Ik weet dat veel ondernemers zich laten tegenhouden vanwege belemmerende overtuigingen en onzekerheid.

Je vraagt je af:

·         Waar ben je nou echt goed in, wat is jouw unieke talent   ·         Wat voor dienst je in hemelsnaam in de markt gaat zetten   ·         Waar moet je beginnen   ·         Wie is je doelgroep   ·         Welke tools je allemaal nodig hebt voor het maken van een ·         programma   ·         Hoe je een klantenlijst opbouwt   ·         Hoe breng je een geldstroom op gang

Je voelt je soms overweldigd en ziet door de bomen het bos niet meer.

Toen ik ooit begon aan mijn opleiding astrologie wist ik van te voren niet dat ik dit ging doen.
En al helemaal niet of ik dit kon doen.

Wat ik wel wist is dat astrologie mij enorm fascineerde, ik moest en zou er alles over weten en wilde er heel goed in worden.  Ik heb er in de tijd dat ik studeerde heel veel voor aan de kant gezet.

Toen ik klaar was met de opleiding voelde ik me nog geen astroloog. Ik miste het GELOOF en VERTROUWEN dat ik daar mijn werk van kon maken. Mijn grootste EYEOPENER was toen ik aan een vriend vertelde dat ik met astrologie bezig was en hij vroeg of ik er mijn werk van ging maken en ik zei: “Ja maar, dat kan niet”. Want dat hadden anderen mij verteld, dat je er niet van kon leven. Hij zei toen tegen me: ‘’WIE ZEGT DAT DAT NIET KAN!’’ Ik vond het doodeng wat hij zei. In mijn hoofd was dat onmogelijk. Zijn woorden sloegen in als een bom, en duwde mijn oude overtuiging omver.

Herken je dit: Je zit enerzijds vast op die rotonde van gedachten door het denken in hokjes en anderzijds vast omdat je nog niet groot kan of durft te denken.


Groeien gaat gepaard met weerstand. Zonder weerstand is er geen groei mogelijk. Als je binnen je veilige comfortzone blijft zal alles blijven zoals het is. Als mens zijn wij onderdeel van de natuur. Zoals een bloem zich altijd naar de zon richt, zo is de mens ook altijd gericht op groei en ontwikkeling. Het is een essentiële behoefte van ieder mens.

De mens bloeit als hij mag doen wat hij goed kan. Als er geen groei is, is er stilstand, en als er stilstand is komt er achteruitgang.
De mens is geboren met talenten, gaven en potentie, soms duidelijk aanwezig en zichtbaar, maar heel vaak nog verborgen. Toch heeft ieder mens een basisbehoefte om zijn talenten, vaardigheden en competenties te ontwikkelen en te laten groeien. Wanneer je geen persoonlijke, geestelijke of spirituele uitdaging en groeidoelen stelt voor jezelf, of als de groei ontbreekt of door mensen in je omgeving afgeremd wordt, dan vervlakt je geest en raak je verveeld. Je bouwt daarmee dagelijks frustratie, ergernis en boosheid op door niet je volle potentieel in te zetten.   Onderzoek wijst uit dat de gelukkigste mensen mensen zijn die volop hun talenten en vaardigheden ontwikkelen en inzetten. Het geeft zin aan het leven om iets waardevols toe te voegen door datgene wat jij te bieden hebt.

Dat wat vertrouwd was laat je los om een stap te zetten in een nieuwe richting. Het onbekende maakt onzeker en je weet niet zeker of het gaat lukken.


Hoe ga je als ondernemer om met deze onzekerheid?


7 lessen van Mary’s eigen Reuzensprong
1. Geloven in de kracht en potentie van jezelf. Breng je positieve eigenschappen en unieke kwaliteiten in kaart. Iedereen heeft bepaalde talenten, kwaliteiten of mooie eigenschappen. Schrijf dit eens voor jezelf op.     2. Hoge doelen stellen. Stel realistische maar uitdagende doelen.

  3. Investeren in jezelf. Investeer in persoonlijke groei en ontwikkeling. Neem je de komende tijd voor om een cursus of opleiding te gaan volgen. Wie weet wat voor verborgen talent je in je hebt zitten!     ‘’Never let money be an obstacle to fulfill your dreams” – Jim Rohn     4. Onvolmaaktheden accepteren. Waardeer jezelf zoals je bent, met je onvolmaaktheden. Bedenk bij nieuwe dingen die je doet dat het normaal is dat je iets niet gelijk kunt. Je presentatie ging niet perfect, maar dat is geen ramp, als je het 10 keer gedaan hebt wordt het makkelijk.     5. Probeer nieuwe dingen uit. Stap uit je comfortzone om iets nieuws te proberen om zo nieuwe ervaringen op te doen, vaardigheden te ontwikkelen of inzichten te verwerven. Zoek een nieuwe omgeving op.

6. Impact durven hebben op anderen. Impact begint bij jezelf. Eerst weten wie jij bent, waar jouw kracht ligt, jouw potentie. Echt bereid zijn eerst bij jezelf te komen en wat je wil. Vanuit daar kun je naar buiten. Door impact te maken zorg je voor een blijvend effect op mensen en omgeving. Je zorgt met jouw natuurlijke talenten voor echte verandering in de maatschappij. En door bij jezelf te blijven maak je ook de impact die bij je past. Impact maken kan niet zonder moed. De moed om bij jezelf te blijven, je niet aan te passen aan verwachtingen van anderen. Je angsten onder ogen te zien en deze aan te gaan. Iedere keer als je doet wat je je voorgenomen hebt om te doen, groei je. Het zorgt ervoor dat je het leven leidt wat bij jou past. Dat je betekenis geeft en een bijdrage levert aan de wereld op jouw manier. Dan maak je echt impact.     7. Visualiseren. Visualiseer je bedrijf als je een grote sprong gemaakt hebt. Stel je toekomst voor zoals je hem zou willen vieren. Wat voor soort werk je doet. De klanten met wie je werkt. Het inkomen dat je verdient. De vrije tijd die je hebt. Het gevoel dat je hierbij hebt. Formuleer het alsof je het nu al hebt! Voel er een sterke emotie bij.   Het allerbelangrijkste is dat je het ongemakkelijke gevoel er laat zijn en belemmerende overtuigingen en of onzekerheden niet bepalend laten zijn voor de keuzes die je echt wil maken vanuit verlangen.

Tijdens de transformatie wint je verlangen het van de angst!

Je liefde is groter dan je angst.


Door te kiezen voor vertrouwen, elke keer weer.


Waar kies jij voor?


Waar mag jij op vertrouwen?


Ik heb dus geleerd dat het succes van je eigen bedrijf staat of valt met het bepalen van je unieke talent. Dat is de basis, het fundament!

Om je daarmee te helpen heb ik een programma van 10 stappen waarin ik je leer om door een andere bril naar jezelf en naar je eigen werk te kijken. Voor 1950 euro (inclusief BTW,) is deze aankoop het keerpunt van je bedrijf.
In 10 sessies leer ik je, door middel van 1,5 uur persoonlijke Zoom sessies:

· Wie ben jij, wat wil jij, wat kan jij en wat maakt jou uniek? Zodat jij in één oogopslag anders bent dan al je collega’s en klanten heel bewust voor JOU kiezen

· Het kiezen van je core business, hoe doe je dat? We definieren je eigen werk via een stap voor stap systeem tot in detail   ·  Je ideale klant: van wie word je blij en met wie zou je nu het allerliefste en allerbeste kunnen en willen werken    
Met als resultaat dat je je levenswerk met je inkomen gaat verbinden

Met 3 klanten heb je je investering al terugverdiend. Is dit interessant voor jou? Meld je dan hier aan. Klik op de link voor meer informatie:


https://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/de-10-stappen-soul-challenge


Let op: Er zijn nog 6 plaatsen vrij!


Je kunt je hiervoor aanmelden door hier te klikken.

  Mary van Belzen


P.S. Je vragen zijn welkom via: info@astro-essence.nl


  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀