De volle Maan in Steenbok vindt plaats op 3 juli 2023 om 13:39 uur op 11 graden 19.

Dit is een super volle maan. Groter en helderder. De Volle Maan op 3 juli in Steenbok brengt een plan voor de toekomst. Het zal je de volgende stap laten zien en waar je je aandacht op moet richten.

Deze volle Maan is verbonden met Pluto en helpt je de oude manieren van het oude systeem op te ruimen.

Het is tijd om orde te stellen en de structuur van je leven te stabiliseren. Het is tijd om een nieuw plan te maken. Kom met een nieuwe verbeterde visie. Tijd om los te laten wat niet meer werkt.

In de astrologie staat niets op zichzelf. De Volle Maan is verbonden met de rest van de planeten en hun positie. Dus elke Volle Maan in Steenbok zal een beetje anders zijn. Het hangt af waar de planeten zijn en welke aspecten de planeten krijgen.

Steenbok is het teken van verantwoordelijkheid Steenbok is de bouwer van de dierenriem. Het huis waar je Steenbok hebt is waar je zekerheid bouwt. Hier bouw je een systeem dat substantieel is voor je leven en je veiligheid.

Waar je resultaten wilt creëren, waar je iets wilt bereiken en erom bekend wilt staan. Je wilt dat mensen je complimenteren voor dat resultaat in dat huis. De heerser van Steenbok is Saturnus, en het Steenbok huis zal zijn uitdagingen hebben omdat het enkele verantwoordelijkheden en beperkingen met zich meebrengt in je Steenbok huis.

Die verantwoordelijkheden zullen je sneller doen laten groeien, je volwassen maken, je verantwoordelijkheden laten nemen.

Voor dingen zorgen en produceer resultaten, want dit is hoe we op komen dagen. Saturnus de heerser van Steenbok is de taakmeester, het is ook de heer van Karma. Saturnus is verantwoordelijk voor de structuur.

De structuur van ons lichaam, gelukkig maar want anders zouden we zwemen in een zee van vibraties en we zouden niet kunnen genieten van het aardse leven.

Steenbok wil dat dingen tastbaar zijn. En in dit aardse leven houden we van tastbare resultaten. En daarom zou je Steenbok huis die plek zijn waar je tastbare resultaten produceert.

En om die tastbare resultaten te produceren, moet je op komen dagen, jezelf laten zien. Je moet verantwoordelijkheid nemen en je moet het werk blijven doen door hard werken om die resultaten te bereiken.

En dan een niveau van vaardigheid en een niveau van meesterschap te bereiken. En die wijze persoon te worden die anderen kan onderwijzen en dit is het hoogste niveau van Saturnus, de wijze leraar. Twee weken geleden hadden we de Nieuwe Maan in Tweelingen en we zetten onze intentie, war heb je om gevraagd, wat wilde je manifesteren in je leven?

Manifestatie is het proces van Saturnus, omdat we iets willen manifesteren in de fysieke werkelijkheid. Dus het is altijd gerelateerd aan Saturnus. En ik denk dat deze Volle Maan ons zal laten zien of we manifestere, hoe we manifesteren en wat het proces is van manifesteren. Hoe creëren we deze magie op basis van ideeën, van de ether, van spiritualiteit, van gedachte naar materie.

De Zon staat op 11:39 graden in Kreeft en de Maan op 19 graden Steenbok. De conditionering uit het verleden van onze familie, Kreeft staat voor familie en Steenbok voor traditie. Dit is de structuur van waar we vandaan komen.

Steenbok is de vaderfiguur, de structuur die ons in een situatie houdt. We komen uit een bepaalde cultuur die een stempel heeft gedrukt op ons leven. Tot we besluiten om te kijken of het een goede match voor ons is of niet.

Pluto reist door Steenbok sinds 2008. Pluto heeft de manier veranderd waarop we tegen structuur, aankijken, de manier waarop we tegen veiligheid aankijken. De manier waarop we tegen onze traditie aankijken.

Het is Pluto’s taak om te transformeren en op te lossen wat niet meer voor ons werkt. Pluto lost alle oude systemen op die ons niet dienen. Oude ideeën, oude concepten, oud gedrag.

Met Pluto transit door Steenbok hebben we geleerd dat een deel van het oude systeem ons vasthoud op een gecontroleerde manier in plaats van ons vooruit te laten gaan.

En daarom is de invloed van deze Volle Maan een eind van een tijdperk. Omdat Pluto in Steenbok op 29 graden. Hij liep een pas geleden al even in Waterman en we hebben een voorproefje gehad, een paar maanden een nieuwe frisse lucht, mensen komen samen en willen vrijheid, mensen verzamelen zich in nieuwe gemeenschappen en dat is allemaal de invloed van het nieuwe tijdperk van Waterman.

Dus Pluto kwam terug in Steenbok om wat werk af te maken, en we sluiten allemaal een belangrijk hoofdstuk in ons leven  af. De hele manier van zijn en de hele manier van denken voer wat het leven is, wat voor structuur het leven zou moeten hebben, en hoe passen we in die structuur. Veel mensen worden wakker en denken, er zijn keuzes, en misschien kiezen we wel iets heel anders dan wat we gekozen hebben in het verleden.

Er is een wereldwijd ontwaken voor de diepere waarheid, door de invloed van Pluto. En ons te ontdoen van wat niet werkt. En deel ervan is gecontroleerd door een systeem dat verouderd is en een grote update nodig heeft in de eenentwintigde eeuw.

Dus we hebben er allemaal mee te maken. Iedereen heeft ergens Steenbok in zijn horoscoop staan. En dat huis heeft al een tijdje een grote transformatie doorgemaakt .

Het is al anderhalf jaar gaande en nu heb je te maken met het einde ervan. Maar er zijn nog de laatste stukjes om er een eind aan te maken en de deuren achter je te sluiten. Zodat je weer vrij kan zijn, Pluto laat ons struikelen over onnodige zware dingen.

Wanneer we zo bang zijn om iets los te laten, aan de andere kant van angst is vrijheid. Dit is waar we allemaal inzitten, we late iets los waarvan we dachten dat het zo belangrijk is in ons leven. Maar zodra we de sprong maken zullen we ontdekken hoe licht het leven is en hoe vrij het is.

Waar heb je Steenbok staan in je horoscoop? Deze Volle Maan zal benadrukken wat je loslaat, wat is de belofte in dit levensgebied, dus misschien is het werkgerelateerde of relatiegerelateerd, of familiegerelateerd. Of een creatieve onderneming of geldgerelateerd of gezondheidgerelateerd. Je moet een aantal overtuigingen herzien met betrekking to watje loslaat.

Pluto staat sextiel met Neptunus in Vissen sinds 2012. Neptunus in Vissen verbindt ons meteen hoger niveau van spiritualiteit. Neptunus in Vissen is zo helder, het is creativiteit, spiritualiteit, het is onze verbinding met het universum, het is het begrip dat we leven in een wereld van energie.

Deze Volle Maan zal ons de kans geven om te ontdekken dat onze gedachten onze realiteit creëren met Saturnus in Vissen en Neptunus sextiel Pluto. Daar waar we onze aandacht op richten stroomt energie naar toe, dus daar waar we de meeste focus op hebben, trekken we onze realiteit in.
Dus het is tijd om een lijst met doelen te creëren, met een top vijf.

We hebben maar een bepaalde hoeveelheid energie. Dus als je alles wilt volgen heb je minder resultaten. Dus als je je concentreert op de vijf belangrijkste doelen, zelf een doel kan genoeg zijn. Deze Volle maan is een geweldige kans  om te doen wat echt belangrijk voor je is.

Mars en Venus staan conjunct in Leeuw, Leeuw is het teken van het hart. Het activeren van je hartchakra, e jezelf toestaan om echt met je hart open te zijn. Met een open hart verschijnen de mooiste dingen op je pad. Magie verschijnt, Neptunus in Vissen, alles is mogelijk. Wat roep je aan in je leven, welke mogelijkheden wil je zien?

Als je vast komt te zitten in de oude manier van denken met Steenbok en Saturnus een bepaalde beperking dan ga je dezelfde resultaten produceren. Is dat wat je wilt. Of misschien ga je het toestaan om mee te gaan met de flow en laat je je hart zingen en nodig je magie uit in je leven. En alles is mogelijk als ik het toesta.

Mooie gesprekken zullen plaatsvinden, je zult de juiste mensen in je leven aantrekken. Je zult het juiste liedje horen of het juiste boek lezen, of naar de juiste podcast luisteren die zal blijven verschijnen je de weg zal wijzen omdat je constant geleid wordt door je Neptunus, en geleid door je geest en je ziel. Want dit is waarom je hier bent gekomen. Door aandacht te geven aan die begeleiding zullen dingen zich gaan manifesteren.

Mary

P.S. Heb jij interesse in mijn astrologische business coaching en wil je 5 maanden lang mijn persoonlijke begeleiding? plan dan hier een gratis 30 minuten strategie gesprek in de online agenda.

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Talmalaan 29
1421 BV Uithoorn
0297-547695 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl