Waar ik het met je over wil hebben is begrijpen hoe je jezelf kunt opbouwen in termen van je aangeboren kwaliteiten ontdekken en inzetten als ondernemer om daadwerkelijk een praktijk te hebben en het soort klanten aan te trekken waar je echt naar verlangt.

 

Er zijn zoveel mensen die beweren dat ze een eigen praktijk willen voor dit of die soort klanten. Maar de vraag is: wordt je het soort coach of therapeut waar dat soort klanten naar op zoek zijn?

 

Je weet dat het beide kanten op gaat. Word jouw klant het soort klant waar jij naar op zoek bent. We moeten allemaal zijn wat we willen aantrekken.

Dus al je de juiste klanten wil aantrekken, dan betekent het dat je moet gaan werken aan bepaalde onderscheidende factoren in jou als een ondernemer.

 

Want klanten die goede resultaten willen behalen voelen zich aangetrokken tot experts. Het beste wat je kunt doen is aan jezelf gaan werken. Want hier is de echte deal. Je kunt niet wachten op nieuwe klanten om een expert te worden.

 

Je moet een expert zijn voordat een klant je als expert herkent. Dus je moet een expert zijn voordat je ooit een bloeiend bedrijf hebt. Want een klant die geschikt zou zijn als jouw klant zou naar jou moet kunnen kijken, en je als expert herkennen. Kan een klant momenteel naar je kijken en je als expert herkennen?

 

Een wijs persoon bouwt haar huis op een fundament van kosmische wetten, en haar huishouden bloeit, maar de dwaas die geen spiritueel inzicht heeft, breekt het af met haar eigen handen door kosmische principes te negeren.

 

Dus de wijze persoon bouwt haar huis, bouwt haar business en het bouwen is iets waar ik mee te maken had tijdens een gesprek met een klant die ik onlangs had. We spraken over hoe bouwen nooit begint met de daadwerkelijke fysieke constructie.

 

De wijze persoon bouwt haar huis op een fundament van universele voorschriften. Maar de business die ik nu heb, begon niet met hamer en spijker en bakstenen. Bouwen begint nooit met bouwen. Succesvol bouwen begint met een concept en een ontwerp.

 

Dus een ondernemer die een goedlopend bedrijf heeft, en de juiste klanten die voor een goed inkomen gaan zorgen, moet een concept en een ontwerp voor haar business ontwikkelen. Dat samenvalt met de uitkomsten waar zij naar op zoek is.

 

Dus je kunt niet op instagram oppervlakkige teksten delen, of ´tegelbordjes wijsheid´, of halfnaakt dansjes doen en aan de andere kant zeggen wanneer wordt mijn praktijk nou winstgevend. Nee, een wijs persoon bouwt haar huis en jij bouwt je business met de beginselen van het bouwen van je huis. Begin met het bouwen aan jezelf. Het beste wat je kunt doen dat tot de soort resultaten leidt waarvan je zegt dat je het wenst, is om jezelf op te bouwen.

 

Want onthoud dat klanten naar je toekomen, je aantrekken en je kiezen omdat je een expert bent, geen algemene coach die nog een expert moet worden. Maar een coach of therapeut die een expert is.

 

Een wijze coach of therapeut accepteert klanten die al gemotiveerd zijn, ambitieus zijn, die resultaten willen, die willen investeren. Niet een klant die zij moet motiveren, maar een klant die al gemotiveerd is.

 

Nee, jullie herkennen elkaar, een coach of therapeut van hoge waarde maakt van zichzelf de expert, die een klant aantrekt die gemotiveerd is en samen bouwen ze een bloeiend bedrijf.

 

Dus het beste wat je voor je toekomst kunt doen is nu aan jezelf werken. Dit is de reden waarom je mij hoort zeggen: je hebt op dit moment geen opleiding nodig met nog meer vakinhoudelijke kennis, wat je nu nodig hebt is je terugtrekken uit al deze tijdrovende bezigheden en al deze pogingen die nergens toe leiden. En je moet jezelf bij elkaar rapen.

 

Want de coach of therapeut die bereid is te functioneren als een professional van hoge waarde maakt zichzelf de expert die de hoogwaarde klanten aantrekt.  

 

Terwijl andere professionals worstelen en zeggen,  er zijn geen goede klanten te vinden. Dat zeiden ze al 20 jaar geleden. De realiteit is, wanneer jij jezelf maakt tot wat je probeert aan te trekken, het universum klanten op jouw pad zal brengen die geschikt voor je zullen zijn.   

 

Vaak krijg je als professional niet de resultaten die je wilt, omdat je niet klaar bent voor hoogwaardige klanten, je bent niet echt klaar voor een bloeiende praktijk. Dus het beste wat je kunt doen is je terugtrekken en aan jezelf bouwen.     

 

Zodra jij je hoogwaardige kwaliteiten ontdekt en gaat inzetten wordt je de expert die klanten gaat aantrekken waar je echt graag mee werkt waardoor je praktijk winstgevend word.

 

En daarom mijn vriendelijke herinnering voor jou:

Je kunt nu nog gebruik maken van dit aanbod tot zondagavond 26 november 2023 om 23:59 uur.

Groeten,

Mary