De Volle Maan staat in Waterman op 24 juli om 4:37 uur.
Een volle maan is een kosmische deur, een omslagpunt, een moment van dingen beëindigen, maar ook van reflectie en terugkijken op wat je tot nu toe hebt bereikt en loslaten wat je niet meer nodig hebt of wil in je leven.

De energie van de maan is nu op zijn sterkst. De energie van de volle Maan is sterk gedurende drie dagen ervoor, de dag zelf en de drie dagen erna. Je kunt geprikkeld of humeurig zijn. Hooggevoelige mensen kunnen last hebben van slecht slapen.   Saturnus in Waterman vierkant Uranus geeft een spanningsveld tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.  

De volle Maan in het teken Waterman maakt dat je meer vrijheid wil en als je vrijheid wordt ingeperkt, kan je je daar rebels tegen verzetten. Net als een puber overal tegen te zijn, is de vraag waar wil je vóór zijn? Welke originele ideeën kun je nu gaan toepassen op jouw unieke bedrijf? En zo een doorbraak te creëren op het gebied waar jij helemaal voor gaat.  

Weet dat door je te beperken je juist vrijheid kunt creëren. Bijvoorbeeld: door keuzes te maken en je te beperken tot een bepaalde doelgroep. Of door je te beperken tot waar jouw werk echt over gaat in plaats van heel breed te blijven en ‘voor ieder wat wils’.   Saturnus staat inconjunct Venus en geeft spanning en irritaties. Venus opposiet Jupiter kan spanning geven in relaties en met betrekking tot liefde en eigenliefde en hoe je over jezelf denkt.  

Teveel geven en te weinig ontvangen geeft een onvervuld verlangen naar meer. Onder het gevoel van onvervuldheid ligt een wens, een verlangen die om aandacht vraagt. Een innerlijke leegte kan alleen gevuld worden met liefde, met eigenliefde. Wat wil je aan jezelf geven, wat gun je jezelf?   Het thema van de volle maan is oogsten en overvloed. De volle maan van juli is de graanmaan omdat in deze periode de granen geoogst kunnen worden.  

Wat wil je oogsten? Of ben je veel met overleven bezig en doe je wat eigenlijk niet bij je past? De volle maan versterkt alles ook je emoties en gedachten. Het vraagt om bewust je aandacht te richten op die dingen die echt bij je passen.   Onderzoek wat jou tegenhoud van wat je wilt oogsten, wat je wilt bereiken. Welke verwachtingen heb je van het leven? Wie wil jij zijn?   Het gaat erom van binnenuit te creëren en te geloven in jezelf en in wat je doet. De eerste stap die je te doen hebt is echt dat geloof in jezelf te gaan creëren is jezelf te gaan zien in je volste potentie.  

Dus de vraag is ga jij voor vertrouwen of blijf je in angst? Ga je voor overvloed of schaarste?   In overvloed denken is wat je rijk maakt.   Wat zou jij nu doen vanuit maximaal vertrouwen? Wat zou er gebeuren als je echt vanuit vertrouwen gaat leven, en je je niet door angst laat leiden? En een leven gaat creëren waarin die vrijheid bovenaan staat.  
Wat wil je al heel lang?  

Ik wil al heel lang …… vul maar in.  

Wat is een volgende stap die je gaat zetten om dichter bij je doel te komen? Jouw levensdoel. En hoe ga je dat doen? Welke stap kun je zetten om je wens werkelijkheid te maken? Waardoor je eigenwaarde groeit of waardoor je jouw waarde meer ziet.   De volle maan staat samen met Altair, een vaste ster in het sterrenbeeld de Adelaar, en geeft vertrouwen, ambitie en moed, maar ook actie. Het geeft je de stimulans om je hoogste doelen te bereiken. Vanuit de energie van de Waterman, vanuit creativiteit, vanuit intuïtie, vanuit verbinding kun je datgene doen waarvoor jij hier bent.  

Dit is het moment, ga het gewoon eindelijk doen, gun het jezelf, volg je hart en ga ervoor!

Liefs,
Mary van Belzen

PS. Wil je een nieuw perspectief op je bedrijf? Hier kun je een persoonlijk gesprek inplannen, ik praat graag verder met je over jouw ambitie.
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀