De Volle Maan zal plaatsvinden op 27 november op 4:51 tweelingen om 10:16 uur.

Elke Volle maan is wanneer de Zon tegenover de Maan staat. De Zon staat op 4:25 graden Boogschutter en de Maan staat op 4:51 graden.

Dit is de Volle maan die het antwoord is op de Nieuwe Maan die we net hadden in Schorpioen op 13 november. Dit was geen makkelijke periode, dit was echt ontwrichtend. En waar deze periode je ook naartoe bracht, wat ik wil dat je weet is dat het niet uitmaakt hoe laag je ook gaat, of je misschien moest gaan. Je kunt weer opstaan. En als je opstaat, zul je totaal anders zijn.

Je gaat jezelf opnieuw uitvinden, herscheppen, herkaderen en opnieuw tot leven wekken in iets totaal nieuws. Onthoud dat. En dat is hoe lager je gaat, hoe hoger je stijgt.

En je zag het overal, waar mensen mij schreven en ik voelde het in mijn eigen leven. Het waren geen makkelijke energieën want aan de ene kant werd er van ons gevraagd om nieuwe zaden te planten, nieuwe intenties te zetten, een hele nieuwe cyclus te starten. Maar in Schorpioen is het zo diep en soms zo pijnlijk omdat er echt gevraagd wordt om naar de kelder te gaan en wat oude trauma’s op te ruimen. Oude patronen die ons niet meer dienen.

Nu komt de Volle maan in Tweelingen en het vraagt ons om de dingen in een nieuw perspectief te zien. Tweelingen is dat teken dat heel nieuwsgierig is, hij wil alle mogelijkheden weten, hij wil nieuwe frisse ideeën.

Hij wil meer kennis krijgen om dingen met een ander perspectief en andere kennis te bekijken. En misschien meer oplossingen krijgen voor oude problemen. Dus dit is een mooi uitgangspunt, en misschien kunnen we iets leren van deze volle Maan.

Het ding met deze volle Maan in Tweelingen, het gaat ook over hoe je taal gebruikt, hoe je woorden gebruikt. En ik wil het koppelen aan social media. Omdat ik op social media zit en ik zie wat er gebeurt. Soms zijn mensen niet onderscheidend in hun berichten. En door niet op te letten op wat jouw boodschap is.

Want woorden kunnen jouw wereld creëren. Je denkt aan iets, je voelt het, en dan breng je het in gesproken taal en zodra je het aan andere mensen vertelt, creëer je je wereld. Nodig je de wereld uit om die kansen te geven die in lijn zijn met wat je zegt.

Dus woorden zijn krachtig en de manier hoe je woorden gebruikt is een krachtige manier om mensen te bereiken. En ik zie op social media is een hoop verdeeldheid, veel haat. En ik denk dat deze Volle Maan in Tweelingen je een hele goede gelegenheid geeft om te zien wat het is dat je daar uitspreekt.

Welke boodschappen geef je aan anderen? En zijn die boodschappen opbeurend, constructief en helpen ze anderen hun leven te verbeteren. Een beter leven te creëren, en zo niet wat moet er veranderen?

De Volle Maan staat in Tweelingen en de Zon staat in Boogschutter samen met Mars. De Zon is erg actief samen met Mars, laten we actie ondernemen. Mars is de planeet van actie en in Boogschutter is laten we de juiste actie ondernemen. Zon in Boogschutter zegt: laten we naar het grote geheel kijken.

Wat is het overzicht van deze situatie waarin je je bevindt. Wat moet je leren, wat heb je nodig om te begrijpen. Wat is de boodschap achter wat er aan de hand is. Dus op de dag van de Volle Maan of de dag ervoor of twee dagen later, rond de periode van de volle Maan zal je een beter begrip geven van waar je staat en wat je moet zien als je de lange termijndoelen of het overzicht zien helpt je altijd om dingen te definiëren.

Want als je verdrinkt in details, kun je de dingen niet begrijpen. Tweelingen kan de neiging hebben om teveel informatie te verzamelen, waardoor verwarring ontstaat. Wat je nodig hebt is een overzichtelijk plan, maar waarbij je ook de details ziet. En alle informatie krijgt die je nodig hebt om dat overzicht te krijgen.

Boogschutter is het teken dat je levensfilosofie opbouwt, je geloofsysteem. Wat je geloofd is wat je creëert. Je creëert met je woorden in de eerste plaats met je mentale vermogen. Dit is de as Boogschutter en Tweelingen, de mentale as van communicatie. Let op hoe je communiceert, neem verantwoordelijkheid voor de manier waarop je communiceert. Kies je woorden goed.

Waar wil je verandering zien? Als je ergens door gefrustreerd bent en we komen net uit de schorpioen periode, dat is de meest transformerende periode van het jaar, vooral met die eclipsen anderhalf jaar lang in de Stier. Je bent niet meer dezelfde persoon als anderhalf jaar geleden.

Wij zijn veranderd, de wereld is veranderd. We hebben een pandemie meegemaakt, we hebben extreme gebeurtenissen in de wereld meegemaakt. En we denken lang en diep na over waar we nu zijn. En dit zou bij jezelf moeten beginnen.

Wees de verandering die je in de wereld wil zien. Het begint bij jou, met het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid. Om meer harmonie en aanwezig zijn, en meer opletten bij wat je communiceert in je eigen omgeving, in je eigen kring met je vrienden.

Saturnus de heer van karma staat op 3 graden Vissen staat precies vierkant Zon en Mars. Saturnus in Vissen vraagt ons om een dieper geloof te hebben in het grotere goed van iedereen. Geloof te hebben in de reis die je maakt, in het vermogen om te zien dat er een grotere visie is.

We zijn onderdeel van een grotere kosmos. We zijn niet alleen in dit bestaan, en het vertrouwen dat we moeten hebben is niet wie gelijk heeft of wie er ongelijk heeft. Maar dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, dat is de Vissen kwaliteit, geen grenzen.

Dus Saturnus brengt de Karma op elke actie, dus denk eerst na voordat je iets doet. Weet dat jouw actie gevolgen zal hebben voor andere mensen. Saturnus staat op de top van een T-vierkant naar de Maan, de Maan staat in Tweelingen. Dus Saturnus zegt: neem verantwoordelijkheid voor je emoties en voor de dingen die je zegt en deelt.

Het t-vierkant tussen Saturnus, de Maan, de Zon en Mars in beweeglijke tekens, staat voor verandering. Welke dingen die niet voor je werken wil je nu veranderen, waar Saturnus bij betrokken is, wil je nu veranderingen op de lange termijn.

Als je nu een lange termijn verbintenis wil aangaan, moet je lang en diep nadenken waar je aan begint en verantwoordelijkheid nemen. Saturnus in Vissen, vanuit iets dat in lijn zal zijn met je ziel.

Dit is en tijd dat we in de wereld veel verstoringen zien, aan de andere kant zien we ook veel mensen die ontwaken, die voelen dat er een ziel is. Dat er iets groters is dan wij zelf. We zijn allemaal met elkaar verbonden, verbonden met een magnetisch veld.

Bij alles wat we doen ondersteunen we elkaar of beïnvloeden we elkaar. Dus dit is de verantwoordelijkheid die we moeten nemen, het besef en begrip dat wat we daar naar buiten brengen. Ook al zijn het alleen gedachten, gedachten creëren realiteit.

Wat is de wet van de aantrekking, wat is manifestatie? Het zijn je gedachten en gevoelens, daarom proberen we onze pijn te helen. We gaan niet naar buiten met onze pijn, maar met een meer volwassen houding die onze groei ondersteund, maar ook de groei van andere mensen.

Het is belangrijk om aanwezig te zijn, kijk wat er gebeurt, kijk naar de dynamiek. Wat is de reden dat je je zo voelt, en je zult er altijd achter komen wat er onder zit waardoor je zo reageert. Je kunt er naar kijken en dat begrijpen en dan langzaam de nodige stappen nemen om te veranderen als dit niet gewenste situatie voor je is.

Er is nog een t-vierkant en de apex planeet is Pluto in Steenbok die exact vierkant staat met Venus in de Zuidelijke Maansknoop in Weegschaal en de Noordelijke Maansknoop in Ram. Dit is en relatie dynamiek. Pluto staat op de top van dit t-vierkant, wanneer Pluto erbij betrokken is, in welk aspect dan ook, weten we dat er een grote transformatie plaatsvindt. We zien dit in de wereld en individueel.

Tijdens deze volle Maan staat Venus in de Zuidelijke Maansknoop in Weegschaal en vraagt ons om eens goed naar onze patronen te kijken van relaties. Bij Venus draait alles om relaties, verbondenheid. Hoe is de relatie allereerst met jezelf?

Hoe stap je in een relatie, ben je afhankelijk, codependent? Weegschaal. Zeg je niet je waarheid, ben je besluitvaardig in je communicatie, denk je dat je gelijk hebt of ga je je waarheid uitspreken, Ram.

Ram zegt: ik ga niet meer mijn kracht weggeven, ik ga mijn waarheid uitspreken op en diplomatische manier. Breng balans, vrede, harmonie en breng het op een lijn met spreken van je waarheid. Wees hier trouw aan jezelf, je kunt niet toestaan dat andere mensen de controle over jou nemen. Dat is Pluto op de top van deze configuratie.

Je kunt de ideeën van oude structuren, Pluto in Steenbok, geen grip laten krijgen op wie je bent en beslissen wat juist is in je relatie. Oude overtuigingen en oude systemen moeten worden losgelaten, moeten worden getransformeerd. En wanneer er iets sterft, is er chaos.

Dus alles structuren brokkelen af en sterven af en er is chaos wanneer dit gebeurt omdat we ons onzeker voelen bij het creëren van het nieuwe. Maar altijd als iets sterft, wordt er altijd iets herboren. En dat is waar we ons bevinden.

En om deze geboorte succesvol te laten zijn en iets nieuws te creëren moet we de zaadjes planten. Heb je een visie, zie je het grote plaatje voor je van de toekomstige jij? Dit is de essentie van deze Volle maan, en ik denk dat het een bekrachtigende Volle Maan is om aanwezig te zijn, om je bewust te zijn van de woorden die je gebruikt, van de gedachten die je hebt omdat dit je realiteit zal creëren.

En de berichten die je deelt en wat voor vibratie die berichten hebben. Welk soort effect zou je willen creëren in de wereld. Ieder van ons heeft de kracht om een enorm effect op anderen te creëren.

Laat me weten wat je nu denkt, van waar je bent in je proces.

P.S. Als je een diepgaande, gedetailleerde, zo nauwkeurig mogelijke privé reading van astrologie wilt die op jou van toepassing is, dan kan dat met je geboortehoroscoop. En je kunt met mij werken, want ik ben een fulltime werkende astroloog. En ik weet dat de meeste van jullie dit weten, maar sommige van jullie lezen mij hier voor het eerst.

Ik werk met klanten 1-op-1 op een dagelijkse basis, met consulten en ondernemerscoaching, Als je geïnteresseerd bent om een reading van mij te krijgen kun je me vinden op mijn website die is astro-essence

Je kunt direct naar aanbod gaan en een keuze maken en bij online afspraak, boek nu online. En als je voor het eerst klant bent, kun je voor het Zoom consult van 1.5 uur gaan: Ontdek je Hoogste Potentieel of een Astrologische Business Reading, voor ondernemers met een KvK inschrijving.

Als je als bestaande klant vragen hebt en een vervolgconsult wilt dat kan in een consult van 1,5 uur, dit vindt plaats via een live Zoom-videogesprek en wordt opgenomen, zodat je deze later opnieuw kunt bekijken.

Happy Full Moon!

Mary van Belzen