Vertrouw erop dat je ziel een plan heeft en je leidt


Mijn vorige banen in loondienst gingen niet goed. Ik werkte naast mijn bedrijf part/time als cosmetica verkoopadviseur en verkocht luxe schoonheidsproducten voor een bekend merk in een groot warenhuis. Maar ik voelde me niet op mijn plek, ik haalde er gewoon helemaal geen voldoening uit.
Mijn ziel had een ander plan met mij…

Ik had niet genoeg uitdaging, ik zat in een sleur, verveling, omdat het werk niet verbonden was met mijn levensdoel. Ik stond iets te doen wat niet als mijn taak voelde en wat helemaal geen voldoening gaf en mijn eigen werk bleef liggen. Het waren niet mijn werkelijke kwaliteiten. Op een dag nam ik de moedige beslissing om van richting te veranderen. Als ik geen verandering zou maken, zou ik in de sleur blijven die alleen maar erger werd. En mijn ondernemersdroom moeten opgeven.

Het is nu 5 jaar geleden dat ik fulltime in mijn bedrijf ging werken en mijn eerste coaching programma lanceerde. Mijn leven is onvoorstelbaar veranderd. Inmiddels heb ik meer dan duizenden mensen geholpen vanuit de astrologie en mijn heldere waarnemingen. En in de laatste jaren veranderde ik mijn bedrijf naar een exclusieve op astrologie gebaseerde coaching en de business bloeit!

Ik ben zo blij met het aanbieden van Astrologie Consulten, Astrologische Coaching Programma’s. De laatste 20 jaar heb ik veel ondernemers geholpen om hun werkelijk kwaliteiten te ontdekken en die in te zetten om hun levensdoel te leven.

Mijn werk is niet in een rechte lijn gegaan, er waren ups en downs. Je werk hoeft niet altijd even logisch te zijn op het moment – uiteindelijk zal dat wel gebeuren. Alles is allang goed en wanneer je dat realiseert dan kun je terwijl je in zak en as zit ook tegelijkertijd ervaren dat alles goed is en dat ook alles volledig volgens plan verloopt.

Alles wat er gebeurt is precies goed, is precies wat er moet gebeuren maar dat kun je eigenlijk alleen zien vanuit het level van jouw ziel. Want je ziel heeft een plan. En dat plan gaat geheel volgens plan. Het verloopt precies zoals het moet verlopen. En op het niveau van het aardse, het mentale, het fysieke en het emotionele snap je dat soms niet en lijkt het alsof er van alles fout gaat.

Ik zal nog vele jaren mijn eigen werk doen en meer omdat ik niet bedoeld ben voor de traditionele arbeidsmarkt – mijn moeder zei onlangs wat zei het meest bewonderd aan mij is dat ik een echte doorzetter ben, en volhoudt ondanks tegenslag  en nooit opgeef. En hoe moedig en ondernemend ik ben – ik pas nooit in een 9-5 wereld. Ik ben goed in zien wat voor waarde je hebt en daar een eigen aanbod voor bedenken en op de markt zetten.

Ik wil je gewoon aanmoedigen om door te gaan en zeggen dat jij het ook kan. Blijf je focussen op die droom die jij hebt. Op jouw verlangen. Om te ontdekken, wat het is dat je hier te doen hebt in deze wereld. Wat is dat voor jou – waar jij echt goed in bent? Wat is het dat een grote JA wordt van het Universum.

Alles is mogelijk. Je kunt alles bereiken waar je je zinnen op zet!

Vertrouw erop dat je ziel een plan heeft en je leidt, je hebt nog tijd om je aan te melden voor een consult om het doel van je ziel te ontdekken. Om je levensmissie te verduidelijken door verbinding te maken met je ziel. Dit is een diepgaand consult dat je zal begeleiden om jezelf te ontdekken en verschillende facetten van je leven en de symbolische betekenissen ervan te begrijpen.

Meld je nu aan voor een astrologie consult met Zoom opname.

In dit astrologie consult leer je:

Hoe jou verlangen je terugbrengt naar wie je in essentie bent.
Hoe je de moed en het lef ontwikkelt om jouw verlangens te realiseren.
Wat jouw verlangens zijn vanuit jouw diepste weten.
Een diepe duik waarin je dus niet alleen je diepste verlangens helder krijgt, maar ook de handvatten om vanuit jouw verlangens jouw meest unieke werk te creëren!


Boek een astrologie consult in als je helderheid wilt over je levensdoel


Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astrologsich Business Coach
Ontdek je levensdoel 
Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀