Ben je klaar voor een nieuw level in je werk?

In dit begin van het nieuwe jaar zetten we nieuwe intenties, hebben we nieuwe voornemens. Je voelt dat er iets iets nieuws in jou naar buiten mag komen.

Het oude werkt niet meer voor je. Je wilt nog meer verdieping, nog meer voldoening halen uit je werk.

Als je gaat nadenken over je wensen, komt de vraag “maar hoe dan” in je op. En je gaat twijfelen of het wel voor je is weggelegd en of het wel de juiste tijd is om er werk te maken.

Het werken als zelfstandige vraagt om een goede verbinding tussen je oorspronkelijke plan, je levensdoel, zielsmissie, je inspiratie en motivatie en aanleg; je talenten en unieke kwaliteiten waar je over beschikt. De horoscoop is hierbij een goed inzetbaar hulpmiddel.

In het begin van je leven ben je bezig je persoonlijkheid op te bouwen, en een passend beroep te leren. Rond je 40-ste is je persoonlijkheid volgroeid. Op een gegeven moment ken je alle kanten van je gekozen beroep. Je kunt het werk blijven doen maar er vindt geen wezenlijke ontwikkeling meer in jezelf plaats.

Je verlangt naar werk waar je echt je eigen kleur aan kunt geven. Waar je authenticiteit in tot uitdrukking komt. Je zoekt naar een ingang waardoor jouw bezieling tot uitdrukking kan komen. Dan is het tijd voor heroriëntatie. Dit vraagt om een verschuiving in je werk
Je voelt dat je ondernemerszin wordt aangesproken, of de moed om je angsten onder ogen te zien en te gaan staan voor je eigen inbreng. Je zoekt een vorm waardoor je meest eigen kwaliteit tot expressie kan komen.

Er is steeds meer belangstelling voor spiritualiteit, als tegenwicht op de vervlakking van onze maatschappij. Er is een grote behoefte aan kwaliteit, aan bezield leven.
Heel veel mensen lopen vast in deze cultuur en zijn op zoek naar wezenlijke waarden en naar kwaliteit van leven die tot vervulling leidt. Mensen zijn op zoek naar hun essentie.

Astrologie is een beeldentaal. Sterren en planeten staan voor de archetypen. Oerbeelden die diep in de mens verankerd zijn. De spirituele horoscoop geeft het contact met je essentie weer.
Het geeft je oorspronkelijke kwaliteit weer. Je oerkwaliteit of zielenkwaliteit. Het is datgene waarin je echt, authentiek en puur bent. Je intuïtief weten, je pure wijsheid.

Dit is het deel van jou wat je niet kunt leren, ontwikkelen of trainen op een cursus. Integendeel, dit houdt je juist weg van deze unieke kwaliteit. Hier kun je geen gebruik maken van bestaande vormen van onze cultuur. Je creëert daar iets eigens, van binnenuit, iets wat nog niet bestaat. Creëren vanuit je essentie.

Het is dat stuk van jou waarin je als kind niet werd begrepen, werd geweigerd, ontkend, afgewezen. Om te kunnen overleven is het noodzakelijk dat je je aanpast. Gedrag en vaardigheden die in onze cultuur van belang zijn, om erbij te horen.

Er komt een moment dat je het aanpassen als leeg ervaart. Het doorgronden van je zielskwaliteiten in je horoscoop kan een grote hulp zijn om je meest authentieke kwaliteiten te ontdekken en tot uitdrukking te brengen.

Nu is de tijd om in contact te komen met je Purpose in Life.

Je oude manier van leven werkt niet meer en ik neem je mee in een totaal andere kijk op werk, namelijk vanuit je Purpose in Life. Ik hoop dat het jou net zoveel energie, vernieuwende inzichten, toekomstperspectief gaat geven als de duizenden mensen waar ik de afgelopen jaren mee werkte! Je gaat in ieder geval terug naar je oorspronkelijke plan…


Wil jij in 2022 groeien en vooruitgang boeken? Het belangrijkste is een sterke waarom. Heel belangrijk dat je een voornemen hebt wat je heel graag wil bereiken. Iets dat voor jou heel belangrijk is. Je hebt echt een diep verlangen nodig om hier mee aan de slag te gaan. Je voelt ook dat het een must is.

Je voelt dat je het hoe dan ook wilt gaan bereiken, wat er ook gebeurt. Een “Ik ga dit realiseren”.  Een voornemen kun je alleen bereiken als je een sterke waarom hebt. Een doel dat verder gaat dan iets oppervlakkigs.

Het leven is kort en tijd is je leven. Wacht dus niet nog langer. Maak stevige keuzes en ga ervoor. Pak je kansen die voorbij komen.


In een gratis strategie sessie ga je aan de slag met jouw plan voor 2022.
Meld je hier aan.

Ik kan niet wachten om 2022 krachtig en samen met jou te starten.
Voel je welkom!


Mary van Belzen

Astrologsich Business Coach
Ontdek je levensdoel