Jouw persoonlijke horoscoop voor het jaar 2023!  


Het jaar begon wat traag met Mercurius, Mars en Uranus retrograde. Je kunt je beperkt en geblokkeerd hebben gevoeld om belangrijke beslissingen te maken en veranderingen aan te brengen in je leven. Vanaf 23 januari lopen Mercurius, Mars en Uranus weer vooruit wat betekent dat tot 21 april 2023 alle planeten vooruit lopen.

Drie maanden zonder planeten in retrograde is een bijzonder periode. Wanneer Uranus op 23 januari als laatste planeet vooruit loopt, ben je bevrijd van alle beperkingen die je hebben tegengehouden. Nu alle planeten eindelijk weer vooruit lopen, is het tijd om actie te ondernemen en veranderingen in je leven te creëren. En is er niets wat jou nog tegen kan houden om er een succesvol jaar van te maken.
Een uitstekend moment om weer de taken op te pakken en ook echt stappen te gaan zetten. Mercurius loopt door Steenbok, een aardeteken. Dat maakt hem doelgericht en gestructureerd. Mercurius in Steenbok houdt van concreet resultaat.

Met Jupiter, Saturnus en Pluto die allemaal van teken veranderen dit jaar. En de Maansknopen verschuiven van teken. Deze samenstand gaat voor grote veranderingen en transformaties zorgen op zowel maatschappelijk als persoonlijk gebied. Dit zal een onvergetelijk jaar worden. Het jaar van de grote ommekeer.
Blijf gefocust op je wensen.

Zo maak je van 2023 een succesvol jaar!

Januari is voor zelfstandig ondernemers ook altijd de symbolische start van een nieuwe periode. Er ligt weer een nieuw fris jaar voor je open, met nieuwe kansen. Als Astrologisch Businesscoach vertel ik tijdens een jaarprognose hoe jij van het nieuwe jaar een succes kunt maken.

Wat hebben de sterren voor jou voor het nieuwe jaar in petto? Ontdek het! In je persoonlijke jaarhoroscoop. Het nieuwe jaar, dat betekent ook het begin van een nieuw astrologisch jaar. Met een heel andere energie dan het jaar daarvoor, een nieuwe ronde met nieuwe kansen, kansen op persoonlijke groei.

Wil je weten wat er voor 2023 voor jou in de sterren staat? Wil je weten wat je in het komende jaar kunt verwachten, op gebied van werk, business, geld, succes? Een jaarhoroscoop laat je de mogelijkheden zien op welk gebied je ontwikkelingen en kansen liggen.

Een jaarhoroscoop wordt berekend door middel van je persoonlijke geboortehoroscoop en doet dienst als routeplanner. Het geeft een beeld van de omstandigheden, perspectieven en onderwerpen die in dit jaar bepalend kunnen zijn. In een astrologisch consult worden de belangrijkste vooruitzichten en thema’s besproken en uitgelegd voor het komend jaar. De centrale thema’s in je persoonlijke ontwikkeling.

In je horoscoop ligt een bron van informatie die je inzicht geeft en daarmee kun je je voordeel doen. Berekend wordt je persoonlijke geboortetekening binnen een context van 12 maanden. Hoe bereid je je voor op je taken en doelstellingen. Dat is een uitdaging! Maar wel één die je niet kunt laten lopen. Het gaat om je unieke eigenschappen, over innerlijke drijfveren en talenten. Werken vanuit jouw drive, aan zaken die er toe doen.

Wat komt er het komende jaar op je pad? Hoe bewegen de planeten en welke impact heeft dat op jou? Ik ben geen waarzegster, ik heb geen glazen bol. Wat ik wel doe, is de kosmische informatie interpreteren die betrekking heeft op jou, en die vertalen in concrete adviezen. Daarmee geef ik je een klein kijkje in de toekomst.Erg waardevol om te bepalen of en wanneer je bepaalde keuzes wilt maken!

Welke positieve veranderingen kun je gaan zien in je leven en jouw business in 2023?

Wordt dit een jaar om te genieten en overvloed te ervaren?
Tijdens een jaarhoroscoop zal ik je precies uitleggen hoe je de invloeden van 2023 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou en je bedrijf kan zijn. Na deze inspirerende sessie ben je voorbereid met krachtige tools om de creator van jouw eigen leven te zijn!

Wat voor soort jaar wordt het voor jou?

Kun je een superboost in je business verwachten?
Hoe staat het met je doelen voor de lange termijn?
Waar liggen je grootste uitdagingen?
Wordt het op financieel gebied een goed jaar?
Waar moet je je op focussen?
Is dit het juiste moment om de knoop door te hakken en je eigen bedrijf te (her)starten of door te pakken naar het volgende niveau?
Komt de nadruk dit jaar meer op business te liggen of op je persoonlijke ontwikkeling, of je creativiteit te ontplooien.
Word het een jaar van bezinning?
Of wordt het een actief jaar, van een nieuwe start, een tijd om aan de slag te gaan en om flink gas te geven?

Focus

Weet waarop te focussen voor een succesvolle onderneming.
Ik maak een profielanalyse van jou als persoon vanuit de kennis van de spirituele astrologie in combinatie met mijn ondernemerskennis. Deze analyse wordt persoonlijk met jou in een adviesgesprek besproken.
Door deze methode van profiel/karakteranalyse wordt zichtbaar wie je bent in essentie, wat je talenten, mogelijkheden en valkuilen zijn. Ook wordt zichtbaar wanneer welke mogelijkheden het beste te benutten zijn.

Astro-Essence Jaarhoroscoop

• Profielanalyse waarin talenten, valkuilen, mogelijkheden, drijfveren zichtbaar worden
• Focussen op vragen of zaken waar je graag richting in wil krijgen.
• Tips over hoe dit in te zetten in je bedrijf
• Zoom consult van 1,5 uur
• Beeld en geluidsopname van het consult

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een astrologisch consult.

Ja, ik wil dit graag

Wat kost een jaarhoroscoop en wat levert het me op?

Dit is wat je krijgt:

Inzicht in jezelf
Een kijkje in de toekomst
Overzicht
Perspectief
Persoonlijke groei
Concrete adviezen om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen
Als extra service wordt het gesprek opgenomen. Ik ga zoveel waardevolle kennis en inzichten met je delen en vervolgens ontvang je na afloop via de mail de Zoom opname.  
Een jaarhoroscoop kost 247,- euro incl. btw.

Hoe gaat een jaarhoroscoop in zijn werk?

Nadat je je online aanmeld en een afspraak hebt ingepland, waarin je je geboorteplaats, datum en -tijdstip invult, ontvang je een bevestigingsmail. Ik werk met de nieuwste astrologiesoftware. Daarin voer ik jouw gegevens in om jouw astrologisch profiel te berekenen. Vervolgens maak ik een analyse en gebruik ik mijn heldere waarnemingen. Zo bereid ik ons gesprek voor.

Ons gesprek, jouw jaarhoroscoop, voeren we via Zoom. Ik duid je karakter en wie jij in essentie bent aan de hand van je geboortehoroscoop, ik geef je een prognose van het komende jaar en ik beantwoord specifieke vragen die je me van tevoren hebt doorgegeven, of die tijdens ons gesprek in je opkomen.

Een persoonlijke Jaarhoroscoop 2023

Een gelukkig leven en succesvolle business begint bij jou! Je ontdekt dé sleutel tot zakelijk succes. De sleutel die ervoor zorgt dat je de dingen doet die bij je passen. Dat je je unieke kwaliteiten ontwikkelt. Het is geen hogere wetenschap, het is juist heel simpel. Het is hét geheim van de dingen echt realiseren.

Wil je weten wat dit jaar astrologisch aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een persoonlijke jaarhoroscoop voor 2023.

Ja, ik wil dit graag

Tot gauw!

Mary van BelzenMary van Belzen
Ik ben spiritueel Astroloog en Businesscoach. Ik help coaches en therapeuten om hun bedrijf te creëren met behulp van de astrologie. De horoscoop geeft je inzicht in jezelf. Wie ben je en hoe functioneer je. De astrologie typeert daarin 12 karakterstructuren met 12 aangeboren zielskwaliteiten. Wanneer jij weet met welke structuur jij geboren bent, dan geeft de astrologie waardevolle handvatten hoe jij jouw Ware Essentie leeft.Ervaringen van andere deelnemers

Alle puzzelstukjes vallen. Zoveel herkenning en fijn om te weten wat mijn zielskwaliteiten zijn. Ben op de goede weg. Zoveel duidelijk nu. Een nieuwe fase in Italië en ik mag gaan ondernemen zodat mijn kwaliteiten tot zijn recht komen. Zin in!! Nogmaals dank.

Anita de Jong
LeefsstijlcoachWat een mooi en waardevol gesprek hebben we gehad.
Je gaf me inzichten vanuit de astrologie waardoor ik meer helder ben gaan krijgen waardoor ik tegen bepaalde zaken aan ben gelopen in mijn leven.
En ook wat mijn thema’s zijn en die ik nog tegen ga komen. Ik kan nu door het gesprek allerlei dingen beter met elkaar verbinden en beter plaatsten.
Ook kreeg ik een beter beeld op de stukken waar ik nu eigenlijk al een tijdje op vastloop en wat ik daarmee kan doen. Het gesprek gaf me energie.
Energie om los te laten, te gaan vertragen en in de toekomst weer verder te kunnen.
Dankjewel daarvoor.

Nancy Hulstede
VerpleegkundigeIk heb Mary als heel waardevol ervaren. Ik heb weer veel stappen gezet. Nu moet ik echt de laatste actie gaan ondernemen. Ik was niet zo ver gekomen als ik de Astro-coaching niet had gevolgd. Ik raad het een ieder aan die nog een stap heeft te zetten met zijn onzekerheden. Mary van Belzen helpt je daarbij. Zij weet de juiste snaar te raken.   Margreet Overdijk Coach


Het consult bij Mary van Belzen over mijn geboortehoroscoop was heel verhelderend. Mary legt de horoscoop op een zeer duidelijke wijze (ook voor mij als leek) uit. Een spirituele geboortehoroscoop kan als zweverig worden weggezet, maar daar is bij Mary geen sprake van. Het gesprek wordt opgenomen zodat je op een later tijdstip alles nog terug kunt luisteren. Mocht je met vragen zitten omtrent je passie, levensdoel, missie ed. kan ik je Mary van harte aanbevelen.  

Mary Beumer
Acupuncturist, masseur


Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀