De Leeuwenpoort van 8 augustus 2022

De Leeuwenpoort opent deuren – Astrologische boodschap voor ondernemers

Ben jij klaar voor de shift?

Stap door de Leeuwenpoort die zich weer geopend heeft.

Eens in het jaar, op 8 augustus opent zich een Leeuwenpoort. Dat betekent dat de energie van een hogere frequentie binnen kan stromen waardoor wij nieuwe energie ervaren, een kosmische upgrade.

Een periode waarin jij veranderingen in je bedrijf aan kan brengen.
Het begin van een nieuwe cyclus waarin je met je talenten naar voren kan treden en steviger in je schoenen staat.  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen, wat is jouw passie, en om je af te stemmen op je intuïtie. Om jouw eigen pad te gaan bewandelen.

Wat is de Leeuwenpoort?

De energie van de Leeuwenpoort wordt aangewakkerd door de ster Sirius. Een zon die twee keer zo groot is als de zon en dat in een ander sterrenstelsel bevindt.  Sirius energie is een zachte energie en een energie die oplaadt. De verbinding met Sirius brengt antwoorden over onze herkomst en ondersteunt om ons totale ZIJN te begrijpen.

Oude culturen zoals het oude Griekenland, Sumerië en het oude Egypte werkten al met de energie van van o.a. Sirius. Vrijwel alle piramides, die energie geleiders zijn, over de wereld zijn uitgelijnd op dit sterrenstelsel. Op 8 augustus staan we exact uitgelijnd met deze ster.

Energetische codes en licht activaties komen op deze dag vrij vanuit het Universum naar de aarde toe. We verhogen onze collectieve frequentie en verbinden ons met de energie afkomstig van de ster Sirius. Met jouw energetisch systeem kan jij jezelf afstemmen en uitlijnen om deze energie te ontvangen, je eigen frequentie te verhogen en te reizen door dimensies heen en te ontvangen wat je hier op aarde mag ontvangen.

Tijdens de Leeuwenpoort wordt ons bewustzijn verhoogd en jouw creatiekracht wordt enorm versterkt. De Leeuwenpoort nodigt je uit om letterlijk een verhoogde versie van jezelf te worden.

De energie zorgt ervoor dat je in je kracht komt te staan, om persoonlijk te groeien en om als ondernemer te groeien. Het is goed om deze energie te gebruiken en te combineren bij allerlei andere vormen van therapieën en massages, mediteren, naar helende muziek te luisteren, de natuur in te gaan, maar vooral eerst voor jezelf.

Die hoge lichtfrequenties die gaan de blokkades lostrillen. Oude patronen die nu in ons bewustzijn komen, die mogen transformeren. Waar heb je geen leiderschap genomen over je leven?   

De Leeuwenpoort is vernoemd naar het sterrenbeeld Leeuw, aangezien in deze periode de Zon in het sterrenbeeld Leeuw staat. Wat maakt deze periode dan zo bijzonder? Rond 26 juli is de ster Sirius weer zichtbaar aan de horizon en staat de Leeuwenpoort open, op 8 augustus staat de poort maximaal open.

Het sterrenbeeld Leeuw is verbonden met de Zon, de Zon is het centrum van het zonnestelsel. Leeuw is verbonden met het derde chakra, je zonnevlechtchakra en staat voor wie jij bent. Voor je persoonlijke kracht, om de regie te nemen.

Een poort in jezelf:

Het derde chakra: je zonnevlechtchakra. (Manipura in het Sanskriet) staat voor identiteit, wilskracht, blijheid, energie, eigenwaarde en liefde voor jezelf. Het zorgt er voor dat je bereikt wat je wilt bereiken.

Hoe kun je bewust de energie van de Leeuwenpoort benutten?

Spiritueel is dat je je steeds minder laat raken door wat er in de buitenwereld gebeurt, steeds meer bij je eigen kern te blijven. Dat wat bij de ander hoort, bij de ander te laten.

Het betekent jezelf centraal te zetten en proactief zijn in plaats van reactief of inactief. Bij jezelf zijn, jezelf niet ondergeschikt maken aan een ander. Om je plek in te nemen. Een leider te zijn.

Het zonnevlechtgebied is de schakel tussen het hogere en het lager zelf. Volg je je intuïtie, je hogere zelf, of laat jij je leiden door wat de maatschappij van je wil en door je ego? Het is de keuze om te luisteren naar het stille weten van binnen, of de dingen naar je hand te willen zetten.


De energiefrequenties van deze Leeuwenpoort zijn ter bekrachtiging van jouw levensmissie. Hoe zet jij je leeuwenkracht in? Om met passie, met volle kracht vooruit jouw levensdoel te gaan volgen.

Er komt iets aan waar jouw ziel om gevraagd heeft. Een shift, een enorme verandering waar jij naar verlangt. Die droom waar jij aan werkt, de wensen die jij hebt.

Belangrijk is om deze dag naar binnen te keren en je af te stemmen. Zo creëer je ruimte om de leider van je eigen leven te zijn. Focus je op de resultaten die je wilt behalen, leer je lessen en verbeter je ondernemersvaardigheden.

Dit is de weg van groei en het pad waarop je het verschil in de levens van veel mensen kunt maken. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Je wordt geholpen. De juiste situaties en mensen komen op je pad en het universum staat voor jou klaar.

Dit is het moment om te kiezen voor gezond eigenbelang. Om te kijken waar mag jij je grenzen aangeven? Je hebt nu het vermogen om met vertrouwen en kracht vooruit te gaan in je leven en business. Het geeft  de mogelijkheid om bewust te kiezen en daar naar te handelen.

De boodschap van het zonnevlecht chakra is: je hebt de kracht om te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om je levensdoel te bereiken of je kunt leven volgens wat je in het verleden hebt gedaan.

Wat is jouw ambitie, welke rol van betekenis wil jij hebben?

In de praktijk van Astro-Essence daar begeleid ik coaches, therapeuten, consultants en healers om hun praktijk te laten groeien en daar een goed inkomen mee te verdienen.


De 10 Stappen Soul Challenge

In september start ik weer met mijn 1-op-1 programma ‘De 10 Stappen Soul Challenge’. Een uniek, diepgaand en transformerend programma voor mensen die voelen dat het tijd is vanuit hun zielsmissie te gaan leven.

Gedurende 5 maanden ga je enerzijds oude stukken loslaten, anderzijds wordt jouw ware potentieel geactiveerd.

In dit programma krijg je persoonlijke begeleiding en dus maatwerk en ik kijk er enorm naar uit om je daar te spreken.

Ga jij nog doen wat je het allerliefste doet? Voordat je het weet is het jaar weer voorbij.


Als je wilt weten of dit programma iets voor je is, kun je je aanmelden voor een gratis strategie gesprek. Stuur mij dan een bericht, ik neem dan contact met je op.

Lees hier meer over dit programma:

Ik wens je een mooie zomer!

Liefs,
Mary


P.S. Je vragen zijn welkom via: info@astro-essence.nl


  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀