De lente is in zicht, dus tijd voor vernieuwing!

Weet jij waar je staat?

Er komen steeds meer kleine ondernemers bij. Mensen vinden zelfstandigheid steeds belangrijker. De markt wordt steeds voller. Het aantal kennisondernemers en coaches is flink gestegen de afgelopen vijf jaar en een aantal sectoren staan ook door de Corona maatregelen flink onder druk. De impact van de veranderingen is voor iedereen voelbaar.

Nu is het van belang dat ondernemers na deze bewustwording veranderingen gaan aanbrengen om succesvol te blijven of worden, ook na deze crisis. Thema’s als authenticiteit, zichtbaarheid, klanttevredenheid, verkoop via het internet zullen steeds belangrijker worden. Juist nu is het belangrijk dat je naar je persoonlijke en professionele ontwikkeling blijft kijken.

Het is dus van belang dat je je gaat onderscheiden in jouw markt. Alle reden om met een professionele coach te kunnen praten over waar je staat en wat je wilt.

  EXCLUSIEF ONLINE    

Ga voor een frisse start en ontdek de nieuwe horoscoop check-up voor ondernemers! Ik help jou om de lente goed te beginnen. Ontvang nieuwe inzichten vanuit de astrologie en het nieuwe ondernemen om je bedrijf een boost te geven en de lente te vieren!   Is jouw bedrijf niet langer een uitdrukking en weerspiegeling van wie jij bent? Heb je het gevoel dat er iets in je leven mag veranderen? Dat je toe bent aan de next level? Dat je graag je volle potentie gaat leven, voor jezelf en anderen? Dan is dit voor jou. Maak je zelfkennis compleet met de musthaves voor een succesvolle business.  

Ontdek je purpose in life en maak je klaar voor het nieuwe ondernemen! Zeg vaarwel tegen een vastgelopen gevoel, de meningen en verwachtingen van anderen, je eigen belemmerende overtuiging en onzekerheid, zorgen over de gevolgen van je keuzes in de toekomst en maak plaats voor veel meer vrijheid, zingeving en plezier… Creëer je bedrijf vanuit je roeping, je passie en je zielsmissie:  Alles wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen tijdens deze lente!
Horoscoop check-up voor ondernemers

Jouw Horoscoop Check-up voor ondernemers bestaat uit een serie van 3 coachingsgesprekken (3x 1,5 uur) waarin we uitgebreid je horoscoop induiken.   Als ondernemer staat of valt je onderneming met je eigen persoonlijkheid, ontwikkeling en unieke gaven en talenten. Je succes wordt bepaald door hoe je zélf in het leven staat en de valkuilen die je hierin tegenkomt. Wie neem jij mee als ondernemer?  

Waar het om draait in het nieuwe ondernemen is dat je je innerlijke leiding gaat volgen, de logica soms loslaat. Dat je dat wat in jou zit, dat te voelen en naar buiten te brengen. Niet vanuit moeten, wilskracht en hard werken maar vanuit wijsheid, vertrouwen en plezier. Integreer mannelijke en vrouwelijke waarden in je bedrijf.

Je krijgt:

· Een horoscoop analyse
. Hierin ontdek je jouw unieke vorm van sensitiviteit, je gaven en talenten die je kunt gaan inzetten je bedrijf.
. En krijg je inzicht in je kansen in jouw branche, ongeacht de omstandigheden.  
· Je ontvangt inzicht in je levenswerk dat in lijn is met je essentie, je interesse, je passie, je hoogste graad aan kennis en .ervaring uit vorige levens.  
· Totaal nieuwe levels van omzet en overvloed te bereiken.  
· Te leren hoe het is om te ondernemen vanuit je innerlijke leiding.  
· Je huidige level te doorbreken met nieuwe manieren van ondernemen.  
· 3 ondernemerscoaching gesprekken, waar je je eigen ondernemersvragen kunt inbrengen.  
· Adviezen over hoe je je persoonlijk en professioneel verder kunt ontwikkelen;

De Horoscoop Check-up voor ondernemersgaat dus over jouw toekomst in je bedrijf. Het gaat over je eigen groei en over je business groei. Je roeping vinden en iets unieks neerzetten. Stap voor stap in een paar weken tijd vol vertrouwen jouw koers helder krijgen.


Wat is de investering

De investering van de Horoscoop Check-up voor Ondernemers:
€ 497,- excl. btw

Ja, ik meld me aan

Ik kan niet wachten tot je erbij bent!

Mary van Belzen
  Is dit interessant voor je? Meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀