Ben je nog op vakantie of ben je al terug? Hopelijk geniet je net zo als ik!

Zelf ben ik een paar weken op de Canarische eilanden, en denk ik na over mijn klanten: ze doen het goed!
 
·         Een klant verkocht vorige maand opnieuw haar coaching programma. Ik heb haar geholpen om haar unieke gaven helder te krijgen, en ze is haar intuïtieve gaven in gaan zetten in haar programma, waardoor ze haar klanten beter kan helpen… daardoor komt haar werk op een ander niveau en kan ze hiermee de verdieping ingaan.
 
·         Een andere klant kreeg inzicht hoe ze haar programma kon upgraden tot een energetisch healing programma. Hiermee gaat ze haar modaal inkomen plafond doorbreken.
 
·         Een andere klant kraakte de code om een jaarprogramma van haar aanbod te maken en haalde hiermee al meer dan 20 nieuwe klanten binnen dit jaar.
 
Het geeft veel voldoening om mijn klanten te helpen en het zijn ook bijzondere mensen.
 
En wat super is, dat ze er vaak voor openstaan dat ik mijn businesscoaching combineer met mijn astrologische kennis.
 
Veel businessvraagstukken vragen om astrologische input en een intuïtieve aanpak. Het is fijn als je aanspraak kunt maken op een grotere intelligentie dan die van jezelf of die van de klant. Je hoeft het niet alleen te doen!
 
Wat ik dus doe met mijn klanten is:
 
·         Astrologische inzichten met ze delen (Het universum heeft voor iedereen een plan… een groter plan dan je zelf ooit kunt bedenken. Via de horoscoop krijg ik hierover inzichten die ik deel met mijn klant)
 
·         Heldere waarnemingen over de toekomst uitspreken (een toekomst perspectief uitspreken heeft een enorme kracht)
 
·         Voor mijn klanten hun aangeboren en ongebruikte gaven belichten en bekrachtigen
 
·         Levensdoel en overlevingspatronen verhelderen (Dit is fantastisch. Overlevingspatronen van klanten zijn enorm frustrerend voor zowel klant als coach. Ik vertel aan mijn klanten wat hun valkuil is waar ze al jaren inzitten en heb al vele doorbraken gezien!)
 
·         Deze inzichten geven bevrijding (bijv. van klein denken, denken in tekort en angst). (Veel belemmeringen die mensen ervaren zijn emotioneel, mentaal en psychologisch van aard. Overwinnen van belemmerende overlevingspatronen zorgen voor een grote transformatie).
 
Het voelt heel goed om het spirituele te combineren met mijn praktische businesscoaching.
 
Dan ben ik helemaal op mijn best.
 
Is dit iets voor jou en wil je ook de kracht van astrologie in je bedrijf brengen? Ik ben gespecialiseerd in het werken met ondernemers – met coaching praktijken of consultancy’s – die voorbij hun plafond van modaal inkomen willen komen en door willen breken. Je bent spiritueel of niet – maar je staat open voor de astrologie.
 
Ben je of ken je zo iemand?
 
Laat het me weten via een reply op deze mail!
 
Warme groet vanuit prachtig Cran Canaria!

Mary

P.S. Je vragen zijn welkom via: info@astro-essence.nl

  Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀