfverbetering in het algemeen. Op basis van je geboortehoroscoop. Zo maak je de weg vrij voor een perfecte start van het nieuwe jaar!

Het coachingsprogramma helpt je bij het bevrijden van beperkende patronen en negatieve gedachten. Alle kennis die nodig is voor een vrij en gelukkig leven vindt je in dit coachingsprogramma! Je eigen levenspad ontdekken is een uitdaging. Een negatief zelfbeeld, belemmerende overtuigingen en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn een enorm obstakel voor een vrij en gelukkig leven. Dit programma biedt uitkomst!

Voor wie?

Je bent een coach, therapeut, trainer, healer, adviseur of andere begeleider met een missie. Je overweegt om voor jezelf te beginnen. Of je wilt je praktijk laten groeien. Je bent met hart en ziel betrokken bij de bewustwording van je medemensen. Wil je je praktijk vormgeven op een manier die echt bij je past?

Maak van 2015 je beste jaar tot nu toe! …

Wil jij er zeker van zijn dat 2015 voor jou je beste jaar tot nu toe wordt? Start dan met het coachingsprogramma bij Astro-Essence: In 6 stappen meer plezier in je werk en toenemende verdiensten. Op basis van astrologie. Als je je nu alvast inschrijft weet je zeker dat je vanaf februari al kunt beginnen met coaching én je ontvangt bovendien tips over het doel van marketing.

Dit individuele coachingsprogramma start in februari en duurt 3 maanden. Wil je meedoen, laat dat dan op tijd weten, er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Meer informatie kun je vinden op mijn website: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Dus wacht niet te lang en maak alvast werk van je goede voornemen om 2015 te laten slagen! Vol=vol Schrijf je vandaag nog in of vraag informatie aan: info@astro-essence.nl

Waar? In de praktijk voor Astrologie en coaching in Amsterdam of thuis of waar jij ook bent via Skype of telefoon.

Tot snel!

Mary van Belzen

Als astrologe en coach help ik mensen om hun passie en talenten te ontdekken, zodat zij die in kunnen zetten als zelfstandige professional. Om als coach, trainer, therapeut, consultant of adviseur aan de slag te gaan.

“Ontdek je eigen schat. Want een gebaand pad, is het pad van een ander, daar zul jij je eigen schat niet ontdekken”

OVER MARY

Mary is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ze heeft inmiddels honderden mensen gecoacht. Sinds 2000 heeft zij haar eigen praktijk voor astrologie & coaching aan de Tweede Constantijn Huygensstraat 43 in Amsterdam West.

Eerdaags verwacht in de media of al verschenen: Artikel Flow-magazine, tijdschrift Elegance.

Dank je voor het lezen.

Ik wens je voor 2015 het beste jaar tot nu toe!

Tot snel!

Liefs,

Mary

Twijfel je of dit het goede moment is voor veranderingen? Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek. mailen naar info@astro-essence.nl

Volg mij op Twitter: https://twitter.com/maryvanbelzen

Stuur dit artikel gerust door naar diegene waarvan je denkt er een plezier mee te doen.