De Nieuwe Maan is op 13 december 2023 op 20:40 graden in het teken Boogschutter om 00:32 uur.

Een nieuwe Maan is een nieuwe kans, een nieuw begin.

Dit is de laatste Maan van 2023. Deze Maan gaat over een nieuwe visie, het nemen van risico’s en het gaat allemaal om veranderingen.

Het komt in Boogschutter stijl. Het is een teken dat wil dat we optimistisch zijn, om humor te hebben en te lachen, op avontuur gaan, en hoop te vinden. Het helpt je om nieuw optimisme te vinden, nieuwe inspiratie.

Je moet groot denken. Omdat Boogschutter de dromer is, het is een groot teken.
Hij houdt ervan om groot te zijn. Maar er zijn signalen waarop we ons gewoon moeten afstemmen op de realiteit en wat er mogelijk is en wat niet.

Boogschutter wil dat je je geïnspireerd voelt en dat je je goed voelt over de toekomst. Maar Neptunus herinnert ons eraan dat er iets is dat een beetje wankel is. Vooral nu Mercurius retrograde gaat. Denk eraan dat het geen blind optimisme is, de schaduwkant van Boogschutter.

Er zijn herzieningen of dingen opnieuw doen. Of omwegen die moeten plaatsvinden voordat we onze uiteindelijke bestemming bereiken.

Wat je ook doet, er zit meer in het verhaal. Dit is een tijd dat je iets kunt doen aan je herstel en je heling, dat er meer voor je is aan de andere kant van je pijn. Bedenk wat er zou gebeuren als je jezelf losmaakt van de dingen die je tegenhouden.

Boogschutter is het teken wat door Jupiter word geregeerd, het teken dat altijd wil leren, wil ervaren, wil delen en wil de kans krijgen om andere culturen te zien of andere plaatsten te verkennen. Dus dit kan voor een kans voor je zijn om iets te leren over mensen en plaatsen die je niet misschien niet kent.

Deze nieuwe Maan gaat over een nieuwe visie. De nieuwe Maan en de Zon vierkant Neptunus en driehoek de Noordelijke Maansknoop in Ram. Je voelt intuïtief aan waar levensdoel, je bestemming ligt. Volg je intuïtie, die wijst de weg.

En richt je op de lange termijn, op je doelen voor de toekomst. En hoe je persoonlijk kunt groeien, vraag jezelf af als ik een mogelijkheid heb voor een nieuwe visie, wat is mijn bedoeling erachter voor de toekomst? Met Neptunus erbij, let erop wat je bedoeling erachter is.

Stel dat je met De Nieuwe Maan in huis 10 of in huis 5 een nieuwe business wil beginnen. Wil je dat doen om rijk en beroemd te worden, of wil je dat doen omdat je wilt doen wat je het allerliefste doet? Iets wat mijn zielsmissie is maar wat me ook een luxe leven geeft.

Maar wat het ook is, ga voor groots. Dus niet van ik ga er een bedrijfje van maken, nee. De sky is the limit! Het gaat niet om hoe groot maar vooral om de intentie erachter. Waarom je wilt doen wat je wilt doen. Je wilt iets doen dat met groei te maken heeft, met je toekomst. Met het grotere plaatje.

Dit is het moment van de waarheid. Wat wil je echt? Wat is je nieuwe toekomst perspectief. Als je met hart en ziel iets nieuws gaat beginnen, iets groters dan jezelf, iets voor het grotere geheel, voor het collectief, dan zal dit enorm succesvol zijn.

Happy New Moon!

Welke intenties ga jij zetten voor 2024? Deze maand 20% korting op al mijn astrologie consulten.

Mary van Belzen