De Volle Maan in de Leeuw 25 januari 2024

De eerste Volle Maan van 2024 arriveert vandaag om precies 18:54 uur in het teken van Leeuw op  05°15 graden. Tijd om je talenten te eren, vier je prestaties en krijg de aandacht die je verdient.

De invloed van de Volle Maan in Leeuw zal ons allemaal beïnvloeden ook als je niet het sterrenbeeld leeuw bent. Kijk in welk huis de Volle maan valt in je horoscoop dit levensgebied zal worden benadrukt.


Volle Maan is een oppositie tussen de Zon en de Maan, dus is er een spanning tussen de bewuste aard van de Zon en de emotionele behoefte van de Maan. Volle Manen moedigen je aan om je gevoel te eren, om gevoelens niet uit de weg te gaan.

Waterman is maatschappijgericht, met Pluto die net is verschoven naar Waterman, is er nu veel aandacht voor de gemeenschap, de vooruitgang, het intellect en de Volle Maan in Leeuw is het teken van het hart, van gevoelens, van ik heb ook aandacht nodig, ik moet mezelf opladen om weer aan anderen te kunnen geven.

Er is een spanning tussen het hoofd en het hart, tussen rationeel en creatief, tussen de samenleving en jezelf als persoon. De uitnodiging is om even in te checken bij jezelf en te kijken wat jij nodig hebt. Want je kunt anderen niet helpen tenzij je jezelf helpt.

Net als in een vliegtuig, je doet eerst het masker op bij jezelf, voordat je een kind kunt helpen. Hoe kun je jezelf helpen, jezelf erkennen voordat je in dingen duikt zoals andere wereldse projecten. De Volle maan is een voltooiing van een Maancyclus.

Je hebt zaden geplant rond de nieuwe maan die plaatsvond op 16 augustus 2023 en nu oogst je de goede resultaten. Dus kijk eens terug, wat heb je geleerd, aan wat soort projecten heb je gewerkt, wat heb je gemaakt, wat ben je begonnen?

Een paar grote aspecten die aanwezig zijn is de Maan oppositie van Pluto, Maan staat op 5 graden en Pluto is op 20 januari Waterman binnengelopen. Pluto laat een nieuw begin zien, een nieuwe focus in ons leven.

Pluto in Waterman laat verschuivingen in de gemeenschap zien waartoe je behoort. Je kunt een spanning merken tussen de verwachtingen van de maatschappij en je rol daarin en je persoonlijke behoeftes vervuld te krijgen wat betreft erkenning en waardering.

De Volle Maan staat vierkant met Jupiter. Jupiter in Stier is 31 december 2023 weer vooruit gaan lopen, je kunt je weer richten op stabiliteit en middelen als  bouwen en dingen bereiken. Deze Volle Maan in de Leeuw gaat erover of je jezelf niet vergeet of je niet vergeten bent om plezier te hebben, om goed voor jezelf te zorgen, dingen doen waar je hart blij van wordt.

Je kunt het ook overdrijven met vierkant naar Jupiter, en te enthousiast worden. Zon, Maan, Pluto en Jupiter maken een T-vierkant. Het deel dat mist is Schorpioen, dit is het teken met een heel diep gevoel, en is niet bang voor intensiteit, vind een balans tussen je hoofd en je hart.

Dus laten we de 12 sterrenbeelden eens nader bekijken en wat dit voor jou zou kunnen betekenen.

Als je een ascendant Ram hebt, is er een Volle Maan in je vijfde huis. Heb je wel plezier, wat maakt je gelukkig? Een balans tussen werk en plezier. Het is tijd om iets leuks, creatiefs te doen, om je hart te volgen. Een creatief project te voltooien.

Stier ascendant.
Er is een Volle Maan in je vierde huis, je thuis, familie en woonsituatie. Je hebt hars gewerkt aan je carrière doelen en nu is het tijd voor je persoonlijke leven. Heb je een gelukkig thuis?

Tweelingen ascendant. Er is een Volle Maan in je derde huis van je dagelijks leven, je schema, je broers en zussen, je kennis. Terwijl je meer impact aan het maken bent met je visie, heb je wel goed voor je directe omgeving gezorgd. Welke aanpassingen moet je maken om je dagelijkse leven te verbeteren?

Kreeft ascendant, Er is een Volle Maan in je tweede huis van geld. Dus kijk hier naar je financiën, naar je middelen, naar de schulden die je moet betalen. Naar de waarde die je hebt. Naar je persoonlijke doelen, persoonlijke interesses, persoonlijke bankrekening. Aar je verlangens, je behoeftes, en dat je misschien wel een stap kunt nemen naar een andere carrière.

Leeuw ascendant. Er is een Volle Maan in je eerste huis, Het is enen uitnodiging om je prestatie te vieren, wat heb je allemaal bereikt. Je telt echt. Heb je de laatste tijd je aandacht naar de ander gericht, dan is het nu tijd om te kijken wat heb jij nodig? Een balans vinden tussen autonomie en afhankelijkheid.

Maagd ascendant. Er is een Volle maan in je twaalfde huis. Ben je veel bezig geweest met dagelijkse activiteiten, erg betrokken bij werk en routines. Het is tijd om je leven in balans te brengen met wat rusttijd. Anders voel je je gewoon niet heel.

Een uitnodiging om je terug te trekken, om een stapje terug te doen voordat je belangrijke stappen zet om te kijken wat je innerlijke verlangens zijn, om in contact te komen met wat er onder de oppervlakte speelt. Ga niet haasten, weet dat de antwoorden zullen komen, ga mediteren tijdens deze Volle Maan. Neem wat rust, ga schrijven in je dagboek, koop iets leuks voor jezelf en laat alles even helemaal los.

Weegschaal ascendant. Er is een volle Maan in je elfde huis. Kijk naar je vriendschappen. Naar social media, naar je toekomstperspectief. En welke zijn authentiek en een beetje spannend. Welke moet je loslaten, Heb je te maken met vriendschappen, ben je social media moe, vraag je je af wat je echt wil doen? Dit is een tijd om los te laten van alles wat je niet dient, van vriendschappen, sociale verplichtingen,

Schorpioen ascendant. Er is een Volle Maan in je tiende huis. Het gebied van carrière, status, reputatie. Je professionele leven verandert. Nu komen loopbaanzaken tot een hoogtepunt. Het is tijd om naar voren te stappen, in de schijnwerpers.

Boogschutter ascendant. Er is een Volle maan in je negende huis. Het levensgebied van onderwijs, reizen, onderwijs, schrijven, juridische zaken, publiceren. Was je van plan om reizen te maken, had je grote levensvragen?. De Volle Maan kan veranderingen brengen. Je avontuurlijke klant vraagt om aandacht je kunt op reis gaan. Tijd om je visie naar buiten te brengen en les te gaan geven, coachen of te publiceren.

Steenbok ascendant. Er is een volle Maan in je achtste huis, het is een tijd om naar je geld te kijken, je carrière te veranderen, een tijd waarin het oude plaats maakt voor het nieuwe op professioneel gebied. Om oude angsten los te laten, of een vader of moeder te worden, om succesvol te zijn, om financieel dingen aan te gaan. De middelen van je partner met jouw middelen bijvoorbeeld geld of bezit samenbrengen.

Waterman ascendant. Er is een Volle Maan in je zevende huis, je relaties, je partnerschappen, je verbindingen met andere mensen. En relatie naar een hoger niveau tillen. Of iets loslaten als de relatie niet bevredigend voelt. Balans vinden tussen huwelijkpartner, zakenpartner, het is tijd om een balans te vinden tussen je eigen behoeften en die van de ander.

Vissen ascendant. Er is een Volle Maan in je zesde huis. Het gebied van gezondheid, werk en dienstbaarheid. Je stopt met je ongezonde gewoontes of je kunt je dagelijkse werk niet meer verdragen. Je kunt veranderingen in je routines aan brengen. Doe iets om je werkomstandigheden te verbeteren.

Heb je vragen over astrologie? Wil je jezelf beter begrijpen?
Kan ik je ergens mee helpen?

Laat het met weten.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken. Uiteraard als je dat zou willen 😉

Of als je wilt boek een gratis strategie sessie in.

Groeten,
Mary


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin