De afgelopen jaren heb ik duizenden coaches, therapeuten en adviseurs geholpen en velen van hen beschikken over een “intuïtief vermogen”. Het geeft een enorme potentie aan je bedrijf als je dat hebt.

Maar wat is het precies? Intuïtief vermogen komt in de basis neer op de diepe wijsheid die in je verborgen zit. De wijsheid van je voorouders, je connectie met dat wat groter is dan jij, je helderwetendheid, de gaven waarmee je geboren bent.

Met jouw unieke gaven heb je een vernieuwende werkwijze en visie op wat er nodig is voor een klant. Je hebt iets ontdekt wat nog beter werkt dan hoe je collega’s het doen. Omdat je een extra deur hebt, waardoor je verder kan kijken.

Gewoon door ervaring en een hoge graad aan kennis en ervaring uit vele vorige levens, het combineren van je unieke gaven en inzichten uit verschillende vakgebieden en/of het samen brengen van informatie.

Je hebt een belangrijk zintuig en dat is je 6e zintuig.
En juist dit zintuig geeft toegang tot jouw wijsheid.
Als je van hieruit werkt dan zie je de samenhang en het grotere geheel en weet je precies wat je te doen staat en wat voor jou de bedoeling is in dit leven- en ook in je werk.

Je vernieuwende werkwijze en visie komt voort uit je wens om je klant nog beter te helpen. Zo simpel is het.

Dit kan op heel veel gebieden zijn:

1. Ondernemen
2. Business
3. Communicatie
4. Familiepatronen
5. Leiderschap
6. Gezondheid
7. Relaties
8. Financiën
9. Levensdoel
10. Carrière
11. Teams
12. Spiritualiteit
13. Profileren
14. Design
15. Zingeving
16. Welzijn
16. Healing

Ondernemers met een intuïtief vermogen zijn de nieuwe leiders. Ze hebben de hoogste potentie om goed te verdienen, veel vrijheid te hebben en een leven vol vervulling te creëren. Jouw gaven zijn goud waard.

Maar hoe haal je er het meeste uit? De meest heldere, inventieve oplossingen kunnen onzichtbaar blijven of je hebt een enorm talent en je verdient er niet genoeg mee.

Om het maximale uit je intuïtieve vermogen te halen, is het nodig om te investeren in je ondernemersvaardigheden.

Jij en ik kunnen hier een “perfecte match” zijn. Ik leer je om je intuïtieve vermogen op de beste manier te vergulden. Voor jou betekent het dat je heel goed kunt verdienen met je gaven.

Er is eigenlijk maar 1 probleem. Mensen met een intuïtief vermogen zijn vaak niet echt “zakelijk”. Ze hebben een weerstand tegen marketing en sales.

Ben jij zo iemand? Dan gaat het niet werken… daar ben ik eerlijk in.

Maar mocht je de ondernemer in jezelf willen ontplooien: iemand die bereid is om de kennis toe te passen, die bereid is om te investeren, die stappen durft te zetten… dan ben je bij mij aan het juiste adres.

De 10 Stappen Soul Challenge kan dan een goed begin voor je zijn. 

De 10 Stappen Soul Challenge op basis van de astrologie is voor alle coaches, therapeuten en adviseurs die op basis van hun intuïtieve vermogens een bedrijf willen bouwen met een goede omzet.

Je leert:

·  De eerste stap die je als hoogsensitief persoon dient te zetten is het verbinden met het veld van oneindige potentie, dit veld is zichtbaar in je geboortehoroscoop
·  Ontdek in deze Challenge hoe je jouw zesde zintuig voor je kunt laten werken in je business, niet alleen in het ontwikkelen van producten en diensten of het uitzetten van je koers, maar ook in het aantrekken van de juiste mensen en kansen en wat voor jouw ziel nu de bedoeling is!

Ontdek waar je werkelijk toe in staat bent en open de weg naar jouw oneindige potentieel.

Hoe je een unieke doelgroep vindt die een grote aantrekkingskracht heeftHoe je je eigen programma’s maakt met een grote waarde De beste en nieuwste marketingstrategieën om de juiste klanten te werven (ondernemers, coaches, therapeuten)

Na 5 maanden:

Kijk je terug en zie je dat het fundament van je eigen bedrijf staat als een huis;Zie je in dat deelname aan De 10 Stappen Soul Challenge jouw transformatie is geweest naar het leven van je purpose.Hoe je vanuit rust en vertrouwen werkt, zodat je genoeg tijd voor jezelf en je dierbaren hebt en nog veel meer!

Let op: Dit aanbod is TIJDELIJK beschikbaar!

Vanwege de feestelijke december maand geldt er nu nog een lage prijs voor De 10 Stappen Soul Challenge! Meldt je snel aan, de prijs gaat binnenkort omhoog.

Meld je direct aan via deze link

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in mijn programma!


P.S. je vragen zijn welkom, dat kan door een reply te sturen op deze blog.
Groetjes, Mary

P.S. Wil jij je laten inspireren om het roer om te gooien? Ben je op zoek naar antwoorden, een verandering van koers of wil jij jouw blik verruimen met een vernieuwende visie, verfrissende invalshoek en inspiratie? Zodat je van 2023 een buitengewoon jaar maakt. Dan is dit programma voor jou. Het programma waar je ontdekt hoe je van je bedrijf een Soul Business maakt. Dit programma is niet voor iedereen. Geïnteresseerd? Klik hier om naar De 10 Stappen Soul Challenge te gaan