Ik wil jou en je familie hele mooie kerstdagen wensen.

Tegelijkertijd wil ik even terugkijken op een bewogen jaar. Hoewel het een uitdagend jaar was, hebben veel mensen via mij toch hun levensdoel en hun unieke kwaliteiten kunnen ontdekken waar ze al zo lang naar op zoek waren. Dat is wat ik het liefste zie!

In veel opzichten is ook 2021 voor velen van ons weer een rollercoaster geweest. Misschien niet altijd gemakkelijk, maar ik hoop dat het voor jou ook een jaar is geweest van bezinning, groei, buiten de gebaande paden denken en ontdekken wat echt belangrijk is.

En hoe belangrijk het is om de dingen te doen waar je echt naar verlangt en ze niet langer uit te stellen. Verandering, in welke zin dan ook, is misschien wel het meest spannend in een mensenleven. En tegelijkertijd verbreedt het je horizon. Het brengt nieuwe ideeën met zich mee, nieuwe inspiratie, mooie ontmoetingen en een enorm gevoel van vrijheid. Wetende dat je iedere dag opnieuw weer andere keuzes kunt maken.  

Tot slot wil ik je graag bedanken.

Voor onze samenwerking. Misschien was dat een korte ontmoeting, een langer traject, een opdracht gekregen of gegeven.

Misschien hebben we elkaar nog niet ‘live’ ontmoet maar was dat via de digitale weg; via mijn e-mails of social media kanalen. Ook dan wil ik je bedanken voor het volgen.

Ik kijk uit naar weer een nieuw jaar! Benieuwd naar alle mooie ervaringen die het ons gaat brengen.

Ik hoop je dan weer te ontmoeten.
Ook in 2022 sta ik klaar om je unieke kwaliteiten te helpen ontdekken en die in te zetten voor je levensdoel zodat je het werk kunt doen wat je het allerliefste doet.

Voor nu wens ik je fijne feestdagen en een sprankelend 2022 met een goede gezondheid, geluk en succes!



Mary van Belzen
Astrologsich Business Coach
ONTDEK JE LEVENSDOEL