Nadat er een lockdown is aangekondigd moeten de niet essentiële winkels en niet-medische contactberoepen sluiten tot 14 januari. Mijn praktijk valt niet onder de contactberoepen.

Voor mij als astroloog en business coach hebben de nieuwe maatregelen echter geen invloed. Ik mag mijn consulten en coaching blijven geven en wordt niet verplicht eerder dicht te gaan.

Astrologie- en coaching is en blijft in mijn ogen de beste manier om je levensdoel en unieke kwaliteiten te ontdekken om het werk te doen waarvoor je geboren bent.

Boek een afspraak met mij in zodat je je jouw leven en business een boost kan geven.

Consulten en coaching worden zowel fysiek in de praktijk in Amsterdam als via een Zoom video gegeven.

Mijn missie is om jouw levensdoel en unieke kwaliteiten te helpen ontdekken. Ik adviseer zelfstandige kennisondernemers en professionele coaches met mijn 1:1 In 10 stappen Soul Challenge met astrologie als bedrijfsstrategie. Ik spoor het goud op in je persoonlijke horoscoop en vertaal het naar een business.

Wil je weten waar jouw gouden kansen liggen? Wil je goede keuzes maken en risico’s uitsluiten? En ben je op het punt gekomen om te gaan voor zingevend werk dat naast veel voldoening ook winstgevend is?

Ik werk 1:1 exclusief voor ondernemers, dus als jij hieronder valt dan is een vrijblijvende telefonische kennismaking t.w.v. 100 euro de volgende stap. Je leest het goed, 100 euro. Ik neem namelijk vooraf al een kijkje in je horoscoop en kan niet wachten om je de gouden tip te geven. Gratis welteverstaan! Wil je alles uit 2022 halen?

Klik hier om mij binnenkort te spreken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden lees hier
    
Vriendelijke groet,

Mary van Belzen
Astrologsich Business Coach
ONTDEK JE LEVENSDOEL