Ben jij toe aan een volgende stap in je Business? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wil je weten wat jouw levensdoel, jouw roeping is?

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Mary van Belzen van Astro-Essence. Ik leer je hoe je astrologie kunt toepassen in je bedrijf.

Ik help bewuste vrouwelijke ondernemers om hun levensdoel hun roeping te vinden en te leven. Zodat ze met bezieling een business kunnen bouwen en daarmee een goed inkomen kunnen verdienen.

Met mijn bijzondere methode, vanuit de astrologie heb ik al meer dan duizenden vrouwen geholpen om hun levensdoel te vinden en te leven en van daaruit een business te bouwen.

Vanuit de astrologie en met de horoscoop kan ik verder kijken dan dat een reguliere coach doorgaans doet, het is een extra deur die toegang biedt tot kennis en inzicht die verder reikt dan de gemiddelde coach.

Het mooie van coaching op basis van je horoscoop is dat astrologie een mooi instrument is om te kijken waar je levensdoel over gaat, wat je allemaal in huis hebt. Wat je talenten en zielskwaliteiten zijn.

Wat je valkuilen zijn. Want hoewel het ondernemerschap mooie dingen met zich meebrengt, bestaan er ook zeker valkuilen. En hoe beter jij je gaven en valkuilen kent, des te beter je ook jouw gaven kunt gaan inzetten.

Wat je allergieën zijn, wat je potentie is en waar uitdaging ligt. En wat voor soort business, doelgroep en programma’s daarbij passen. Mijn inzichten en kennis deel ik vanuit de astrologie en vanuit mijn eigen ervaring.

Bekijk mijn Youtube video en ontdek hoe je astrologie kunt toepassen in je bedrijf.


Bouw je eigen Business vanuit jouw levensdoel!


Bekijk nu mijn nieuwe video op mijn Youtube kanaal. Deze Business strategie is goud waard!


Waar kan ik jou mee helpen? Je astrologisch typeJe levensdoelUnieke gaven en talentenDoelgroepAanbodStrategieKernboodschapAnders …

Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

Tot gauw!

Mary van Belzen
Astrologisch Business coach

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀