In dit artikel wil het hebben over belangrijke thema’s voor 2023. Ik geloof dat er een grote verschuiving aankomt, en het is belangrijk dat je je daarop voorbereid.
Bereid je voor op een afronding en een nieuw begin.

Naarmate het jaar vordert, zijn er een aantal mogelijke veranderingen die kunnen plaatsvinden, ik voorspel dat er een grote afsluiting zal plaatsvinden, die zal leiden tot een nieuw begin. Wees voorbereid op deze verandering en wacht niet om actie te ondernemen – begin nu met plannen maken!

Dus laten we beginnen met dit jaar. Het wordt een bijzonder jaar. Het wordt een jaar van einde en nieuwe begin. We laten een cyclus los, en beginnen een nieuw tijdperk in de menselijke evolutie.

We beginnen dit jaar met een retrograde Mercurius in Steenbok. Het is een goede tijd om te herzien, heroverwegen wat je wilt zeggen. Op 19 januari gaat Mercurius weer vooruit lopen en kun je je boodschap gaan delen met de wereld.

We hebben de afgelopen twee, drie jaar in een rollercoaster gezeten. We hadden de Saturnus-Pluto conjunctie die erg sterk was tot en met 2020 en 2021. Dat was de sfeer van die periode, de controle, afsluiting, lock-down, etc. En dat overlapte 2021 en 2022 met het vierkant van Saturnus en Uranus die nu weggaat, dat was de oude wereld versus de nieuwe, controle versus vrijheid.

Sommige van die thema’s zullen doorgaan dit jaar maar dit wordt een jaar van veel grotere veranderingen. Ik denk dat dit een enorm keerpunt is voor de mensheid. Het zal echt een keerpuntjaar worden. Het zal een jaar zijn waarin dingen zich veel sneller zullen bewegen.

Dus het tempo zal zeker toenemen.
Soms zal het chaotisch worden vanwege de veranderingen in het oude systeem. Maar we hoeven niet zo te leven, als je in staat bent in een andere plaats te leven met rust en vrede. En je eigen realiteit te creëren.  

In tegenstelling tot andere jaren hebben we hebben we enkele grote
verschuivingen in energie, dit jaar gebeurt er iets geweldigs, allemaal tegelijkertijd bewegen drie langzaam bewegende planeten  naar een ander teken. En de Maansknopen verschuiven van teken.

Dat is een grote transformatie, er komt een grote verandering aan.  Jupiter, Saturnus en Pluto die allemaal van teken veranderen dit jaar. Met die grote veranderingen komt er ook een einde aan een tijdperk.

Niet alleen Pluto zal de Waterman betreden en officieel het Waterman-tijdperk inluiden. Astrologisch gezien duurt een tijdperk tweeduizend jaar. Dus we gaan van het tijdperk van Vissen, van opofferen en slachtofferschap naar het tijdperk van de Waterman, naar een nieuw bewustzijn. Dus dit is het, dit is de grootste verandering voor ons allemaal. En Pluto is meestal 14 jaar in hetzelfde teken, dus het is een grote transit.  

Het is een veel duidelijker jaar wat betreft begin en einde. We zullen een aantal zeer duidelijke tekenen van begin krijgen met gemeenschappen die zich echt beginnen te vormen en te bestendigen. En hoe we samen een meer vriendelijker en liefdevollere wereld kunnen creëren, veel dichter bij de natuur.  
Maar evengoed zullen de eindes duidelijk zijn. Omdat de energie er gewoon niet is om die oude systemen en structuren nog langer in stand te houden. Dus het wordt behoorlijk dramatisch.

Pluto gaat op 23 maart tot en met 11 juni 2023 even in Waterman lopen om vanaf 20 november 2024 en blijft daar tot 8 maart 2044 in dit toekomstgerichte, vrijheidslievende en visionaire teken. Om ons te helpen leren dat de mensheid op een andere manier sociaal kan samenwerken.

Pluto in Waterman brengt ons vele mogelijkheden. Waterman is een rebels en een revolutionair teken, en het zal de mensheid en samenleving op een andere manier vormgegeven.

Een van de grote verschuivingen is Pluto, de planeet van macht heeft door Steenbok gelopen, dat zijn top-down structuren, controle van bovenaf, regeringen, bedrijven, instellingen die de macht over ons hebben gehad. Het zijn meestal verticale structuren, vaak hebben ze elite mensen aan de top die de beslissingen nemen.

Het systeem ondersteunt ongelijkheid, in macht in rijkdom, in veel dingen. Het heeft ons het besef gebracht dat de manier waarop we werken, van alleen maar zakelijk denken, dat structuren moeten veranderen. De manier van controle moet veranderen, en we onszelf moeten gaan regeren en een meer gelijkwaardig vermogen om in een gemeenschap te functioneren in plaats van de bedrijfsstructuur te hebben waar het topmanagement beslist over wat er gaat gebeuren. Of de hoogste regering beslist wat er met de mensen zal gebeuren zal de mens een veel grotere stem krijgen door Pluto’s transit in Waterman.

De wereld is aan het veranderen, er vormt zich een nieuwe maatschappij en daarmee een nieuwe economie. Dat vraagt om een andere visie.

Het vraag om een nieuwe manier van werken, de baas knecht verhouding raakt uit de mode. De tijd van werken voor de baas is voorbij. Van hiërarchische structuren naar samenwerkingsverbanden. Er wordt en beroep gedaan op ons eigen verantwoordelijkheid, waarin we ons eigen werk creëren als ZZP-er of ondernemer.

En dit is waar we naar toe gaan, het tijdperk van gelijkheid, van begrip, ontwikkeling, technologie. Het tijdperk van nieuwe ideeën die naar de planeet komen. En jij brengt dat tijperk in gang in jouw omgeving door te schrijven om een nieuwe visie uit te dragen voor ons bestaan als mens.

Pluto die sinds 2008 door Steenbok loopt, toen de financiële crisis begon, staat nu op het punt om te verhuizen naar Waterman. Pluto’s overgang van een teken naar een ander heeft te maken met grote omwentelingen in de “focus of power” binnen de maatschappij. De planeet van macht zal verschuiven van die top-down structuur weer terug naar de mensen.

Ik denk dat het heel erg een tijd is om je unieke essentie te vinden, heel erg om je unieke rol te vinden in de maatschappij. In deze enorme evolutie voor de mensheid waar we momenteel doorheen gaan. Waterman is nogal een tegenstrijdig teken omdat je je unieker voelt dan ooit tevoren, maar je bent ook meer aangesloten op een gemeenschap.

Je voelt je meer individueel, maar je bent meer bewust van de zeer speciale unieke bijdrage die je aan de gemeenschap kunt leveren. De lokale gemeenschap maar ook aan de wereldwijde gemeenschap.

Waterman kan veel meer terug naar de basis zijn, veel meer gelokaliseerd, gemeenschappen, samenwerking. Samenkomen, delen, helpen. Dus in die zin zal het heel belangrijk zijn om je familie te vinden, gelijkgestemden, mensen op dezelfde frequentie. Je zielenstam, de mensen te vinden waar je van nature mee verbonden bent.

Je hoeft geen delen van jezelf weg te laten om jezelf te zijn, als je bij die mensen bent. Hopelijk kun je die mensen fysiek in het echt vinden en ze persoonlijk ontmoeten, maar zelfs als je niet fysiek in contact bent is online een goede manier om dat te doen.

Maar ze zullen enorm zijn in hoeveelheden, openbaring en onthulling dit jaar. Het is absoluut zo dat de deksels eraf zullen vliegen waar je kijkt dus een enorme hoeveelheid openbaringen. Het is heel duidelijk dat we naar een heel nieuw hoofdstuk gaan. Als we kijken van 2023 tot 2026 veranderen alle buitenplaneten van teken. Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto en dat is buitengewoon zeldzaam.

Je moet ongeveer 300 jaar terug gaan om te ontdekken wat er in die periode gebeurde. De periode van de renaissance. Er waren tijden van enorme creativiteit, culturele bloei, de renaissance voor de mensheid, humanisme, dus dat is ook veelbelovend.

Maar dit is ongetwijfeld een enorme overgangsperiode en verandering. En ik denk dat 2023 een echt keerpuntjaar is. Veel van wat er verborgen is komt aan het licht. Lange termijn dingen die al heel lang achter de schermen aan de gang zijn die ook aan het licht komen. En ook dingen zoals de aard van onze realiteit. Wat is onze realiteit, en hoe vormen we die realiteit?

Ik denk ook dat het een tijd is van een verschuiving van het oude wereldbeeld, waar we naar toe gaan, waar we oude gedachtepatronen, kaders, het oude model en voorbeeld achter ons laten.

Een ander groot thema is dat we veel meer zullen ontdekken over energie en frequentie, we zullen daar echt een veel dieper begrip van gaan krijgen. Ik denk dat er dit jaar veel financiële schommeling van waarde zal zijn. Meer digitalisering, Uranus staat in Stier, dat heeft te maken met geld, bezittingen, wereldwijde valuta, rijkdom, aandelenmarkten, vastgoedmarkt, etc.

De Noordelijke maansknoop in Stier blijft daar tot 17 juli 2023 en Uranus in Stier tot 26 april 2026, dus ik denk dat veel van de financiële de schommeling van waarde kan optreden in de eerste helft van 2023.

De laatste 18 maanden stond de noordelijke maansknoop in schorpioen wat ging over wat is van mij en wat is van jou. Het ging over het helen van onze trauma’s. We hoeven niet aan ons verleden gebonden te blijven, we kunnen oude patronen veranderen uit onze jeugd en vorige levens.

Om vreedzamere mensen te worden en een beter leven te creëren. De Noordelijke Maansknoop verplaatst zich van Stier naar Ram op 17 juli, naar de as van Ram en Weegschaal. Dit is de as van verbondenheid.

Nu we ons trauma hebben genezen, kunnen we een nieuwe identiteit creëren dat is het Ram gedeelte. En sommige relatiepatronen genezen, Zuidelijke maansknoop in Weegschaal. Dus we moeten stappen zetten naar self-mastering. We leren onafhankelijk te zijn. We leren moed te hebben, want er is moed voor nodig om te zijn wie je bent.

We zullen ontdekken wie we zijn, we zullen onafhankelijker worden, en we zullen meer moed ontwikkelen. Dus wie is je authentieke zelf, wie ben jij? Dit is de vraag voor de komende achttien maanden. Hoe kun je in die rol stappen, met die nieuwe jij en wordt wie je wil zijn op een grotere manier.

De schokkende Uranus planeet gaat stationair, direct lopen op 22 januari en dat we een paar dagen rond die dag enige financiële schommelingen in waarde kunnen hebben, zoals geld, bezittingen, de beurs en de aandelenmarkt. Wanneer Uranus op 22 januari 2023 als laatste planeet direct loopt, ben je bevrijd van alle beperkingen die je hebben tegengehouden.

En vanaf 22 januari bewegen alle planeten weer vooruit dat is een goed moment om projecten vooruit te helpen. Tot begin mei, wanneer Pluto retrograde gaat lopen. Het laat ook het tempo zien, de snelheid die we zullen ervaren. Jupiter in Ram maakt daar deel van uit tot mei.   Ik denk dat er een toenemend wantrouwen zal zijn tegen de oude systemen. Dat is gedeeltelijk de Zuidelijke maansknoop in Schorpioen, tot juli. Maar het is ook denk ik heel erg gelinkt aan Saturnus in Vissen. Vissen is de desillusie en wantrouwen, Saturnus de oude systemen. Of die systemen politiek, medisch, financieel, juridisch, educatief zijn, ik denk dat het over de hele linie is.  

Onze wereld zal veel meer gedigitaliseerd worden. Gerobotiseerd. Robots zullen steeds meer repetitieve arbeid overnemen. Er gaan dingen veranderen in de sociale structuur, als je baan wordt overgenomen door een robot, wat betekent dat voor jou in termen van je inkomen, je dagelijkse routine.   Ook zien we nu al veel heilzame nieuwe technologieën in de gezondheid en genezing verschijnen. Maar ook het toepassen kunstmatige intelligentie. (AI) Simpel gezegd heeft AI (kunstmatige intelligentie) betrekking op systemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen om taken uit te voeren en die zichzelf tijdens dat proces kunnen verbeteren op basis van de vergaarde informatie.

Ik denk dat we grote sprongen gaan zien in de luchtvaartsnelheid en de ruimtevaart. In Noord Engeland hebben ze een luchthaven gebouwd voor vliegende auto’s. We zullen dat in dit leven nog gaan meemaken.   De technologie gaat een enorme sprong maken, maar ons bewustzijn ook. Dat is een van de grote game-changers, ons bewustzijn voor veel mensen, er was een potentieel voor iedereen om een sprong in hun bewustzijn te maken, tijdens de Steenbok winterzonnewende op 21 december in 2022. Er is nog een zeer grote kans tijdens de lente-equinox op 21 maart 2023 en dat zal dit jaar met quantum sprongen doorgaan.  

Dit is een van de echt grote game-changers, dus als we naar de astrologie kijken, wat we kunnen inschatten is de verschuiving in bewustzijn van hoe we met elkaar omgaan. Dat de waardering van de mens boven dat van geld, bezit en status wordt gesteld. Dat niet alles alleen maar om geld draait maar dat het weer om mensen gaat.

Dit is al zo lang voorspeld door oude profetieën, dat het een erg opwindende tijd is om hier te zijn, maar het kan een ongemakkelijke tijd zijn. Vanwege de uitdagingen en de snelheid waarmee ze gebeuren, daarom moeten een soort anker in onszelf zien te vinden.   Dus laten we het hebben over enkele van de belangrijke planeten, planetaire posities en bewegingen dit jaar. Jupiter blijft in de Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 en dit geeft je een gevoel van zelfvertrouwen. Jupiter in Ram gaat over je onafhankelijkheid, je individualiteit, je uniekheid, je zelfstandigheid en zelfbeschikking, je gevoel van autonomie.

Dit kan leiden tot meer zelfstandigheid, je eigen gang gaan, sterk staan in je krijgerenergie. ‘Ik weet wie ik ben’ een soort handtekening voor Ram is dat ‘ik ben’ en Jupiter gaat dat sterke zelfgevoel, die unieke essentie uitbreiden. Maar ook, hoe geven we dat terug naar onze gemeenschap, lokaal en wereldwijd.   Jupiter is de planeet van geluk en Stier draait allemaal om financiën, dus het is tijd om geld te verdienen. Het is tijd om je financiële rijkdom en veiligheid uit te breiden. Het is tijd om persoonlijke waarden op te bouwen. Je voelt een jaar lang de behoefte om een stevige solide basis in je leven te bouwen. Je kunt met een enorm doorzettingsvermogen, je doet dat op een praktische, nuttige en concrete manier. Je gaat op zoek naar materiële zekerheid, ook heb je het verlangen om te gaan staan voor een bepaalde levensvisie.  

Dus enerzijds hebben we een sterke identiteit nodig en een sterke eigenwaarde om geld te verdienen, aan de andere kant moeten we de tijd en moeite steken in werken en de energie naar buiten brengen, zodat we de vruchten kunnen plukken. Jupiter komt samen met de Noordknoop op 1 juni, noteer deze datum in je agenda. Dit is een goede dag om je intenties naar buiten te brengen. Vraag aan het universum wat je wilt, vraag en je zult het krijgen.  

Op 17 juli verschuift zoals gezegd de noordelijke maansknoop van Stier naar Ram en staat de laten we besluiteloosheid los, co-dependency, en relatieproblemen en leren we op onszelf te vertrouwen. Leren leven zonder angst. De kans om bepaalde issues uit het verleden uit te werken, een les die we niet weer opnieuw willen herhalen, dus als je vooruitgang wil, sluit die boeken. Er kunnen mensen uit het verleden op je pad komen met een beter voorstel, om op een gezonde manier een relatie te hebben.  

Wanneer Jupiter bijna de Ram verlaat en verhuist naar stier, helpt ons echt om weer te verbinden met de natuur en de aarde. Ik denk dat je op een veel grotere manier weet dat Stier met de aarde is verbonden. Maar als Jupiter zo ongeveer vertrekt, begint de Noordelijke Maansknoop gedurende 18 maanden naar Ram te gaan, tot het einde van 2024. En dus begint de strijd als je wilt, voor al die dingen die je wilt bereiken.

Dus het zal er voor ons allemaal zijn denk ik en zal het zeker baten om in staat te zijn om ons die energie te geven om in die autonomie te stappen, die zelfstandigheid, dat sterkere gevoel van ‘ik weet wie ik ben’. En ik ben erg sterk in die energie. Niet op een agressieve of gewelddadige manier, maar ik sta in mijn centrum en ik sta op mijn grond. Jupiter in Ram en zelfvoorziening is hier ook een groot onderdeel van.  

Laten we naar Saturnus gaan, omdat Saturnus zich vanaf 21 maart 2020 door Waterman beweegt. Waterman is het teken van vrijheid. Saturnus in beperking. Saturnus blijft tot 8 maart in Waterman. Vrijheid is beperkt geweest, de laatste 3 jaar. Dus er is een verschuiving als Saturnus uit dat teken naar Vissen gaat tot 2025. Dus laten we hopen dat dat alle vrijheid met zich meebrengt.

Pluto in Waterman heeft te maken met vrijheid, mensenrechten, burgerrechten, humanitarisme, grote thema’s.   Saturnus verhuist naar Vissen op 8 maart. Saturnus gaat van luchtteken Waterman naar waterteken Vissen. Van linkerhersenhelft naar de rechterhersenhelft, van beredeneren naar verbeelding en het leggen van verbanden. Saturnus wordt geassocieerd met eindes, en in Vissen zal hij dit thema alleen maar opnieuw bevestigen dat 2023 een jaar is van einde.

Saturnus is eerlijk en integer en voltooid zijn reis van 28 tot 30 jaar. En het beëindigt een cyclus. Saturnus in Vissen zal ons helpen onze emoties te verstevigen. We gaan door een spirituele en creatieve evolutie heen met Neptunus in Vissen, een 14 jaar durende transit.   En Saturnus zal ons helpen om die evolutie te begrijpen. Dus waar je Vissen staat heb je een enorme transformatie doorgemaakt, met die Neptunus die je allerlei soorten berichten en downloads brengt. Saturnus zegt, wat ga je ermee doen, laten we het praktisch toepassen. We begrijpen meer dan ooit tevoren dat we onze realiteit creëren.

En de manier waarop we onze realiteit creëren vanuit het veld, vanuit het energetisch veld in de materie.  We maken deel uit van dat onbeperkte veld daarbuiten. Het veld is het universum of je kunt het god noemen, wat je woorden er ook voor zijn.   De spirituele ontwikkeling is dat we minder veroordelend worden. Waar we naar toe gaan is het tijdperk van gelijkwaardigheid, ongeacht leeftijd, ras, kleur. Minder veroordelend naar minderheidsgroepen. Maar Neptunus in Vissen lost die vooropgezette ideeën op die we hadden over de wereld. Het maakt ons meer dankbaar, meer medelevend, meer compassievol, meer accepterend.  

Uranus loopt nog steeds door Stier, het veranderd ons monetaire systeem, de manier waarop we meer geld verdienen. In ieder geval proberen we alternatieve gedecentraliseerde manieren uit om geld te verdienen. Wat is geld? Geld is een hulpmiddel, geld is een uitbetaling voor energie die je hebt gegeven.

Je hebt een soort energie gecreëerd, je hebt ervoor gewerkt, en je word betaald met geld. Maar is dat het enige ruilsysteem , omdat geld een ruil is, dat we kunnen gebruiken als energie van uitwisseling. Misschien komen we met andere oplossingen die we nog niet kennen.   Ik geloof dat we in de komende twee, drie jaar zullen zien hoe we onze realiteit kunnen creëren. De les van Saturnus in 2023 leert je om op je intuïtie te vertrouwen en te leven in overeenstemming met je intuïtie. Die we aan het ontwikkelen zijn, ons vermogen om te luisteren naar ons hogere zelf. We worden geleid. Je wordt geleid om er praktisch iets mee te doen, dat is wat Saturnus ons gaat leren. Hij zal ons helpen grenzen te stelen rond gebieden van Vissen, beoefenen van yoga, meditatie, spirituele bijeenkomsten.  

Je zit waarschijnlijk op het spirituele pad, en zoek je een gelijkgestemde gemeenschap, en hoe meer je contact maakt met mensen die op jou lijken en gelijkgestemd zijn, hoe groter je energieveld wordt. En hoe gemakkelijker het voor je is om te realiseren wat je wilt. Saturnus in Vissen zal ons ook helpen om over verslaving heen te komen. Over fobieën en irrationele angsten en om persoonlijke grenzen te stellen.   Er zouden veel problemen opduiken met water, Vissen het gevoelige waterteken geregeerd door Neptunus, heer van de zee.

Vissen gaat ook over het bloed en het is verbonden met het immuunsysteem, zodat we problemen rond die dingen kunnen zien. Saturnus geeft beperkingen, er zal een moment van desilussie zijn, verlies van vertrouwen in structuren van bovenaf, de traditionele structuren van Saturnus.   De moeilijke kant van Saturnus in Vissen en ook te doen met Pluto in Waterman, is dat Waterman een hoge frequentie mentale energie geeft vanwege de schaduwkant van Vissen van ik ben het slachtoffer, kan er met Saturnus mentale problemen ontstaan.  

Saturnus kan spiritualiteit gaan reguleren. De legitimering van spiritualiteit. Saturnus in Vissen als een vermenging van de wetenschap en het spirituele. Kom maar op zou ik zeggen, omdat om vooruit te gaan in onze spiritualiteit, denk ik dat het heel erg nuttig is als we een beter begrip van de wetenschap krijgen, dus een mengeling van wetenschap en spiritualiteit, we zouden meer spirituele meesters kunnen zien. Saturnus is de meester, Vissen spiritualiteit. Gebruik je onderscheidingsvermogen daarbij.   Veel meer gaat het over ons eigen spiritueel meesterschap. Onze eigen spirituele integriteit. Saturnus en integriteit, doe altijd wat je zegt, spreek je waarheid, wees altijd authentiek. Het gaat ook over je droom waarmaken. Vissen is de droom en Saturnus is van ik ga hiermee echt aan de slag.

En neem je spirituele idealen mee en ga ze dagelijks in de praktijk brengen. Ik ga ze echt maken. Een praktische toepassing van je spirituele idealen. Het gaat ook over spirituele dienstbaarheid. Er komt toewijding bij kijken, en dat is heel mooi.   Pluto loopt in de laatste graden van Steenbok en zal in december 2024 uit dit teken gaan. Het einde van oude structuren. Saturnus in Vissen gaat over het oplossen van structuren, van traditionele structuren. Bewustzijn heeft invloed op structuur. Elke gedachte of gevoel dat we hebben, brengt ons dichter bij de nieuwe aarde.  

Pluto gaat heel kort in Waterman van 23 maart tot 11 juni, in 2023, de rest van het jaar gaat hij terug in Steenbok. Maar het zal ons een glimp geven van wat komen gaat. Pluto in Waterman is om ons te verbinding zijn. We geloven momenteel dat de samenleving gemaakt is om te leven in kleine gezinnen leven en dan zoeken we vrienden die we naar onze stam brengen. Dat gaan we veranderen, dat we ons realiseren dat het samenwerkingsmodel is dat we niet gescheiden moeten zijn in landen en regio’s. 

En ik zie om me heen dat alternatieve gemeenschappen al aan het ontstaan zijn, die verwant zijn  aan gelijkgestemde mensen die op een duurzame manier willen leven van mensen die in verschillende filosofieën willen denken. We zullen een ander soort levensstijl creëren als communiteit op deze aarde. Niet langer als een kleine familie, maar we zien meer alternatieve manieren van bestaan als sociale wezens.   Er is duidelijk een decentralisatie van de bestaande macht, daarom was Pluto bezig om oude traditionele structuren op te ruimen. Regeringsstructuren en machtsstructuren, om iets nieuws te brengen. Om orde te scheppen op een goede manier, voor het grotere goed van iedereen. Nieuwe structuren, nieuwe manieren om bedrijven te voeren.

En zelfs om het monetaire systeem anders te gaan doen, bij Waterman draait alles om sociale verantwoordelijkheid. Jij en ik en alle anderen hebben de verantwoordelijkheid om een nieuwe boodschap te brengen. Dus welke vernieuwende ideeën je ook hebt, onderzoek ze, ze zijn levensvatbaar, ze kunnen de wereld veranderen. Je bent hier met de capaciteiten, ideeën, filosofieën, visie, met de talenten om dat te doen, daarom ben je hier.   Pluto gaat van aarde naar lucht, grote veranderingen in energie van controle naar expansie, er zal meer verkenning zijn in ruimtevaart, technologieën, trillingsfrequentie en energiegenezing.

We zagen het al, we begonnen te praten in termen van frequentie en dit zal alleen maar toenemen. Ook de plantengeneeskunde zal aan de oppervlakte komen. Dus als je op dat gebied bezig bent, ontwikkel het dan meer, het wordt booming business. Social media en platvormen zullen uitbreiden, meer manieren om contact te maken met mensen.  

Met de Noordelijke Maansknoop in Stier in juli en met Jupiter in Stier in mei is er een beweging naar de aarde en naar de natuur. We gaan weer deel uitmaken van de stroom van de natuur.   Met Saturnus in Waterman zal het niet de controle van bovenaf zijn, het zullen innovators zijn, vooruitstrevend in ideeën. Mensen die hun tijd vooruit zijn. Dit zal veel verjongingstechnologieën, het gaat veel over jeugd, het terugzetten van de klok, veel over verjonging, dat zal vele van ons langere levens ondersteunen. En vrijheid is het belangrijkste, Waterman is de energie van revolutie, staat voor vrijheid en mensenrechten, gemeenschapsamenwerking.  

Pluto is gelinkt aan dood maar ook aan schulden en belastingen. Verwacht een vermindering van de ongelijkheid tussen rijken en armen. Een verschuiving naar meer rechtvaardigheid. Omdat Steenbok van bovenaf de voorkeur geeft aan elitarisme en ongelijkheid.  

Mars verhuist naar Kreeft op 25 maart, Mars gaat zorgen voor ons veiligheidssysteem en hoe we ons verhouden tot onze familiestructuur. Wat hebben we nodig om ons veilig te voelen.   Het jaar 2023 wordt geregeerd door de planeet Neptunus. Dit is een jaar van enorme kansen. Het is een goede periode voor zelfanalyse. Een onverwachte wending in je leven is waarschijnlijk. Je kan tot de ontdekking komen dat je over mediamieke gaven beschikt.

Neptunus staat voor je dromen.   Jouw dromen en wensen realiseren begint bij jezelf. Jij bent in staat tot de grootste creaties.
De meest ultieme vorm van creatie en van dienstbaar zijn is dan ook om van jouw dromen en gaven een onderneming te creëren en een succesvolle toekomst te realiseren.

Met het begin van dit nieuwe jaar, creëer ik ook iets nieuws. Ik start namelijk met de tweede editie van De 10 Stappen Soul Challenge met dit keer een uitgebreid werkboek.

Je mag investeren in jezelf dit jaar om je intuïtieve vermogens te ontdekken en je gaven met de wereld te delen.

De 10 stappen Soul Challenge helpt je bij het bereiken van je doelen.
Je werkt 5 maanden lang in een focus aan jouw bedrijf. Je wordt uitgedaagd om anders te denken, je intuïtieve vermogens te gaan inzetten en een duidelijk plan te maken hoe jij jouw bedrijf succesvol maakt.

Het bedrijf wat je al hebt herontwerp je naar jouw verlangen en financiële wensen. Jij doet het. Ik begeleid je. Ik kijk met je mee vanuit de astrologie en zorg voor kennis, inspiratie en het resultaat is van jou.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan

Ben je klaar om jouw succesvolle toekomst te realiseren?

Mary van Belzen

  Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀