Zoek jij een businesscoach met diepgang?
Bouw een bloeiende praktijk.

Geen talententesten
Je krijgt bij mij geen testen. Dus geen talententesten geen drijfverentesten.
De waarheid zit niet in de computer, maar in jezelf.

Daarom heb ik een methode, ik werk met de astrologische archetypen, vanuit jouw kosmische blauwdruk, je geboortehoroscoop waarmee je in de tweede sessie jouw 6 allergrootste zielstalenten ontdekt.

Ken jij je grootste gave?
In diezelfde sessie ontdek je ook wat jouw allergrootste gave is. Als je die eenmaal kent, beschik je over een oneindige bron die altijd stroomt.

Dan doe je werk dat jou van nature makkelijk afgaat zonder teveel nadenken, terwijl je er goed voor wordt betaald.

Maar weet je wat het lastige daarvan is? Dat het zo pijnlijk is om je grootste gave boven tafel te krijgen. Pijnlijk, omdat het verstopt zit onder je grootste zielenpijn. Een ander woord daarvoor is trauma.

Zelfonderzoek doen?
Zullen we zelfonderzoek doen? Wat is voor jou het aller pijnlijkste, dat je ooit overkwam. Omdat dat zo pijnlijk is, kom je niet op het idee om verder te kijken. Dat doe je deze keer wel. Wat zou jouw gave is, die verstopt zit onder die pijn.

Ken jij je grootste gave?

Dan wordt het pas echt leuk. Zie de 7 aantekeningenbriefjes even voor je op tafel liggen. Centraal in het midden ligt dat briefje met daarop je grootste gave. Daaromheen liggen de 6 briefjes met daarop jouw zielskwaliteiten.

Werken met hart en ziel

Die 6 briefjes dat is jouw fundament waarop je staat. Je grootste gave is de energie, jouw aangeboren kwaliteit die je totale wezen doordringt. Heb je een idee hoe krachtig dat jou maakt?

Je zielskwaliteiten zijn verbonden met je ziel. Met jouw puurste energie. Mijn grootste gave is mijn helderwetendheid. Ik heb net wat meer intuïtie dan gemiddeld. Met mijn intuïtie voel ik aan, of jij vanuit je ego dingen doet, vanuit je ratio praat, of vertrouwd op je innerlijk weten. Alleen dan kun je werken met hart en ziel.

Bouw je bloeiende bedrijf
We hebben net het lastige gedeelte gehad. Nu komt het leuke gedeelte. Met mijn Businesscoaching breng ik jou naar je essentie. Naar wie en wat je in jouw puurste essentie bent.

Dan wordt ondernemen gemakkelijk, positioneer jij je ontspannen en ijzersterk. Krijg je ook nog een goed inkomen.

Daarom help ik jou met het bouwen van een bloeiend bedrijf.

Klik hier voor de
ervaringen van klanten. Zeg jij het maar, is dat geweldig of niet! Stop dus met ongelukkig te zijn in je praktijk.

Met één simpel mailtje stuur je rechtsreeks aan op meer klanten en meer inkomen. Je verdient het! Klik op:

Ja ik wil mijn bedrijf laten bloeien, dus doe mij een gratis strategiegesprek online via Zoom

Ik spreek je graag,
Mary


Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin