De aankomende Volle maan in Steenbok op 13 juli 2022 – Welke koers volg jij in je business?

De Volle maan in Steenbok op 13 juli om 20.37 uur op 21:21 graden.

De invloed geld niet alleen als je sterrenbeeld Steenbok is. We hebben allemaal ergens Steenbok in onze horoscoop staan. Dus de invloed geld voor alle sterrenbeelden.

De ambitieuze steenbok richt zich op de carrière. Hij is de vormgever, de bouwer en is praktisch en doelgericht. Belangrijk voor hem zijn maatschappelijke status, een bepaalde stijl, omgangvormen, orde en structuur, verantwoordelijkheid, financiën. Hij is het archetype van de baas, de autoriteit.

Deze volle maan staat in haar baan het dichtst bij de Aarde en wordt daarom ook wel een supermaan genoemd. Volle maan gaat over reflectie en bezinning. Het beoordelen van een situatie, het onderzoeken van wat je wilt. Een uitstekend moment om jezelf en je business eens goed onder de loep te nemen.
De dagen voor volle maan en de dagen erna kun je de energie heel sterk voelen. Emoties zijn op deze dagen sterker. Je kunt onrustiger slapen. Verlangens komen naar boven. Als je de energie goed benut, is deze periode juist vol kansen. Doordat je emoties zo worden uitvergroot, krijg je de kans om helder te gaan voelen wat goed voor je is. En wat niet. Waar je blij van wordt, en van wat niet.   Of je je aan dingen vasthoudt die eigenlijk niet meer bij je passen. Volle maan gaat over het loslaten van denkpatronen, gewoonten, personen die niet meer bij je passen. Neem daarom de dagen rond de volle Maan de tijd om stil te staan bij wat je voelt.
Met de Zon in Kreeft is het goed om bij je gevoel na te gaan wat er van binnen in je leeft en je te verbinden met je hart. De Volle Maan in Steenbok vraagt je om je te focussen op wat je hier te doen hebt. Wat zet jou in vuur en vlam, als het over je zielsmissie gaat, je bestemming en je levensdoel? Verdiep je daar gewoon echt in en concentreer je daarop. Geef het je volle aandacht en ga met de stroom mee.

Steenbok gaat over timing, voor alles is een tijd. Laat de dingen op een natuurlijke manier zich ontvouwen en op zijn eigen tijd en zorg dat je verbonden bent met je hart.

Pluto staat conjunct de Volle Maan en maakt de werking van de Volle maan nog intenser. Het zuivert en helpt je los te laten.

Steenbok wil naar de top. En kijkt naar de lange termijn doelen. Nu is het de tijd om de balans op te maken van je leven en business, om die aan te passen en te herdefiniëren. Als je dingen uitstelt, zal de volle maan helpen om zaken uit te vergroten, of het nu een plan is dat op de achtergrond is geraakt, of een rekening die betaald moet worden.

Met de volle Maan kun je op een serieuze manier nadenken of je het werk doet of het bedrijf hebt waar je je ziel mee kan verbinden.

Als je stagnatie voelt op een of meer van deze gebieden, dan is het belangrijk om keuzes te maken die in een lijn liggen met wie jij bent en met wat je hier te doen hebt. En de volle Maan gaat je hierbij helpen.


Welke koers volg jij in je business?Je gave is de motor van je business.

Die ontvang je van het universum.

Als je je grootste gave weet, is ondernemen makkelijk.

Je vertelt er makkelijk over in je verkoopgesprek.

Je klanten voelen meteen dat jij die gave niet hebt, maar bent.

Als je je gave kent, wordt je bedrijf een bloeiende business.

Want je beseft meteen welk soort aanbod en doelgroep bij je passen.

Laat je gave terugkomen op je website.

En uiteraard op je salespagina.

Elke klant voelt waarom hij bij jou moet zijn.


Wil jij weten wat jouw business koers is?


Stuur mij dan een mailtje.

Ik ben er graag voor je.  

Of meld je hier aan voor een gratis strategiegesprek Mary van Belzen


P.S. Je vragen zijn welkom via: info@astro-essence.nl