Ik hoop dat je een mooie zomer hebt gehad!

Vorige week ben ik teruggekomen van een heerlijke vakantie met mijn dochter en haar twee kinderen. We hebben een paar weken gelogeerd in een hotel in Cran Canaria. Erg genoten van de zon, zee, strand, natuur, de rust, vis eten op het terras aan zee en van de mensen daar.

Ik heb een fantastische tijd gehad. Wat ik leuk vind is dat de mensen elkaar begroeten en elkaar willen ontmoeten. Spanjaarden zijn leuke mensen, ik mag ze graag, ze hebben dat vuur, ze zijn vrolijk, hartelijk, spontaan, praten makkelijk, hebben passie, houden van muziek en dansen, veel humor, ze zijn gemoedelijk.

Vakantie is voor mij een tijd om weer de batterijen op te laden, dat herken je wel denk ik. In een andere omgeving, bewust kiezen om mijn business los te laten en alle dagelijkse besognes. Ik heb voor het eerst mijn laptop niet meegenomen. Ruimte maken voor wat er echt toe doet. Samen met mijn familie, in de natuur, aan het water, in de rust en stilte vertrouwen op wat gaat komen.

Soms moet je de verbinding verbreken om opnieuw verbinding te maken met wat belangrijk is.
Om jezelf te kennen door je niet te laten afleiden door technologie is het begin van de relatie met jezelf. In een wereld waar alles zo druk is, is het loskoppelen van externe factoren om opnieuw contact te maken met jezelf het belangrijkste dat je kunt doen. Het is absoluut essentieel voor je groei en wijsheid. Disconnect to connect. Waarin je intuïtie gaat spreken. Intuïtie is de taal van de ziel, ze komt vanzelf op wanneer je geest rustig is.

Dus zie je intuïtieve vermogen als basis van waaruit je waarde creëert. En zet je innerlijke kompas in bij strategische keuzes voor meer impact. Intuïtie in business, is de sleutel voor the next level. Ik geloof oprecht dat je met je intuïtieve vermogen in je business het verschil kan maken. Ik wil dan ook niets liever dan ondernemers hierin helpen.

Ik heb weer nieuwe energie en klaar om weer aan de slag te gaan en verder te gaan met mijn zielsmissie, en die is: bewuste ondernemers laten leven en werken vanuit hun Essentie. En daar een goed inkomen mee te verdienen.

Ik kijk ontzettend uit om de komende vier maanden van dit jaar om heel veel ondernemers te helpen om nog echt voluit te gaan. Ik hoop dat jij het ook voelt bruisen van enthousiasme na de zomervakantie. Ik help je graag met het realiseren van je dromen en verlangens.

Wil je zakelijke groei realiseren? Ontdek dan je spirituele vermogen en wie jij in essentie bent. Onderneem vanuit je essentie in plaats vanuit al die beperkende gedachten en twijfels.

In vijf maanden De 10 Stappen Soul Challenge maak je kennis met je aangeboren vermogen. Daarvoor gebruik ik de Astrologie. De Horoscoop maakt superduidelijk wat je niet bij jezelf ziet, maar wat jou wel beperkt in je groei.

De astrologie is een unieke methode, het inzicht in jou is persoonlijk. Het geeft daarom ook geen standaardoplossing maar het brengt je terug naar je hoogste kwaliteiten. Want hoe het kan anders dat het de ene ondernemer extreem succesvol is en de andere niet, terwijl ze exact hetzelfde doen?

Ik ben gediplomeerd Astroloog en gebruik de horoscoop al jaren in mijn coaching en training.

Met de Astrologie ontdek je het antwoord op deze vragen en weet je meteen wat je eraan kan doen om te leven en te werken volgens je ware natuur.

·         Wat zijn de dingen die jij gelooft?  
·         Waarom vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn?  
·         Wat veroorzaakt twijfel bij jou?  
·         Waarom wil jij het belangrijkste niet belangrijk maken?  
·         Wat zijn jouw excuses?  
·         Waarom leg je de lat zo hoog, of juist zo laag?  
·         Waarom is het voor jou moeilijk om meer klanten te krijgen?  
·         Waarom is het moeilijk om te verkopen en een goede prijs te vragen?
 
Werken vanuit je spirituele vermogen brengt zichtbare verbetering op het persoonlijke en het zakelijk vlak. Het inzetten van je intuïtie in je onderneming kan niet anders dan goede resultaten opleveren. Sterker nog, het geeft je vleugels om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Dit zijn de voordelen voor je bedrijf als je je bedrijf bouwt op je spirituele vermogen:

·         Je krijgt autoriteit op jouw vakgebied    
·         kunt het werk doen wat je het allerliefste doet (als je doet wat je leuk vindt dan ben je nooit aan het werk)
·         Je voelt je met je werk verbonden omdat je iets doet wat bij je past  
·         Je hebt een duidelijke richting  
·         Je kunt je diensten makkelijker promoten
·         Je kunt veel beter duidelijk maken wat de resultaten zijn van je werk  
·         Je krijgt de juiste klanten. (de juiste klanten zijn heel loyaal aan jou, ze komen keer op keer terug)
·         Je krijgt meer klanten (klanten haken aan op jouw onderscheidend vermogen)Je hebt de hoogste potentie om goed te ·         verdienen (je weet waarom je doet wat je doet, dat kan jou enorme rijkdom brengen)
·         Je kunt goede prijzen vragenJe hebt enorm veel motivatie, passie en overtuigingskracht in jouw werk, dit maakt je
·         aantekkelijk
·         Je kunt met jouw unieke kwaliteiten makkelijker het leven creëren zoals jij dat wiltJe hebt meer autonomie en vrijheid.
·         Je hebt een leven vol vervulling  

Als je echt wil groeien, moet je dingen anders doen dan je altijd deed.
Ben je daartoe bereid? Jij maakt de keus.

Astrologie geeft inzicht in wat je anders kan doen en hoe. Met een enorme impact op jouw groei.

Doe mee met De 10 Stappen Soul Challenge. Wacht niet langer met de groei van je bedrijf.

Neem je kans en doe mee met de Challenge. In deze 5 maanden behandel ik de meest essentiële onderwerpen die enorme impact hebben op je persoonlijke en zakelijke groei.

Meld je hier aan: De 10 Stappen Soul Challenge

Super als je erbij bent!

Mary van Belzen

Astrologisch Business CoachP.S. Stel je vragen over het programma via een reply op deze mail.

  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀