Napoleon Hill deed 20 jaar lang onderzoek naar de denkwijze, handelwijze en vooral zienswijze van mensen die hun dromen waarmaken. Hij bestudeerde 500 zeer uitzonderlijke mensen, zoals Thomas Edison, Henry Ford en Alexander Graham Bell en hij liet 15.000 modale mensen vragenlijsten invullen over hun levenswijze.

Hill zijn meest bekende boek ‘Think and Grow Rich’ werden meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. Het staat daarmee sinds 2015 nog altijd in de top 10 van de meest verkochte boeken ter wereld.

En wat bleken de 3 voornaamste redenen te zijn waarom mensen in de middelmaat blijven steken? Dit zijn ze:

1. Gebrek aan een overkoepelend levensdoel
2. Iets doen wat je niet met hart en ziel doet, compromis in plaats van commitment
3. Verkeerde partnerschappen (zowel persoonlijk als zakelijk)

Als ik het over een levensdoel heb, bedoel ik iets waar je voor wilt leven, iets waar je je hele leven aan wilt wijden.
Een van de beste manieren om in de flow te zijn is om van je passie je werk te maken. Follow your bliss, oftewel, wat je vreugde geeft, zal je overvloed geven.

De reis van je persoonlijkheid naar je essentie is de stap van nemer naar gever, van angst naar liefde, van vasthouden naar loslaten.
Als je vanuit je hart leeft trek je de juiste situaties en mensen aan. Hart is vanuit je kern, vanuit je essentie. Je komt alleen in contact met je diepere zelf, je hogere zelf door boven je angsten uit te stijgen en je hart te openen.

Creëren vanuit je essentie betekent dat je in contact dient te komen met je innerlijke vermogens. Soms vind je door beperking in de buitenwereld de weg naar binnen.

Een levensdoel, een roeping is de maatstaf om alles in je leven op een lijn te brengen met jezelf, daardoor krijg je magneetkracht.
Wanneer je geen levensdoel hebt mis je de werking van een succesprincipe, waardoor je mensen kan aantrekken die jouw droom kunnen delen of ondersteunen.

Als je vanuit je kern leeft, ontplooi je moeiteloos je potentieel. Vergelijk het met een bloem die vanzelf tot bloei komt. De bloem laat gebeuren wat in haar potentieel besloten ligt. Als mens kun je, in tegenstelling tot bloemen, door zelfsabotage je potentieel onderdrukken.
Dat doe je door defensief te leven, tegen dingen in plaats van voor dingen zijn.
Een voorwaarde om in de flow te zijn en je purpose te leven is om uit de weerstand te gaan.

Een groot verschil tussen mensen die succesvol worden en zij die blijven hangen in de middelmaat is dat ze doorgaan waar anderen afhaken. Commitment en heel veel oefenen en leren omgaan met tegenslag zijn noodzakelijke voorwaarden voor succes.

Is dat niet genoeg reden om er meteen werk van te maken?

Vanuit de astrologie kan ik je levensdoel uit je geboortehoroscoop lezen, en een vertaalslag maken naar je eigen business.

Zet je levensdoel, je purpose neer en maak goud van je leven!


Wil je je levensdoel ontdekken en als zelfstandige aan de slag gaan of je bedrijf laten groeien? Geef je op in de online agenda voor een gratis strategiegesprek om te kijken of het iets voor je is.

Klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek met horoscoop en plan en afspraak in. Dan ontvang je een korte vragenlijst. Vul de vragen in en maak duidelijk of we een goede match kunnen zijn, en stuur deze aan mij retour.


PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, stuur me een reply op deze mail.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astrologsich Business Coach
Ontdek je levensdoel


Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, astrologisch businesscoach. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun unieke kwaliteiten om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ 
Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀