Er is iets wat ik heb opgemerkt in mijn werk…
Ik heb gewerkt met mensen die heel vermogend zijn of zijn geweest. Een eigen zaak hadden of een holding.
En wat me opviel is dat zij hun succes hadden bereikt vanuit hun ego, maar nu leeg waren op hart en ziel gebied.
Ze missen iets, maar weten niet wat.

Hun ego maakte hen koude zakenmensen zonder compassie, ze werkte alleen voor het geld. Nu ze geld hadden waren ze niet gelukkig. Hun relaties waren slecht, ze hadden geen voldoening en dat gat was niet te vullen met veel geld op de bank, dure huizen, auto’s en bezit.

De nummer 1 valkuil van elke ondernemer: de meeste ondernemers hebben een verkeerde focus, hun aandacht gaat naar meer klanten, meer omzet, meer bekendheid.
Marketing, sales, strategieën. Allemaal zeker heel belangrijk, maar zonder persoonlijke ontwikkeling blijft succes heel vaak uit.

Door te proberen op wilskracht en hard te werken SUCCES te behalen. Maar je creëert hiermee het tegenovergestelde, veel stress – met als gevolg een grote kans op een BURN-OUT.   

Ik ben ook in deze valkuil van succes gestapt. Constant met je werk bezig zijn heeft impact op je gezondheid, relaties, vitaliteit.

Plannen en doelen worden vooral vanuit het lineaire denken, het linkerbrein gemaakt. In het nieuwe tijdperk zijn vrouwelijke waarden belangrijk. We gaan van het mentale naar intuïtie, van hoofd naar hart.

In het nieuwe succes gaat rijkdom verder dan geld en succes…

Het nieuwe succes gaat over: Hoe gelukkig ben je?

Hoe zou jou leven eruitzien als je rijkdom ervaart op alle gebieden van je leven?

Hierbij wil ik je graag persoonlijk uitnodigen voor een gesprek hoe je meer flow in je business kunt creëren en makkelijker overvloed kunt aantrekken.

Direct aanmelden via de link Klik op gratis strategie gesprek.

Mary van Belzen
Astro-Essence

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee een goed inkomen verdienen.

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀