Deze Volle Maan vindt plaats op 1 augustus 2023 om 20:31 uur op 9 graden 16 Waterman. De Supermaan in Waterman schijnt een licht op wat jouw uniek maakt.

Wanneer de Maan dicht bij de aarde komt, zoals met de Volle Maan, een Supermaan, staat relatief dichter bij de aarde dan andere Volle Manen en daardoor wordt de energie groter en helderder. In dit geval komt de boodschap in Waterman-stijl.

Waterman is een teken dat graag origineel is. Het stimuleert je om je af te stemmen op je individuele kant. Waterman eert alle dingen die jou uniek en anders maken. Met als gevolg dat er een noodzakelijk moment voor je aanbreekt om jouw eigen, unieke weg te vinden.

Je kunt nu de ‘supergeladen’ energie gebruiken om te experimenteren met een nieuwe manier om jezelf te uiten en je te onderscheiden. Met de Maan in Waterman en Zon in Leeuw. Je moet moed hebben (een leeuw eigenschap) om dat te doen.

Het teken Waterman komt met een onverwachte gebeurtenis. Als gevolg daarvan draagt deze Super Volle Maan een boodschap die vanuit jezelf of via iemand anders komt, dat als een shock binnenkomt en je in een totaal nieuwe gemoedstoestand brengt. Verwacht openbaringen, verrassingen, downloads en inzichten, vergelijkbaar met een gloeilamp die aangaat in je hoofd.

Deze Volle Maan is een graanmaan en hoort bij een oogstfeest. Het is tijd om je (persoonlijke) successen te vieren en terug te kijken welke situatie, welke beslissing, welk gevoel en ervaring belangrijk is geweest de afgelopen tijd. Welke stappen heb je genomen om te komen waar je nu bent? Welke stappen kun je nog bijstellen?

Een Volle Maan is altijd wanneer de Zon en Maan tegenover elkaar staan. Deze Volle Maan staat in Waterman dat betekent dat de Zon in Leeuw staat. We moeten dus echt omgaan met deze as van individuele expressie, die van de leeuw is, versus sociale expressie die van Waterman.

Waterman is het collectief, wij zijn het allemaal samen. Het is de samenleving maar het is ook de bijdrage van unieke persoonlijkheden aan die samenleving. Dus ieder van ons doet ertoe.

Omdat de ideeën die je in onze samenleving brengt, zij het je vriendenkring, je familiekring of je werkkring, zij horen je ideeën en je waarden en ze kunnen erdoor worden beïnvloed en dit heeft verandering in mensen tot gevolg. Daarom vertegenwoordigt Waterman verandering, je krijgt nieuwe ideeën. Waterman vertegenwoordigt individuele ideeën die in het collectief komen en een verschil maken in de samenleving.  

Daarom zeggen we dat verandering bij jezelf begint. En dat doet het ook vanwege die eigenschappen als je op een idee komt met iets dat een uitvinding is, inventieve ideeën, nieuwe ideeën. Elke uitvinding die je om je heen ziet is begonnen met een persoon, die had een idee, hij ging ervoor, en verzamelde mensen om zijn idee te steunen.

Een persoon komt met een idee, dat is de dromer, die een visie heeft en zij verzamelen mensen om zich heen en langzaamaan vormen ze dit bedrijf dat uiteindelijk een van die gigantische bedrijven wordt. Dus het maakt echt uit wat je denkt, wat je doet, wat je bedenkt. Omdat dit een enorme verandering in de wereld kan veroorzaken.

De Zon en Maan vormen ook een T-vierkant naar Jupiter in Stier. Jupiter in Stier is geïnteresseerd in de financiële wereld om meer stabiliteit en overvloed te creëren in het teken Stier.  Het teken van middelen, die ook het teken is van je waarden, maar zeker welke middelen heb je in de fysieke wereld en hoe je die kunt gebruiken.

Een vierkant is altijd een spanning die gepaard gaat met actie, en het actiepunt de apex is Jupiter. Jupiter zegt dat als je uitbreiding wilt, als je financiële zekerheid wilt, dan moet je iets veranderen binnen de wetten die de samenleving en je geloofsysteem bepalen. Je bent een individu en onderdeel van de samenleving.

Wat doe je met je hulpbronnen als individu in een samenleving? Elk teken heeft een positieve en een negatieve uitdrukking, dus de positieve expressie van de Leeuw is het juiste doen, trots zijn, als een goed voorbeeld dienen, een goede leider zijn, maar de negatieve dingen zijn, ijdel zijn, anderen gebruiken.

Ook Waterman heeft een positieve en een negatieve expressie, de mooie kant is gelijkheid, democratie, met zijn allen samenzijn, upgraden van onze samenleving, voor het welzijn van iedereen. Op een negatieve manier is het emotioneel afgesneden zijn, en mensen onderdrukken vanwege het idealisme waarmee Waterman kan beweren dat hij gelijk heeft in zijn standpunt.

Venus staat retrograde in Leeuw die je helpt opnieuw te evalueren wat je waarden zijn. Ze loopt retrograde omdat je sommige dingen in jezelf moet upgraden en opnieuw moet waarderen . Venus staat ook in een vierkant naar Uranus, en Uranus is de heerser van deze Volle Maan.

Uranus staat in Stier vierkant Venus en zegt: Je moet herevalueren, je moet wat patronen doorbreken. Uranus helpt je iets te veranderen en te doorbreken. Je moet wat patronen doorbreken in relaties, zoals afhankelijkheid. Maar ook in teveel ijdelheid en genotzucht.

Dat je leidt naar de Noordelijke maansknoop in Ram. Ram draait allemaal om onafhankelijk zijn, een leider zijn die risico’s neemt en moedig is. Om je waarheid je spreken. Dus deze Volle Maan gaat helemaal over dat het tijd is om je waarheid te spreken. Je kunt niet langer leven met maatschappelijk onrecht en persoonlijk onrecht.

Mercurius in Maagd staat oppposiet Saturnus in Vissen. Je kunt je droom (Vissen) werkelijkheid laten worden (Maagd). Elke creatie die je kunt bedenken is mogelijk, maar je moet het concreet maken, in de fysieke wereld(Saturnus).

Mars in Maagd zegt; welke actie wil je ondernemen op een efficiënte, praktische manier om heling te bewerkstelligen. Met Mars in de Maagd driehoek Jupiter in Stier, dit is een aarde driehoek, die probeert praktisch te zijn. Jupiter geeft je alle bescherming, expansie en geluk.

En het vermogen om optimistisch te zijn over het werk dat je momenteel doet. En houdt die visie van optimisme en idealisme in gedachten, wat je gelooft, is wat je creëert. Jupiter gaat over je geloofsysteem, dus kijk naar je geloofsysteem, je waardesysteem.

Moet je iets aanpassen om die optimistische kijk om te zetten in een nieuwe visie op een nieuwe wereld? We zitten met zijn allen nog midden in en transitie naar een nieuw tijdperk. We werden alle kanten opgetrokken. Er is een hoop spanning in ons lichaam, dus zorg voor je lichaam.

Onderhoud je lichaam op een fysiek niveau. Gezond eten, goed slapen, stop met destructief gedrag zoals verslavingen. En kom opdagen, in de eerste plaats voor jezelf, en als je dat eenmaal doet en je bent sterk genoeg, dan kun je voor anderen gaan staan.

Ik denk dat het een hele opbeurende Volle Maan is met een boodschap van verandering. Maar je moet praktisch zijn, en praktische stappen ondernemen. Om deze verandering te laten gebeuren is niet genoeg om vast te houden aan het oude concept.

Je moet proactief zijn en er iets aan doen. Het gaat erom dat je persoonlijke verantwoordelijkheid neemt.

Het is rond deze Volle Super Maan de beste periode waarin jij je business kunt creëren of verder laten groeien en bezig zijn met wat jou onderscheidt: jouw unieke gaven.

En ik heb een Soul Challenge programma gemaakt die ingaat op hoe je jouw onderscheidend vermogen kunt ontdekken.

Het is tijd om je archetype door te gaan voeren in je business, zodat je je kunt gaan onderscheiden met wat jou uniek maakt en je minder inwisselbaar wordt.

Is dit interessant voor je?

Meld je aan voor een gratis strategiegesprek om te kijken hoe de Astro coaching je daar bij kan helpen.

Een Happy Full Moon!

Mary van Belzen