Ik schrijf een E-book over astrologie en ondernemen.

Wist je dat:

·         dat iedereen van nature een bepaald astrologisch type is?
·         dat jouw astrologisch type alles ‘kleuren’ wat je doet en ziet?
·         dat jouw astrologische type jezelf en anderen inspireren?
·         dat problemen vaak ontstaan door onbalans van je astrologisch type?
·         dat inzicht in je astrologisch type zulke problemen snel kan oplossen?
·         dat de geboortehoroscoop jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen direct zichtbaar maakt?

In mijn E-book Ontdek je je astrologisch ondernemerstype waarmee je zielskwaliteiten en je levensdoel handig kan worden vastgesteld. Bij deze methode hebben talloze ondernemers en bedrijven er baat bij gehad. Dat de astrologie écht werkt, is door die praktijkervaring ruimschoots bewezen!
Het astrologisch ondernemerstype met de zielskwaliteiten en levensdoel vormen de basis voor een nieuwe weg naar persoonlijke groei. Met dit E-book kun je zelf je eigen astrologisch ondernemerstype ontdekken!

In ‘Ontdek je astrologisch ondernemerstype’ koppel ik astrologie aan business, je unieke kwaliteit, je levensdoel en de geboortehoroscoop.

De geboortehoroscoop is een model dat twaalf persoonlijkheidstypen en hun onderlinge interacties beschrijft. Dit eeuwenoude model vindt volgens overlevering zijn oorsprong in Babylonië en later onder meer in Egypte en Rome. Elk van de twaalf typen heeft zijn eigen strategie die succes geeft en ook belemmeringen met zich mee brengt.

De typen verschillen van kernkwaliteiten, in wat ze nastreven, in waar ze hun aandacht op richten, in wat hun valkuil is en in wat ze in zichzelf willen ontwikkelen. De kracht van de astrologie ligt in groeiend zelfinzicht in het karakter van jou als persoon en je bedrijf.

De geboortehoroscoop is een bijzonder goed model om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je kernkwaliteiten zijn. Als je jezelf wilt ontplooien zal dat makkelijker gaan vanuit je kern dan vanuit je persoonlijkheid. Als je de weg naar verandering inslaat zal je in staat zijn je volledig te ontwikkelen.

Veranderen kan alleen als je weet wie je bent, wat je kernkwaliteiten zijn en wat je onbewuste motivatie voor je gedrag is. Vanuit de geboortehoroscoop kan de weg tot verandering veel makkelijker gevolgd worden dan zonder dit model.

Binnenkort lanceer ik mijn E-book over het ontdekken van je astrologisch ondernemerstype. Hierin staat alles wat je wilt weten over astrologische typen en hoe je ze inzet voor jouw bedrijf – zodat jij meer verdient en meer vrijheid ervaart. Meld je hieronder aan en ik houd je op de hoogte. Ook ontvang je af en toe nieuwe blogs in je mailbox over astrologie, persoonlijke ontwikkeling en geld verdienen als ondernemer.

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn nieuwe E-book? Mis het niet en meld je hier aan via het onderstaande email-adres.

Aanmelden E-book Ontdek je astrologisch ondernemerstype: info@astro-essence.nl

Heb je zelf interesse of weet je iemand anders voor wie dit E-book interessant kan zijn? Laat het weten en/of stuur dit bericht gerust door.Hartelijke groet,

Mary van Belzen
Astro-Essence

Mary van Belzen is ondernemerscoach, consultant en oprichter van coachingspraktijk Astro-Essence. Zij ontwikkelde het succesvolle en veelvuldig gebruikte astrologisch type in business.
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀