Beste Mary,


Deze gaven heb je meegekregen toen je geboren werd. En daarbij heeft iedereen een aangeboren verlangen om onderdeel van het collectief te willen zijn. Iets te willen betekenen voor de wereld. We hebben allemaal in verschillende settings dezelfde vraag: Waarom zijn wij hier? Wat is ons doel? Welke unieke eigenschappen hebben we in ons en wat kunnen we ermee doen?

Afgelopen woensdag deelde ik de inzichten met een klant over haar helderheid om door de maatschappij en door de organisatiestructuur heen te kunnen kijken waarmee er al een deel van haar gaven worden geactiveerd. Zij ziet hoe de manier waarop wij de maatschappij organiseren ons geluk beïnvloedt. Zij voelt de reden van het bestaan en ziet hoe mensen gebukt gaan onder hun maatschappelijke plichten en positie.

Ze begrijpt dat de bedoeling van het leven is om gelukkig te zijn. Intuïtief voelt zij aan waar de schoen wringt in een organisatie. De wisselwerking tussen de organisatie structuur en de mens. Als de mens verandert dan heeft dat invloed op de organisatie en vice versa. Als de organisatie structuur verandert dan werken mensen er met meer plezier.

Zij werkt momenteel bij een werkgever in de financiële sector als adviseur bij bedrijfsovernames. Hoewel ze als werknemer een goed salaris verdient, mist zij zingeving en vervulling, omdat het niet haar eigen bedrijf is en niet al haar creativiteit erin kwijt kan en zo niet volledig tot haar recht komt. Daarnaast is zij ondernemer en zet zich in om bestaande teams te herindelen en om de structuur van organisaties te helpen verbeteren naar betere bedrijfsresultaten.

Uit haar horoscoop blijkt dat haar werkelijke kwaliteiten organiseren en besturen zijn en dat ze is geboren om met hart en ziel te werken en invloed uitoefenen vanuit een positie die ze zelf creëert. Dat vraagt dat ze zelf de structuur moet aanbrengen om haar creativiteit vorm te geven. Ze heeft het verlangen om onder haar eigen voorwaarden werken en naar volledige zelfstandigheid en financiële vrijheid, en is toe aan een herontwerp van haar bedrijf.


Je unieke gaven inzetten houdt in:


·         Je bent niet beperkt door de kaders en structuren die ‘vast lijken te staan’ in onze maatschappij  
·         Je bent en kan meer dan de rol en functie die je vervult  
·         Je kan afstemmen op jouw kosmisch bewustzijn, zoals de juiste golflengte van een radio, zo wordt je ook als mens inspirerender als jij afgestemd bent op jouw eigen gaven  
·         Je kan intunen op eindeloze mogelijkheden, op een hoge graad aan kennis en ervaring die je hebt opgedaan in vorige levens om deze in te zetten in je business  
·         Unieke gaven zijn altijd potentieel aanwezig. Je kunt een gave niet aan of uitzetten, je kunt hem wel verborgen houden   ·         Het verschil tussen gaven en vaardigheden is dat gaven van binnenuit komen en aangeboren zijn en vaardigheden van buitenaf komen en aangeleerd zijn  
·         Je activeert je paranormale vermogens en intuïtieve gaven om je werk naar een hoger niveau te brengen en daarmee een klantenstroom en geldstroom op gang te brengen  
·         Je ervaart meer rust, vrijheid en overvloed in je dagelijks leven, omdat je weet dat je tot meer in staat bent en kosmische kwaliteiten volledig benut


Je hebt alleen niet op school geleerd hoe jij actief je unieke gave kan gebruiken. En de kans is groot dat je gaven in de kindertijd ondergesneeuwd zijn. Gelukkig kan je dat je weer herinneren, het leren en activeren!

Het is daarom één van de onderwerpen die ik ga behandelen bij mijn 5 maanden programma. Belangrijk is dat jij je als ondernemer gaat ontwikkelen.

Dit programma is bedoeld voor ambitieuze coaches en therapeuten die een bloeiende praktijk willen bouwen waarmee ze de hoogste waarde voor hun klanten willen creëren.

Heb je hier belangstelling voor?

Plan hier een gratis strategiegesprek met mij als je wilt meedoen met het programma

In dit 5 maanden programma ga je aan de slag om jouw unieke gaven en levensdoel te verbinden met je werk. Omdat je dan veel meer waarde biedt aan de klant, zodat je goede prijzen kunt vragen. Een aanbod te creëren voor de juiste doelgroep, op zo’n manier dat je het allerleukste werk doet en veel vrije tijd hebt!

Groeten,
Mary van Belzen

Astro-Essence

  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀