Wilde je nog meedoen met de Soul Challenge die in januari zal starten?

Je kunt je nog inschrijven!

Bekijk het programma via deze link Als Spirituele Ondernemer heb jij een droom, een visie en een doel en ben je gedreven om deze missie verder in de wereld uit te bouwen.

Je wilt je bedrijf een stevig fundament geven en er van kunnen leven, maar je mist meer kennis in ondernemerschap. Je hebt tools en praktische handvatten nodig in zowel hard- als soft-skills: Financiën, Marketing, Sales, Social Media, Content. Want wanneer jij weet hoe jij meer mensen kan aanspreken met jouw droom, meer klanten kan hebben, financieel stabiel staat en groeit dan manifesteer jij succesvol jouw Spiritual Business!

Voor wie:

De soul challenge is voor alle coaches, trainers en adviseurs, gezondheidstrainers, sprekers, teachers, energiewerkers, (reiki) healers, yoga teachers, (psycho)therapeuten, lichtwerkers die op basis van hun spirituele vermogens een bedrijf willen bouwen met een goede omzet.

Het wordt superleuk, interessant en leerzaam! (En gezellig natuurlijk).

– Voor de (spirituele) ondernemer die actief het verschil wil maken in deze wereld. Mensen die weten dat er meer in het leven zit, dan dat er nu uitkomt.
– Mensen die weten dat kennis, verbinding naar je eigen wijsheid en ervaringen opdoen het meest kostbare in de wereld is. Het goud dat zit in jou. En dat goud ga je delen met de wereld.
– Voor de mensen die gewoon het beste uit hun bedrijf willen halen. De beste klanten willen aantrekken, volledig tot vervulling willen komen in hun werk, heel goed willen verdienen.


Je leert:

Persoonlijke en zakelijke groei
Succesvol te ondernemen
Transformeren van blokkades
Structuur en Actieplan
Bezield ondernemerschap
Geldzaken en geldstroom
Hoe je jouw passie kunt vertalen naar een succesvol businessmodel. Hoe je een unieke doelgroep vindt die een grote aantrekkingskracht heeft. hoe je waardevolle programma’s maakt en verkoopt de beste en nieuwste marketingstrategieën om een klantenstroom op gang te brengen  Hoe je vanuit je high-performance kwaliteiten werkt in lijn met je levensdoel en nog veel meer!  

Let op: meld je op tijd aan, we gaan in januari al beginnen, 1-op-1 astro-business coaching (helemaal vanuit je eigen werkplek kun je meedoen).

Prijs is nog steeds laag!

Koop het programma via deze link

Tot gauw!

Op een bloeiend bedrijf,

Mary