Toen ik nog in loondienst werkte nam ik me voor om ooit voor mezelf te gaan werken.
Ik had toen al een passie voor astrologie en persoonlijke ontwikkeling, voor natuurwetten en wat mensen drijft. Maar ook voor magie, het onverklaarbare dat erbij hoort, het onzichtbare en onbekende.

Toch was er altijd een reden om het niet te doen: zorgtaken als moeder, maandelijkse rekeningen, eerst nog een opleiding volgen, de mening van de omgeving, kan ik er wel van leven. Misschien herken je dat: die grote droom – en altijd die gedachten.

En ergens 22 jaar geleden voelde ik: als ik mijn droom serieus wil nemen en later geen spijt wil krijgen van alle excuses, dan moest ik een knoop doorhakken.
Elk nieuw hoofdstuk begint altijd met een besluit.

Dus dat heb ik gedaan. 

Ik zat in een crisis of ik werkelijk met hart en ziel mijn werk deed of dat er geen inspiratie in mijn werk zat. Ik werd door de kosmos uitgedaagd om mijn creatieve kracht neer te zetten. Het geestdodend werk kon ik op de lange duur niet volhouden.
Ik koos voor een leven waarin ik helemaal zelf bepaal wat ik doe zonder inbreng van buitenaf. Ik besloot om volledig vrij mijn kernkwaliteiten neer te zetten. Ik was al die rotbaantjes voor wat geld zat, ik moest dit doen. Ik koos ervoor volledig vanuit mijn levensdoel te leven.


Ik startte mijn astrologische consultpraktijk. Stap voor stap. Ik schreef me in bij de kamer van koophandel. In het begin stelde het nog niet zo veel voor maar het groeide uit tot iets levensvatbaars als gevolg dat ik mijn werkelijke kwaliteiten inzette. Het werd mijn levenswerk en ik combineer het geld verdienen met mijn levensdoel.

Toen ik dit bericht afgelopen week aan een klant van mij deelde, zei ze: ··Ik wil dat ook.
Hoe doe jij dat nou? Hoe maak je je dromen waar?


Waar droom jij van?

Wat is jouw wens?
Wat wil je nog ervaren?
Wat zou jij doen vanuit vertrouwen ?
Hoe zou je leven er dan uitzien?

Is het misschien werk doen in lijn met wie jij bent.
Of onder jouw voorwaarden kunnen werken en leven?
Of je eigen tijd kunnen inplannen?
Zodat je volledig tot je recht komt?

Elke dag enthousiast je bed uit stappen met het gevoel van ja ik mag weer het allerleukste werk doen. En daarmee impact maken?
Meer tijd door te kunnen brengen met je dierbaren en dagelijks plezier te ervaren in je werk?

Wat het ook is en of je het al precies weet of niet: het is tijd om in beweging te komen!
Er is nog heel veel mogelijk!
Het enige wat je nu hoeft te doen is een keuze maken.
Een keuze waarmee je tijd vrijmaakt voor jezelf.
Waarmee je een half uur me-time inplant.

De rest kun je aan mij overlaten.
Ik weet namelijk heel goed hoe ik je kan helpen om jouw dromen vanuit vertrouwen waar te gaan maken.
Omdat ik heb gestaan waar jij nu staatén omdat ik al duizenden mensen hiermee hebben mogen helpen.

Voel jij een JA en ben je benieuwd naar mijn aanpak? Graag nodig ik je uit om je aan te melden voor mijn gratis strategie gesprek.

Je kunt je hiervoor gratis aanmelden door hier te klikken.


Speciaal voor Coaches en therapeuten:  
In het Gratis strategie gesprek ga ik ervoor zorgen dat je:

· Weet welke mogelijkheden er voor je zijn om je bedrijf te laten groeien en jouw mooiste leven kunt creëren, meer vrijheid krijgt en vervulling ervaart     · Je eigen strategie om te ondernemen vanuit je essentie     · EEN PLAN VAN AANPAK     · Bepaal in een gratis gesprek met mij je persoonlijke strategie om je ideale bedrijf – en leven – te creëren. Helemaal passend bij jou!

Met ondernemende groet,

Mary van Belzen


P.S. Je vragen zijn welkom via: info@astro-essence.nl

PS: als je twijfelt, doe het dan juist. Ergens van binnen gaat een luikje open over wat er allemaal mogelijk is. Dat ervaar je tijdens het gesprek en kan genoeg zijn om alles in beweging te zetten.