Volle Maan in Vissen staat op 17.41 graden.

De volle maan is de tijd van bloei en van hoogtepunten. De volle maan staat voor het spirituele en energetische hoogtepunt. Er is een explosie aan energie en vruchtbaarheid. Het is dan ook een tijd om te oogsten wat je de afgelopen tijd hebt gezaaid. Als de volle maan is geweest, start de afnemende maanfase. Met deze fase is de tijd aangebroken om los te laten wat niet langer goed voor je is.

De Volle Maan in Vissen brengt altijd veel emoties naar boven.
Dit ga je al merken op 9 september als Mercurius retrograde gaat lopen.
Met nog andere invloeden waaronder in totaal zeven planeten retrograde; Mercurius, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto waardoor dingen nogal geïntensiveerd worden.

Sta op je strepen en ken je grenzen want Vissen is nogal grenzeloos. Vissen is het laatste teken van de dierenriem en heeft geen kaders of grenzen, denk aan de zee, Vissen is verbonden met Neptunus de heerser van de zee, de zee is oneindig. Je moet je grenzen kennen en je daar aan houden. Laat niemand over je grenzen gaan.

De Volle Maan in Vissen staat samen, dus conjunct met de retrograde Neptunus en versterkt je emoties, je gevoeligheid, creativiteit en je verbeelding.
Stem je af op je dromen en je intuïtie. Vissen is ongelooflijk mediamiek. Je paranormale gaven worden nu versterkt. Je kunt meer dingen voelen en dit gebruiken om naar je intuïtie te luisteren. Stel je open voor informatie, signalen, inzichten, ingevingen en boodschappen die je in je dromen ontvangt.

Met zon in de feitelijke, praktische maagd opposiet de maan in de emotionele en gevoelige vissen, neem zowel gevoel als feiten mee in het juiste antwoord dat je zoekt. Vertrouw daarbij op je wijsheid.

Ga mee met de flow en omarm veranderingen. Er zijn veel veranderingen gaande. Met de zon opposiet maan driehoek Uranus. Wat we ook doen of zeggen, er gaat iets veranderen.

Ontwijken is niet het antwoord. Vissen houden ervan om te ontsnappen. Je kunt wat tijd nodig hebben om even op adem te komen en om te kunnen omgaan met de situatie.

Met de retrograde planeten is het tijd voor een terugblik. Welke keuzes heb de afgelopen tijd gemaakt? Ben je tevreden over wat je allemaal hebt bereikt? Wat kan er anders? Wat kan er beter? Je hebt nu de kracht om slechte gewoonten, situaties en mensen die niet bij je passen los te laten.

Jij bepaalt je eigen leven. Kies je voor liefde en vertrouwen of voor angst en tekorten? Als je voelt dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in je leven en business kies daar dan nu voor. Jij creëert je eigen werkelijkheid door je af te stemmen op jouw gewenste leven.

Benieuwd naar wat je kunt ervaren tijdens deze volle Maan en naar jouw persoonlijke horoscoop en wat er voor jou in de sterren staat voor je business? Aanmelden kun je hier


Happy full Moon!

Mary